kostas_dr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Εδώ που τα λέμε 6 συνεχή χρόνια που η HP ήταν στην 1η θέση είναι πολλά. Φυσική συνέπεια η κόπωση. 1
alextrela172 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ο ανταγωνισμος θα ενταθει ακομα περισσοτερο αφου καθε κατασκευαστης εχει ανακοινωσει απο 2-3 μοντελα tablet pc. Πανικος το επομενο διαστημα δηλαδη,ας ελπισουμε και σε καλες τιμες στη πορεια με την οξυνση του ανταγωνισμου. Οντως η Lenono με το ThinkPad 2 ειναι ψηλα στη λιστα μου για tablet pc.
Jason 93 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Της αξιζε της lenovo. Καλη ποιοτητα κατασκευης ακομη και στα φτηνα της, καλο service και λογικες τιμες.
ipduh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 νομίζω ότι έχει λίγο καλύτερες τιμές απο την HP
markosathens Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 καποιους φιλους τεχνικους που εχω,μου εχουν πει οτι και σε προβληματα τα lenovo-ibm δεν παρουσιαζουν συχνα.εχει πολυ αξιοπιστα μηχανηματα.βλεπω και απο τα forum ποσα πωλουνται για ανταλλακτικα απο τις αλλες εταιρειες και ποσα απο lenovo-ibm.
fanourisfz6 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 μετα το macbookpro πηρα ενα lenovo φορητο φαινεται η εμπειρια τους με τα ibm pc τους ανεβασε παρα πολυ μπραβο τους
TechnoState Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 ..... τρίτη γενιά πια (τα δυο προηγούμενα βρίσκονται στις επάλξεις ακόμα!!!) notebook της Lenovo στα χέρια μου και συνεχίζω ακάθεκτος, 24/7!! .... είναι τρομερά αξιόπιστα και απόλυτα valued for money...και το 4ο(αν/όταν χρειαστεί) Lenovo θα είναι!
djdreamaker Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Για τη lenovo έχω ακούσει ότι είναι θυγατρική της IBM!!ισχύει δεν το ξέρω στάνταρ! Sent from my iPad using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 δεν ισχύει κάτι τέτοιο...
TechnoState Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Για τη lenovo έχω ακούσει ότι είναι θυγατρική της IBM!!ισχύει δεν το ξέρω στάνταρ! Sent from my iPad using Insomnia συμμαχία έχει γίνει απλά http://www.ibm.com/ibm/gr/el/pcannouncement/
fsbmaniac Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Οι καλες τους σειρες ειναι οτι ποιο αξιοπιστο σε φορητο...με διαφορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα