Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ Jimisvog

2 πραγματάκια:

- Καλύτερο και σταθερότερο OCing του 8120. Γιατί αν μoυ πεις πως δεν θα τον κλοκάρεις, τζάμπα πας εκεί. 965 all the way. Both ways, να υπολογίζεις και after-market cooler (που δεν έχεις στο budget απ' ότι βλέπω)

- Υποστήριξη των νέων PileDriver επεξεργαστών για μελλοντική αναβάθμιση

@Heatspreader

7870 και extreme gaming? Μάλλον υπερβολικό σε βρίσκω στους χαρακτηρισμούς σου :) ΔΛΔ τις GTX680/7970 που θα τις κατατάξουμε?(τις διπύρηνες δεν τις ακουμπάμε). Όχι τίποτα άλλο, αλλά διάβασα BF3 στο πρώτο post. Και με την 7850 δυσκολούτσικα αν έχει απαιτήσεις...

EDIT:

Ξέχασα να πω και κάτι προηγουμένως. Επειδή διάβασα ότι δεν έχει απαιτήσεις το σύστημά του, εγώ απλά να πω προγραμματισμό με προγραμματισμό έχει διαφορά. Compiling σε ατελείωτες γραμμές κώδικα, me i3 κομματάκι χλωμό (εξαρτάται και την γλώσσα). Είναι εντελώς CPU-intentive εφαρμογές, και ότι έχει να τους δώσει ο επεξεργαστής θα το πάρουν

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σκεφτηκα πως "ενταξει στα games ποτε δεν ημουν τοσο απαιτητικος, απλα θελω ενα μηχανημα που να μπορει να τρεχει ανετα και ας μην ειναι ultra high τα γραφικα, και αν χρειαστει αναβαθμιση να μην χρειαστει να αλλαξω πολλα. Ετσι εφτιαξα μια νεα συνθεση που ναι μεν πεφτει λιγο σε καρτα γραφικων ομως εχω δωσει βαση στην mobo, επεξεργαση και μνημες ετσι ωστε αν θελησω κατι παραπανω το μονο που θα εχω αναγκη ειναι η καρτα γραφικων. Ετσι με βαση και τα προηγουμενα δεδομενα εφτιαξα κατι τετοιο:

post-199768-0-45259300-1350034936_thumb.png

Δημοσ.

Γιατί δεν άλλαξες τις μνήμες?.. Το σχόλιό μου ότι τζάμπα θα δώσεις παραπάνω χρήματα το διάβασες? Το ότι οι G.Skill θα παίξουν 99% στα 1866 αν το χρειαστείς (που δεν θα το χρειαστείς) το ξέρεις?

Δημοσ.

@Heatspreader

7870 και extreme gaming? Μάλλον υπερβολικό σε βρίσκω στους χαρακτηρισμούς σου :) ΔΛΔ τις GTX680/7970 που θα τις κατατάξουμε?(τις διπύρηνες δεν τις ακουμπάμε). Όχι τίποτα άλλο, αλλά διάβασα BF3 στο πρώτο post. Και με την 7850 δυσκολούτσικα αν έχει απαιτήσεις...

Καρτάρες είναι και η 7870 και η 680.

Η πρώτη είναι πολύ value for money.

http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_radeon_hd_7870_hawk_review,15.html

Με 5870 είμαι και παίζω games ακόμα στο full σε ανάλυση 1920x1200/1080.

Τα φίλτρα δεν τα βάζω στο x16. x4.

Ειδικά για τον φίλο που δεν τον ενδιαφέρει όπως είπε το παιχνίδι κατά κύριο λόγο η 7850 πιστεύω ότι είναι υπέρ αρκετή.

Δημοσ.

@Heatspreader

Νομίζω ότι το προσδιόρισα ήδη. Αν τον καλύτπει και αυτόν το x4, Αλλάζουν τα δεδομένα...

Δημοσ.

Γιατί δεν άλλαξες τις μνήμες?.. Το σχόλιό μου ότι τζάμπα θα δώσεις παραπάνω χρήματα το διάβασες? Το ότι οι G.Skill θα παίξουν 99% στα 1866 αν το χρειαστείς (που δεν θα το χρειαστείς) το ξέρεις?

Επηρεαζει σε κατι αν ειναι http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31501&cat=4&sub=244&pmanuf=1103&sort=undefined&step=2

Δημοσ.

Η Χ είναι ανώτερη σειρά. Ανεβαίνει σίγουρα στα 1866 και με πιο σφικτά timings... Αλλά για πολλοστή φορά. ΔΕΝ θα χρειαστείς τέτοιους χρονισμούς...

Δημοσ.

Edit no 4:στο φορουμ το τελευταιο εξαμηνο κυριαρχει η ταση για καλο κουτι αλλα παντα corsair,μνημες παντα corsair,τροφοδοτικο φυσικα τι αλλο,budget corsair και intel σε ssd(στο περιπου αυτο) και επεξεργαστη (κατα προτιμηση διπυρηνο).

