Meraklis56 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Πραγματικα για γελια η Samsung...αλλα διαβαζοντας εδω μεσα καποιους που εχουν ενθουσιαστει και πιστευουν οτι θα γινει και επιτυχια τοτε καταλαβαινεις γιατι οι εταιριες πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες. ??Ποίοι??Εγώ στα 30+44 posts που έγιναν σε αυτό και στο προηγούμενο είδα μόλις 2 post που να είναι θετικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos Petrucci Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Sony Sole σου 'ρχομαι...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SokinLyg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Πραγματικά απορώ τι σκεφτόταν εκεί στην samsung. Ελπίζω να πάει άπατο μήπως και συνέλθουν. Τουλάχιστον αν το κοστολογούσαν στα 300 ευρώ και το ονόμαζαν ace3 θα ήταν μία αξιόλογη mid range συσκευή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOTIOS1981 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Τι ειναι αυτοι;;; Βγαλανε το SII κατα 0,3" μικροτερο με NFC αλλα χειροτερη οθονη. Χαλαει το Brand Galaxy S. Αντιο Samsung... Μετα το SII οποτε αποφασισω να αλλαξω μου φαινεται θα παω αλλου εκτος κι αν οντος κανει 250-300 που θα ειναι ψιλοδικαια τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ενταξει ρε παιδια, τις πρωτες εβδομαδες κυκλοφοριας του θα εχει πεσει η τιμη στα ιντερνετο μαγαζια στα 250 ευρω Και το gs3 ηθελε να το πουλησει 699€ οσο ενα iphone δηλαδη, αλλα κανεις δε το πηρε πανω απο 550€. Ενταξει ειπαμε βγαζει κινητα η samsung, αλλα σαν την Apple δεν ειναι και ουτε θα γινει ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) η απογοήτευση σε όλο της το μεγαλείο! ίδια πλαστικούρα ίδιος χάλια σχεδιασμός και χειρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά Χαχα με avatar σου το μηλαράκι δεν θα σε πάρει κανείς στα σοβαρά :Ρ Samsung την είδε και βάζει τιμές, η lg βγάζει μόνο φόλα κινητά με 0 support αφού πουληθούν, η htc από πάντα μου φαίνεται η πιο πλαστικουριά εταιρεία. Xiaomi σου έρχομαι :Ρ Αποστολή από το Optimus 2X με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2012 από kamui 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butters Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 δεν περίμαινα κατι αλλο απο ενα fanboy της apple... Δίκιο έχει, σε αυτή την τιμή παίρνεις το Xperia P που έχει καλύτερη οθόνη, πιθανόν καλύτερη κάμερα, πιο ιδιαίτερο σχέδιο... Για την ποιότητα κατασκευής δεν το συζητάμε καν. Το Android δεν είναι iOS να βασίζεται σε 1 συσκευή το χρόνο, οπότε γιατί να πάρει κάποιος ειδικά το SGS3 Mini; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Θα πετύχει μόνο με τιμές κάτω από τα 300 ευρώ και συμφωνώ... Αρκετά πιο κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Σε 2 μηνες ζητημα ειναι αν θα εχει πανω απο 300 χαμηλοτερη τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Όταν μπορώ να πάρω LG Optimus 4X και HTC One X του κουτιού στην ίδια τιμή δε χρειάζεται καν να το συζητάμε. από που το HTC? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Triple_HR21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 τιποτα 0 κακαο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 από που το HTC? http://panamoz.com/index.php/htc-one-x-32gb-sim-free-unlocked-smartphone-black-white.html Από εδώ αγόρασα το tab 7.7, κορυφαία εξυπηρέτηση και άψογοι με warranty. Δες πόσο έχουν το μαύρο των 16GB. Συνιστώ direct replacement warranty. http://electronics.simplyelectronics.net/electronics/Htc%20One%20X%20Quad%2032gb http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-SIM-FREE-FACTORY-UNLOCKED-HTC-ONE-X-ANDROID-BLACK-SMARTPHONE-MOBILE-PHONE-/130719821586?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item1e6f822f12 Και στις 3 περιπτώσεις δέχονται PayPal, και.. δε διαμένω στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason 93 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Και εγω νομιζω οτι σε ενα μηνα κυκλοφοριας θα πεσει κατακορυφα η τιμη του ωστε να γινει λιγο ανταγωνιστικο. Παρεπιμπτωντος, Η αναλυση της οθονης δεν ειναι και τοσο τραγικη. 233ppi ειναι αρκετα ικανοποιητικα. Το τραγικο ειναι που η samsung θελει να αλλαζουμε τα κινητα σαν τα μπλουζακια. Αμα το θελει τοσο πολυ ομως, ας κοιταξει να χαμηλωσει και την κοστολογηση των κινητων της που πουλαει 200 ευρω μονοπυρινα κινητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Και εγώ αυτό θέλω να μάθω από που το HTC? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Και εγώ αυτό θέλω να μάθω Ένας ένας παιδιά, παρακαλώ περιμένετε στην ουρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα