Προς το περιεχόμενο

Bluetooth Mac

dimi.d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παω να συνδεσω κατι ακουστικα που πηρα σημερα novero rockaway bluetooth παω broswe device παω εκει που λεει novero rockaway παταω broswe και μου λεει there was an error connecting to the device. τι κανω ? :/

το συνδεσα μολις τωρα στο mac, απλα ο ηχος ειναι χαλια. τι πρεπει να κανω ρε παιδια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξειδικευμένες γνώσεις δεν έχω αλλά κοίταξε λίγο το πρωτόκολλο επικοινωνίας (;) που υποστηρίζουν τα ακουστικά και το αντίστοιχο για το ΒΤ του mac.

Και εγώ πάντως με BT samsung (για κινητό αλλά έλεγα να το έχω και για το mac) δεν έμεινα ικανοποιημένος, δε λειτουργούσε ταυτόχρονα και με τις 2 συσκευές όπως έπρεπε (ίσως και να φταίει το πρωτόκολλο του ΒΤ του mac, δεν ξέρω.

Αν τυχόν μπορείς να βρεις κανένα ΒΤ αντάπτορα για pc, ξέρεις, τις κουτσουλιές USB που είναι, δοκίμασέ το. Επίσης δοκίμασε το σε κάνα άλλο φορητό να δεις αν φταίνε τα ακουστικά ή κάτι άλλο.

παιδια μπηκα μεσα στο ternel και εδωσα μια εντολη που εψαξα και ολα καλα τωρα...απλα δν εχει τοσο μπασο οσο θα ηθελα...μπορουμε να κανουμε κατι γιαυτο? μια αλλη εντολη απο το ternel? :D

Δοκίμασε την

>sudo create -b subwoofer

Πλάκα κάνω. :-D

Τί εντολή θέλεις; Το αν έχει καλά μπάσα ή όχι εξαρτάται από την κατασκευή του.

δοκιμασε το ακουστικο σε κανενα τηλ η καπου αλλου για να σιγουρευτεις οτι φταιει το μακ κι οχι τα μπασα που μπορει να αποδοσει το ακουστικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...