Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς θα πρέπει να φτιάξω μία εφαρμογή σε Android (για pad-like συσκευή, όχι κινητό). Το Android σαν πλατφόρμα με αφήνει παγερά αδιάφορο, οπότε δε σκοπεύω να ασχοληθώ με αυτό. Συν τοις άλλοις, δεν έχω ιδέα από Java (και αυτή με αφήνει αδιάφορο :P).

Η εφαρμογή που θα πρέπει να φτιάξω είναι πολύ απλή, χωρίς μενού, υπομενού, διαφορετικά views ή οτιδήποτε τέτοιο: θα έχει (μόνο) ένα view, πάνω στο οποίο με άγγιγμα σε διάφορα σημεία, θα πρέπει να εμφανίζονται διάφορα στοιχεία. Για παράδειγμα, στην εικόνα από κάτω, με άγγιγμα στις πράσινες περιοχές θέλω να εμφανίζονται τα κόκκινα κουτάκια που έχω κοντά τους. Σε άλλη περίπτωση δε θα πρέπει να είναι ορατά.

post-190405-0-87050700-1349958949_thumb.jpg

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου "ένα πράμα" (δε θυμάμαι καν τι ήταν) με το οποίο έφτιαχνες πολύ απλές Android εφαρμογές χωρίς καθόλου κώδικα. Ή με ελάχιστο. Δεδομένου ότι αυτό που θέλω είναι πολύ απλό, ενώ δε θέλω κιόλας να ασχοληθώ κάτι τέτοιο θα ήταν ιδανικό. Γνωρίζει κανείς τίποτα;

Ελπίζω να υπάρχουν κι άλλες λύσεις πέραν της Java και της βουτιάς στο Android SDK. :P

Δημοσ.
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου "ένα πράμα" (δε θυμάμαι καν τι ήταν) με το οποίο έφτιαχνες πολύ απλές Android εφαρμογές χωρίς καθόλου κώδικα.

Μάλλον αυτό εννοείς: http://appinventor.mit.edu
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...