Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα, φτιάχνω ένα προγραμματάκι σε visual basic το προβλημα ειναι οτι αν το ανεβασω σε καποιο server πχ dropbox ή google drive οταν το κατεβαζω μου βγαζει ετσι και αν πατησω διατηρηση και το τρεξω μου βγαζει αυτο τι μπορω να κανω??? εχω και μια αλλη απορια πως μπορω να δηλοσω τον εκδωτη πχ οταν κανω εγκατασταση να μην βγαζει αγνοστος
nilosgr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δοκιμασε να το βαλεις το setup.exe σε .zip Εγω στο dropbox εχω αρκετα εκτελεσιμα και δεν ειχα ποτε προβλημα... Πως τα ανεβζεις/κατεβαζεις; - Με το client app ή - Με το web app
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Με το client app το κανει και με αλλους σερβερ skydrive google drive κλπ παλι τα ιδια και σε zip
hawkpilot Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Κατέβασε, εγκατέστησε και τρέξε από safe mode το Anti-malware της MalwareBytes. Με το client app το κανει και με αλλους σερβερ skydrive google drive κλπ παλι τα ιδια και σε zip
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Κατέβασε, εγκατέστησε και τρέξε από safe mode το Anti-malware της MalwareBytes. το κατέβασα έκανα ένα έλεγχο και μου λέει ότι όλα είναι ΟΚ
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μήπως το πρόγραμμα είναι malware? οχι αφου εγω το εφτιαξα απ' ότι κατάλαβα έχει κάποιο πρόβλημα το πιστοποιητικο τι μπορω να κανω?
άδικος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μήπως το πρόγραμμα είναι malware? παλι τα ιδια και σε zip Όταν το κατεβάζεις σου βγάζει μνμ "Δεν είναι δυνατή η έναρξη..." ή πατάς εκτέλεση από τον περιηγητή από την αρχή;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Όταν το κατεβάζεις σου βγάζει μνμ "Δεν είναι δυνατή η έναρξη..." ή πατάς εκτέλεση από τον περιηγητή από την αρχή; οταν το κατεβαζω μου βγαζει την πρωτη εικονα, παταω το βελακι, παταω διατηρηση και οταν το τρεχω μου βγαζει την δευτερη σε αλλους browser μου βγαζει να πατησω 3,4 φορες εκτελση και μετα μου βγαζει την δευτερη εικονα
άδικος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Άρα το download γίνεται κανονικά. Στο τρέξιμο κολλά η υπόθεση αν κατάλαβα καλά; Λογικά αν το συμπιέσεις το πρώτο μνμ δε θα στο βγάζει - δηλαδή πατάς κατέβασμα-όχι εκτέλεση & αφού το κατεβάσει πας στο φάκελο που είναι, το αποσυμπιέζεις & το τρέχεις. Αν γίνεται αυτό & δεν τρέχει μετά η εφαρμογή το πρόβλημα είναι σ'αυτή.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Άρα το download γίνεται κανονικά. Στο τρέξιμο κολλά η υπόθεση αν κατάλαβα καλά; Λογικά αν το συμπιέσεις το πρώτο μνμ δε θα στο βγάζει - δηλαδή πατάς κατέβασμα-όχι εκτέλεση & αφού το κατεβάσει πας στο φάκελο που είναι, το αποσυμπιέζεις & το τρέχεις. Αν γίνεται αυτό & δεν τρέχει μετά η εφαρμογή το πρόβλημα είναι σ'αυτή. αν πατησω ανοιγμα θεσης αρχειου και το τρεξω κανει εγκατασταση κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα