gpgalanis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Τα 6 μηνυματα τα ανεφερα προφανως επειδη ο φιλος γραφτηκε απλα και μονο για να μας ενημερωσει για τα κατορθωματα του και να ζητηση την επιβεβαιωση. Στα υπολοιπα για το αν πρεπει να ζηταμε αποδειξη αν δεν μας την φερουν κατευθειαν κτλ μερικοι απλα συνεχιζετε την κουτοπονηρια. Αν θελετε να κανετε κινημα κτλ ειναι προτιμοτερο να αφησετε τα τζαμπατζιδικα τυπου "δεν πληρωνω" που ωφελει μονο την τσεπη σας και να ξεκινησετε καποια τυπου "ζηταω παντα αποδειξη", "καλω το ΣΔΟΕ" κτλ που επισυρουν προστιμα κτλ. Οσο για τους μπακαλιστικους υπολογισμους του τυπου "10% θα ζητησει" κτλ νομιζω οτι ειναι προτιμοτερο το "10% θα καλεσει το ΣΔΟΕ" οπου το χασιμο δεν θα ειναι καποια υπερτιμημενα ποτα αλλα καποια προστιμα (αν το ΣΔΟΕ κανει σωστα την δουλεια του).
Caiden Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Τα 6 μηνυματα τα ανεφερα προφανως επειδη ο φιλος γραφτηκε απλα και μονο για να μας ενημερωσει για τα κατορθωματα του και να ζητηση την επιβεβαιωση MovingShadow Εγγραφή: 06 Nov 2012
ikaruga24 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ελπιζω να ξερουν οι "πιστολερο" οτι απαξ και τους τσακωσουν μπορουν με ανεση να τους τρεχουν στα δικαστηρια για καθαρη κλοπη ετσι? Σε περιπτωση που σας πιασουν δεν μετραει κανενας λογος σας περι "δεν μου εφεραν αποδειξη οποτε σηκωθηκα και εφυγα". Μετραει μονο το οτι εισαι κλεφτης και μουλος και ειναι 100% υπερ του καταστηματος. Οπως καποιοι ειπαν, σου εφερε το προιον? Ζητα ευγενικα και την αποδειξη τη στιγμη που στο φερνει. Η πιθανοτητες του να μην σου φερουν την αποδειξη αν τη ζητησεις ειναι ελαχιστες και περιοριζονται σε πολυ συγκεκριμενα μαγαζια και στεκια. Καφε, ταβερνες, εστιατορια και γενικα οτιδηποτε ειναι "ανοιχτο" και φαινεται ειμαι σιγουρος οτι κοβουν αποδειξεις ακομα και αν δεν την φερνουν στο τραπεζι. Γιατι με τα ηλεκτρονικα συστηματα πλεον οτι μπαινει στο συστημα αυτοματα εχει περαστει κιολας και φαινεται η ολη κινηση ολων των προιοντων και συνεπως δεν ειναι απαραιτητο να σου φερει αμεσα και την αποδειξη στο τραπεζι. Αν ερθει ΣΔΟΕ ή οτιδηποτε για ελεγχο απλα τους παραπεμπεις στο συστημα (αν υπαρχει), δεν ειναι απαραιτητο να περασουν πανω απο τα τραπεζια.
LRoi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Καλά, αν αγοράσετε δεύτερο ποτό σε κλαμπάκι και σας φέρουν απόδειξη εμένα να μου τρυπήσετε τη μύτη. Αν λοιπόν ο άλλος πιστολιάσει, δεν υπάρχει κανένας λόγος του πελάτη έναντι του καταστηματάρχη, υπάρχει ένας νόμος περί φοροδιαφυγής και ένας περί κλοπής. Αν σε ένα μαγαζί μέσα όλοι οι πελάτες έχουν πάρει αποδείξεις και εσύ πιστολιάσεις, τότε το θέμα στρέφεται εναντίον σου. Αν πιστολιάσεις και στον έλεγχο βγει μια φοροδιαφυγάρα να, εσύ θα είσαι ο τελευταίος με τον οποίο θα ασχοληθεί το κατάστημα. Έχει να ασχοληθεί με το ΣΔΟΕ πρωτίστως και καλά ξεμπερδέματα. Όπως είπε και κάποιος παραπίσω, δεν θα κυνηγάω εγώ τον καταστηματάρχη να τηρήσει τις υποχρεώσεις του έναντι στο νόμο. Εισπράττει το ΦΠΑ και πρέπει να τον αποδίδει, ειδάλλως είναι μεγαλύτερος κλέφτης από αυτόν που πιστολιάζει. 2
chill Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Αμεση πρόσληψη ελεγκτών που θα ναι υπεύθυνοι για την τήρηση της κοπής αποδείξεων σε 10 μαγαζιά έκαστος!!!! Καταπολεμάς ανεργία και φοροδιαφυγή!!!!
