Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε κάτι τέτοιο ναι. Υπάρχουν τέτοια ωραία και για GPU;

1 εικόνα 1000 λέξεις,100 εικόνες πόσες λέξεις ? Νομίζω οτι αυτό που θα εχει πάνω η καρτουλα σου θα είναι υπέρ αρκετό.. δες όμως για την γνώση..

https://www.google.g...iw=1920&bih=889

Δημοσ.

Στην αναλυση αυτη ο συντελεστης κοστος-αποδοση δεν ειναι ασχημος, και με την 7950 θα βολευτεις αλλα να εισαι σιγουρος οτι με την 7970 οι επιδοσεις σου θα ειναι πολυ ανωτερες. Ειδικα αν εισαι απαιτητικος με την ποιοτητα εικονας στα games στη native αναλυση η 7970 εναι μονοδρομος.

Για να καταλαβεις ακομη και με τη 7970 απαιτητικα games όπως το metro 2033 αλλα και άλλα δεν μπορεις να τα βαλεις στο max, χρειαζεσαι CF. Γι αυτο η 7950 μου φαινεται λιγη για αυτη την αναλυση. Και η τιμη της 7970 ειναι αρκετα συμφερουσα, αν την συγκρινεις με την, κατα λιγο μονο, ανώτερή της 680, η οποια κοστιζει τουλαχιστον 100 ευρω πανω.

Η καινουρια γενια εχει μελλον ακομη (2013+) και δεν προκειται να επιφερει καποια ριζοσπαστικη αλλαγη (+15% επιδόσεις πανω περιπου) οποτε μην τη σκεφτεσαι αν σκοπευεις να αγορασεις pc τωρα.

Το σύστημα είναι αρκετά δυνατό και ίσως φαίνεται ότι θέλει καλή κάρτα γραφικών αλλά νομίζω ότι ξεφεύγουμε από το budget. Βλέπω τις διαφορές (7970-7870) εδώ και νομίζω ότι αν και (όπως είπες και συ σωστά) η 7870 ίσως ζορίζεται, με κάποιες θυσίες στην ποιότητα τα καταφέρνει -αρχικά. Στο μέλλον ίσως χρειαστεί και 2η ή τώρα μια 7950 ίσως τα κατάφερνε καλύτερα.

1 εικόνα 1000 λέξεις,100 εικόνες πόσες λέξεις ? Νομίζω οτι αυτό που θα εχει πάνω η καρτουλα σου θα είναι υπέρ αρκετό.. δες όμως για την γνώση..

Πολύ καλό! Τα καλύπτει όλα και φαντάζομαι είναι η πιο ήσυχη επιλογή που υπάρχει, έτσι;

Δημοσ.

Το σύστημα είναι αρκετά δυνατό και ίσως φαίνεται ότι θέλει καλή κάρτα γραφικών αλλά νομίζω ότι ξεφεύγουμε από το budget. Βλέπω τις διαφορές (7970-7870) εδώ και νομίζω ότι αν και (όπως είπες και συ σωστά) η 7870 ίσως ζορίζεται, με κάποιες θυσίες στην ποιότητα τα καταφέρνει -αρχικά. Στο μέλλον ίσως χρειαστεί και 2η ή τώρα μια 7950 ίσως τα κατάφερνε καλύτερα.

Πολύ καλό! Τα καλύπτει όλα και φαντάζομαι είναι η πιο ήσυχη επιλογή που υπάρχει, έτσι;

Τουλαχιστον πηγαινε στην 7950. Η 7870 για αναλύσεις μεγαλύτερες των 1080p ειναι σίγουρα λιγη.

Δημοσ.

Το θέμα είναι τι χρειάζεσαι ώστε να μην πετάξεις χρήματα ,πάντα υπάρχει το παραπάνω,το ομορφότερο,το επόμενο..

Τα κουτιά που έχουμε συζητήσει σου διασφαλίζουν την ήσυχη λειτουργία (ίσως με μικρές παρεμβάσεις στους ανεμιστήρες),οι σύγχρονες κάρτες γραφικών έχουν πολύ καλά συστήματα ψύξης,οπότε μια μικρή υδροψυξη στον επεξεργαστή είναι υπεραρκετή και αν στο μέλλον θελεις να ασχοληθείς με hardcore oc τότε μονο κοιτάζεις για αυτά τα xtreem συστήματα ψύξης..

Με τα καλύτερα όμως είναι κ εύκολο να ξεφύγεις οπότε άρχισε να σκέφτεσαι όλα τα δεδομένα αν θέλεις να μείνεις στα 2000.Εγώ θα σου πρότεινα πριν αρχίσεις τις περικοπές να τα βρεις όλα σε τιμές Skroutz π.χ http://www.skroutz.g...rp-U2713HM.html

post-227308-0-38710100-1350102341_thumb.jpeg

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

Τελικά κινήθηκα στα εξής:

• Intel i7 3770k
  • Gigabyte UD5H
  • 2x8 Corsair Vengeance
  • Samsung 830 256gb
  • DELL U2713

Έχω αφήσει την κάρτα γραφικών προς το παρόν για λίγη σκέψη αλλά μάλλον θα κινηθώ σε 7970 ή σε 7950 που απ' ότι διαβάζω με λίγο OC την φτάνει. Οι επιλογές είναι Sapphire, Gigabyte και ASUS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...