Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο δεύτερος σκληρός που έχω σε υπολογιστή κάνει θόρυβο(ενα επαναλαμβανόμενο τικ-τακ) και όταν είναι συνδεδεμένος δεν ανοίγει καθόλου ο υπολογιστής(κολλάει στην πρώτη σελίδα). Τον βγάζω απο το ρεύμα και ανοίγει κανονικά. Όταν έχει ανοίξει πλέον τον ξανασυνδέω αλλά κάνει τον ίδιο θόρυβο χωρίς να τον βλέπει πάλι το πισί. Τρέχω και το HARD DISK SENTINEL αλλά και αυτό δεν τον βλέπει.

Τι μπορεί να συμβαίνει?

Δημοσ.

click of death.

δυστυχως ο δισκος σου παει,μας αφησε χρονους.

Αν θες να παρεις τα αρχεια σου απο μεσα (κ το bios μπορει να δει τον δισκο)τρεχεις καποια προγραμματα ανακτησης(file scavenger,active @ file recovery)και παιρνεις απο μεσα ο,τι μπορει να διασωσει(μπορει και τιποτα).Τα αρχεια αυτα θα πρεπει να τα σωσεις σε καποιον αλλο δισκο κ οχι στον δικο σου.

απο δω και περα,διπλο μη σου πω και τριπλο backup ωστε να μην χανεις χρονο(και πολυτιμα δεδομενα)απο το να περνας απο την αρχη OS κλπ.

Δημοσ.

δεν υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο να τον ξεκολλήσω εστω για μία φορά να τραβήξω ίσα-ίσα κάτι αρχεία που θέλω απο μέσα?

Δημοσ.

Υπάρχει και ο Xristaras12 σου έγραψε πως, ξαναδιάβασε το post του.

Εάν πάλι δεν αναγνωρίζεται ούτε από το BIOS ο δίσκος, η λύση είναι επαγγελματικό data recovery. Αλλά οι τιμές φτάνουν στο θεό και το λέω πολύ σοβαρά. Μπορεί να σου κοστίσει πάνω από 1000€ κάτι τέτοιο. Εξαρτάται από το τι αξίζουν τα δεδομένα σου!

• Like 2
Δημοσ.

δεν υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο να τον ξεκολλήσω εστω για μία φορά να τραβήξω ίσα-ίσα κάτι αρχεία που θέλω απο μέσα?

Σφαλιάρες.

(...λίγες και όχι πολύ δυνατές, και μετά τον συνδέεις και ανοίγεις το μηχάνημα κι ελπίζεις)

Δημοσ.

Σαν τελευταία ελπίδα άλλαξε τροφοδοτικό ,το έχω συναντήσει επαναλαμβανόμενο τικ τακ αλλά όταν άλλαξα τροφοδοτικό στο 100% ο δίσκος και 0 μηδέν πρόβλημα από τότε :D

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ανοιγω το θεμα μετα απο χρονια... εχω εναν σκληρο και εγω ο οποιος τα τυναξε τα πεταλα. Τον ειχα σαν εξωτερικο. Τωρα. Εαν τον βαλω εσωτερικο η συνδεση οπου τραβαει δεδομενα ειναι διαφορετικη απο οτι με υσμπι; ακομα να πω οτι δεν ειναι σιγουρα η κεφαλι γιατι η πλακετα του οταν τον ειχα στο ρευμα εκαιγε. Για πειτε ρε παιδια.

Δημοσ.

Ανοιγω το θεμα μετα απο χρονια... εχω εναν σκληρο και εγω ο οποιος τα τυναξε τα πεταλα. Τον ειχα σαν εξωτερικο. Τωρα. Εαν τον βαλω εσωτερικο η συνδεση οπου τραβαει δεδομενα ειναι διαφορετικη απο οτι με υσμπι; ακομα να πω οτι δεν ειναι σιγουρα η κεφαλι γιατι η πλακετα του οταν τον ειχα στο ρευμα εκαιγε. Για πειτε ρε παιδια.

Κάνε την ερώτηση στο πρόβλημα που έχεις δημιουργώντας ενα καινούργιο θέμα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...