για καρτες γραφικων,παιζεται ακομα.

και οποιος καταλαβε,καταλαβε.εγω τα ειπα και ηρεμησα.και σορρυ για το offtopic στον ts.

Θάνο βλέπω έναν εκνευρισμό στο ποστ σου και δεν καταλαβαίνω γιατί. Κατά τη γνώμη μου η σύνθεση που είχες κάνει αρχικά ήταν πολύ ζηγισμένη για το μπάτζετ. Τώρα για τις μόδες που λες:

1) Δεν βρίσκω κάτι το κακό σε ένα καλό κουτί. Γιατί corsair? Προσωπικά θεωρώ ότι τα 100 ευρώ που ζητάει το 400r είναι αρκετά τίμια τιμή. Εφόσον βέβαια μιλάμε για μπάτζετ που το σηκώνουν.

2) Στις μνήμες είσαι λάθος. Όσοι προτείνουμε πολλές φορές δεν ψάχνουμε αρκετά. Όταν, αν θυμάμαι καλά ο Νίνος, ανακάλυψε τις geil στα 37 ευρώ, οι περισσότερες προτάσεις ήταν με αυτές. Αυτό στο οποίο εγώ προσωπικά επιμένω είναι η τάση των μνημών όταν μιλάμε για sandy-ivy μηχάνημα. Θα μου πεις: "δλδ θα πάθει κάτι αν είναι 1.65v"? Όχι. Αλλά για την διαφορά των 3-4 ευρώ γιατί να μην πάει by the book που λεμε?

3) Το TX 650 ήταν σχετικά καλή περίπτωση στα 83 ευρώ που το είχε ρίξει κάποια στιγμή το visionstudio. Πάντως τον τελευταίο καιρό προτείνονταν συχνότερα το TT Berlin και από τότε που εμφανίστηκε το XFX 650 (προχθες ήρθε στο vs).

4) Ιntel SSD μόνο εγώ πρότεινα. Και αυτό όταν υπήρχε ο 330 120GB από το msystems στα 80 ευρώ, ο 520 120GB στα 105 ευρώ και ο 330 180GB στα 125 τον οποίο αγόρασα κιόλας γιατί τον θεώρησα vfm. Aν ψάχνεις καρμπόν προτάσεις ssd, μάλλον προς samsung μεριά πρέπει να κοιτάξεις. Αυτό που έγινε με τους συγκεκριμένους ξεπερνάει τον ντόρο με τους 960T επεξεργαστές.

5) Για τον επεξεργαστή είσαι πάλι λάθος. Ο i3 έχει πολύ λιγότερες προτάσεις από τον 965 (που κινούνται περίου στο ίδιο εύρος τιμής). Αν αναφέρεσαι στους celeron και pentium αλλάζουν τα πράγματα. Είναι killer για τα λεφτά τους και συνήθως μπαίνουν σε φτηνά μηχάνηματα.

Δημοσ.

@Δεινόσαυρος

Εχεις εσυ καποια προταση η καποιο σχολιο στην τελευταια μου..? Θα ηθελα να ακουσω την αποψη σου η καποια προταση.. :)

Δημοσ.

Πάρε ssd και μια ψύκτρα για o/c. Αν δεν πρόκειται να παρεις ούτε ssd, ούτε θέλεις να κάνεις o/c, πάρε 3470 με μια απλή H77 μητρική.

SSD σκοπευω να αγορασω αργοτερα.. Για ψυκτρα τι εχεις να προτεινεις?

Δημοσ.

Νομίζω ότι το προσδιόρισα ήδη. Αν τον καλύτπει και αυτόν το x4, Αλλάζουν τα δεδομένα...

Ότι σηκώνει η τσέπη και η όρεξη του καθένα. Αν τα έχεις τα σκας και αγοράζεις έναν i7, πετάς και δύο GTX 670 SLI και δεν σε νοιάζει τίποτα.

Αν είσαι σε περιορισμένο Budget συμβιβάζεσαι με πιο low πράγματα.

Δημοσ.

Προφανως λιγοι καταλαβαν το νοημα του προηγουμενου μου ποστ......

τουλαχιστον αυτοι που το καταλαβαν,το καταλαβαν.

(κρατα το budget χαμηλα,μην βαλεις το corsair κουτι του κατοσταρικου.διαλεξε ενα απο αυτα

Antec Three Hundred Midi ΤΙΜΗ 64.45 €

Antec Gaming One ΤΙΜΗ 70.04 €

Sharkoon Nightfall U3 ΤΙΜΗ 68.93 €

CoolerMaster Elite 431 RC-431K-KWN1 ΤΙΜΗ 71.77 €

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...