Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το LG Optimus Black και απ' ότι διαβάζω σε κάποια φόρουμ δεν προβλέπεται να γίνει αναβάθμιση στο Android System του, τουτέστιν θα μείνει για πάντα στο GingerBread. Υπάρχει τρόπος να κάνω αναβαθμίσεις σε νεότερες εκδόσεις, παραβλέποντας την LG;

Δημοσ.

Ναι αν το "rootαρεις" και του εγκαταστησεις καποια αλλη rom που βασιζεται σε νεοτερη εκδοση του android.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει εδώ στο φόρουμ ή γενικά στο ιντερνετ κάποιος step-by-step οδηγός γι' αυτό που λες;

Δημοσ.

Όπως λέει και ο φίλος από πάνω, πρέπει να το κάνεις Root και να βρεις μια σταθερή custom rom για το κινητό σου.

Εγώ έχω το LG Optimus P990 2X και έχω κάνει τα παραπάνω! Τρέχω Cyanogem Mod 7.2, με άλλον Kernel Overclocking στα 1,3Ghz και είναι λες και έχω άλλο κινητό!

Θα σου στείλω πμ info για site γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται...

• Moderators
Δημοσ.

Όπως λέει και ο φίλος από πάνω, πρέπει να το κάνεις Root και να βρεις μια σταθερή custom rom για το κινητό σου.

Εγώ έχω το LG Optimus P990 2X και έχω κάνει τα παραπάνω! Τρέχω Cyanogem Mod 7.2, με άλλον Kernel Overclocking στα 1,3Ghz και είναι λες και έχω άλλο κινητό!

Θα σου στείλω πμ info για site γιατί δεν ξέρω αν επιτpρέπεται...

Eπιτρεπεται. Γενικα επιτρεπονται λινκς απο τη στιγμη που δεν περιεχουν παρανομο λειτουργικο :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...