LRoi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ναι, καλά, για να γίνουν άμεσα πιο διεφθαρμένοι απ' ότι είναι και μάλιστα με στάνταρ μαγαζάκια...
chill Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ναι, καλά, για να γίνουν άμεσα πιο διεφθαρμένοι απ' ότι είναι και μάλιστα με στάνταρ μαγαζάκια... Πρόσληψη και αδιαφθορων οι οποίοι θα ελέγχουν τους από κάτω τους. Ακόμα μεγαλύτερο χτύπημα στην ανεργία και την φοροδιαφυγή, vote for chill!!!!! 3
LRoi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Θα μοιράζονται και τα κέρδη και τα γκομενάκια... Φαύλος κύκλος. Μια Ελλάδα ολόκληρη θα δουλεύει για να ελέγχει την υπόλοιπη... Leave it
ikaruga24 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Αμεση πρόσληψη ελεγκτών που θα ναι υπεύθυνοι για την τήρηση της κοπής αποδείξεων σε 10 μαγαζιά έκαστος!!!! Καταπολεμάς ανεργία και φοροδιαφυγή!!!! Ναι βλεπαμε και τους ελεγτες για τα πειρατικα CD και κασσετες απο τα παλια. Ερχοντουσαν μεσα στα καταστηματα και απαιτουσαν ενα "μικρο" ποσο για να μην σε γραψουν (και ετσι να πληρωσεις τουλαχιστον το τριπλασιο). Οχι, οχι και παλι οχι. Δεχομαστε οτι ο μαγαζατορας ειναι υποχρεωμενος να εκδοσει αποδειξη για το προιον που πουλησε και ο πελατης ειναι υποχρεωμενος να πληρωσει για το προιον που καταναλωσε. Οτιδηποτε ξεφευγει απο τα παραπανω τοτε μιλαει ο νομος διαφορετικα ή ο "νομος" της νυχτας αναλογα το μαγαζι/στεκι που θα πεσετε.
chill Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Θα μοιράζονται και τα κέρδη και τα γκομενάκια... Φαύλος κύκλος. Μια Ελλάδα ολόκληρη θα δουλεύει για να ελέγχει την υπόλοιπη... Leave it Ε καλύτερα ετσι. Τώρα "δουλεύει" η μισή Ελλάδα για να κανει μάγκες κάτι γκαβους κ κάτι μπραβίσιμους. Μην προσπαθείτε να ακολουθήσετε τακτικές κρατών στο ελλαδιστάν. Εδώ απαιτούνται ειδικές ακολουθίες αν επιθυμείς αποτελέσματα...... Βλέπω Instagram btw τον ένοχο μεσημεριανό καφέ xaxa 1
ZAKKWYLDE Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Καλά όλα αυτά, αλλά τι θα γίνει ρε παιδιά. Εγώ όταν θα πάω έξω για ένα καφέ, θα βγάλω τη γυναίκα για φαί, θα πάω για διακοπές στο νησί, θέλω να χαλαρώσω. Δεν θέλω να κάνω το ΣΔΟΕ και να κοιτάζω αποδείξεις, ώρα εκτύπωσης, να πλακώνομαι με τον κάθε λαμόγιο επιχειρηματία και να χαλάσει η διάθεσή μου και της παρέας μου. Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε τους κρατικούς μηχανισμούς πως θα γίνει...
phanispal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ακριβώς. Σοβαρευτείτε όσοι λέτε να ζητά ο πελάτης απόδειξη εκ των υστέρων. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να την πουλάρει όποτε του τη βαρέσει, και όχι κανά 20λεπτο αφού έχει κάνει νόημα στο σερβιτόρο. Frankly, σε ποιον δεν έχει τύχει να προσπαθεί να πληρώσει και "να μη θέλει" να πληρωθεί το μαγαζί; Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που οοοοοόταν βγαίνω, ζητώ να πληρώσω με το που μου φέρνουν την παραγγελία, κι ας ακούω τα κλασικά "άραξε μωρέ" και "τι βιάζεσαι" από την παρέα. Όχι λοιπόν, δε θα ζητάω εγώ να μου φέρουν (κόψουν στην πραγματικότητα) απόδειξη. Πρώτα είναι εκείνοι υποχρεωμένοι να την κόψουν και να μου τη δώσουν, και μετά εγώ να τη ζητήσω. Πάντως, όντως δε φεύγεις έτσι χύμα. Προσωπικά θα ζητούσα αφού θα με έφερναν σε αυτή τη θέση, και θα έκανα εκτίμηση της κατάστασης. Αν έβλεπα ότι καθυστερεί αλλά έχει πιάσει την πάρλα ή ότι με αγνοεί επιδεικτικά ή ότι έχει περάσει κανά 10λεπτο, πιστολιάζω κι ας έρθουν για τα ρέστα. 3
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Το λεει ξεκαθαρα. Δεν πηρες αποδειξη; Δεν πληρωνεις. Δεν λεει πουθενα να παρακαλας να σου δωσει αποδειξη. Δνε πληρωνεις λεει φιλε,δεν λεει φευγεις και απο το καταστημα.Ο νομος αυτο θελει να πει,δεν πληρωνεις αλλα δεν φευγεις[κλεβεις].Περιμενες και του λες χωρις αποδειξη δεν πλερωνω,αυτο.Τωρα κανετε οτι δεν καταλαβαινετε,Ωραιο ειναι να μην πληρωνεις δεν λεω ,αλλα δεν ειναι σωστο.
phanispal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Γι' αυτό κάνεις αυτό που κάνω εγώ, δηλαδή ζητάς να πληρώσεις με το που σου φέρνουν την παραγγελία. Άσε που μετά μπορείς απλά να φύγεις χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις πότε θα γυρίσει το κεφάλι του ή πότε θα το θυμηθεί ή πότε θα εξυπηρετήσει αυτούς που έχει προαποφασίσει ότι θα εξυπηρετήσει πριν έρθει να δει τι τον θες.
Vassilis_24 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Είστε μια παρέα 10 ατόμων σε ένα μαγαζί όπου έχει 100 πελάτες μαζί με εσάς και απόδειξη δε φέρνουν σε κανέναν.Οι υπόλοιποι δε διαμαρτύρονται και δε ζητούν απόδειξη και πληρώνουν κανονικά.Εσείς έχετε δύο επιλογές, είτε να ζητήσετε απόδειξη, που θα σας φέρουν σίγουρα κάποια έστω κι αν δεν είναι για τα ποτά σας είτε να πιστολιάσετε το κατάστημα.Την επόμενη μέρα, μετά από ποια συμπεριφορά σας υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα το μαγαζί να δώσει απόδειξη έστω σε κάποιους από τους πελάτες του;Το λέω γιατί όταν οι 10 γίνουν 20 και αυτοί 30 κοκ και πιστολιάζουν το μαγαζί, τότε θα καταλάβουν ότι δεν τους παίρνει και θα πρέπει να δίνουν αποδείξεις σε όλους, αλλιώς δε θα δίνουν σε κανέναν παρά μόνο όταν τη ζητήσει.Καλά αυτά περί καταγγελιών και ΣΔΟΕ κοκ αλλά είναι ανέφικτα, ιδίως όταν μιλάμε για νυχτερινά μαγαζιά... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα