Hal9000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Το επόμενο Nexus smartphone έρχεται και με βάση τις τελευταίες διαρροές η Google θα συνεργαστεί αυτή τη φορά με την LG για να παρουσιάσει ένα από τα πιο πλήρη android smartphone το οποίο θα τρέχει την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας.Με βάση τις πεντακάθαρες φωτογραφίες που διέρρευσαν σήμερα από ρωσική ιστοσελίδα, το LG-E960 ή LG Optimus Nexus όπως πιθανόν να είναι η ονομασία του, έχει αρκετές ομοιότητες με το μοντέλο Optimus G αλλά με διαφορετικό σχεδιασμό στο πίσω μέρος. Η ίδια ρωσική ιστοσελίδα κάνει αναφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής στα οποία ξεχωρίζει η οθόνη 4.7' ιντσών με ανάλυση 1280x768, 2GB RAM ενώ ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon S4 αναμένεται να του χαρίσει κορυφαίες επιδόσεις. Με βάση το μοντέλο που έχει στη διάθεση του η ιστοσελίδα, το Nexus smartphone της LG τρέχει αυτή τη στιγμή την έκδοση 4.1.2 του Android όμως αναμένεται να κυκλοφορήσει με την έκδοση 4.2 της οποίας τα νέα χαρακτηριστικά θα ανακοινωθούν μαζί με τη συσκευή. Τέλος για την επίσημη παρουσίαση, σύμφωνα με την Γαλλική εφημερίδα Le Figaro αυτή φημολογείται ότι θα γίνει στις 29 Οκτωβρίου αναφέροντας ότι η κυκλοφορία της θα γίνει την επόμενη μέρα με την επίσημη ονομασία να είναι Nexus 4. Site: onliner.ru
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Φύγε κακό update απ' τα μάτια μου! ..είπε η LG ...και εγένετο Optimus Nexus επιτέλους, ένα LG με android updates. Τώρα αυτές οι 4,7 ίντσες μου κάθονται λίγο στο λαιμό. Too much, αλλά απ ότι φαίνεται δε γλυτώνουμε. Όλα κατά κει πηγαίνουν. 1
Meraklis56 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 http://gizmodo.com/5946141/samsung+made-galaxy-nexus-2-currently-in-testing Πόσα nexus θα βγουν; Όπως και να χει,πιστεύω η καλύτερη αγορά σε android είναι τα nexus και ξενοιάζεις αν η εταιρία θέλει να υποστηρίξει το κινητό σου...
kostas_dr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ενδιαφέρον φαίνεται. Προσωπικά δεν με χαλάει η μεγάλη οθόνη.
argirisparxas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 LG και google. Προβλέπω να γίνεται κάτι καλό εδώ πέρα.
xouskarle Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 http://gizmodo.com/5...ntly-in-testing Πόσα nexus θα βγουν; Όπως και να χει,πιστεύω η καλύτερη αγορά σε android είναι τα nexus και ξενοιάζεις αν η εταιρία θέλει να υποστηρίξει το κινητό σου... Site: Rumor: The Samsung GT-i9260 isn’t the Galaxy Nexus II, it’s the Galaxy Premier 1
qsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Τώρα αυτές οι 4,7 ίντσες μου κάθονται λίγο στο λαιμό. Too much, αλλά απ ότι φαίνεται δε γλυτώνουμε. Όλα κατά κει πηγαίνουν. ιδιο με το προηγουμενο ειναι.. να το εκαναν μικροτερο δε παιζει οπως ειχα διαβασει και αλλου παντως, αυτο το "with google" ειναι λιγο ξεμπαρκο σκετο google γραφουν τα μεχρι τωρα νεξους απο πισω 1
spdrosin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Εγώ για HTC "ήξερα" πως θα είναι το επόμενο Nexus: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=344813
qsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Εγώ για HTC "ήξερα" πως θα είναι το επόμενο Nexus: http://www.myphone.g...ad.php?t=344813 και περα απο αυτο υπηρχε και η φημη του "facelift" του gnex ομως το lg μαλλον ειναι το πιο πιθανο.. εγω παντως ψιλοαμφισβητω (ή μαλλον χοντροαμφισβητω) οτι θα εχουμε 4.2 με τη κυκλοφορια του πιστευω οτι φετος δε θα εχουμε αλλο major update, ειναι πολυ νωρις και jelly bean εχει ουτε το 2% των χρηστων..
apostolos2 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 ολα καλα αλλα αυτο με το soft navigation bar των nexus ποτε δεν το καταλαβα, μικραινει την οθονη, πολυ
takosad Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Με τοσα λευτα που εχουν δεν τους νιαζει αν αποτιχει το κινητο που βγαζουν!!, προτιμουν να βγαλουν ενα κινιτο τουμπανο. Για μενα καλυτερα να ηταν λιγο μικροτερο οπος το iphone 5 με 4" η 4,2" οθονη αλλα με 1280Χ768 αναλυση. Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα μια και υπαρχουν πανελ πολυ υψηλης αναλισης ανα ιντσα.
qsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 ολα καλα αλλα αυτο με το soft navigation bar των nexus ποτε δεν το καταλαβα, μικραινει την οθονη, πολυ ειναι λιγο αχρηστο, αλλα στη τελικη αλλαζεις launcher Με τοσα λευτα που εχουν δεν τους νιαζει αν αποτιχει το κινητο που βγαζουν!!, προτιμουν να βγαλουν ενα κινιτο τουμπανο. Για μενα καλυτερα να ηταν λιγο μικροτερο οπος το iphone 5 με 4" η 4,2" οθονη αλλα με 1280Χ768 αναλυση. Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα μια και υπαρχουν πανελ πολυ υψηλης αναλισης ανα ιντσα. εν αξαιρεσεις το nexus one , τα επομενα 2 μονο τουμπανα δεν ηταν ηταν και στις 2 περιπτωσεις ξεπερασμενα για την εποχη τους και μεχρι τωρα δε νομιζω οτι ηθελαν τοσο να πουλησουν πιο πολυ σαν developers phone τα εβγαζαν παρα για συσκευες για το πολυ κοσμο ή ακομα και τους enthusiasts αυτο ελπιζω να αλλαξει με την lg , να δουμε μια καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και ενα καλο ips panel οσο για το μεγεθος της οθονης θα επεφτε κραξιμο αν εβγαινε μικροτερη (και δε θα προσεφερε και τιποτα το θετικο κατι τετοιο, μια χαρα ειναι το υπαρχον μεγεθος) μαλιστα μου εκανε εντυπωση που δε τη μεγαλωσαν κι αλλο, απο την αλλη ομως ετσι θα πλησιαζε επικινδυνα τη κατηγορια του note
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 ah damn, Galaxy Nexus τώρα ή αναμονή για αυτό?
qsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 δυσκολη αποφαση.. γιατι και αυτο οταν θα σκασει θα κανει ενα ωραιο 600αρι και το αλλο μπορει να χει πεσει και κατω απο τα 300, ηδη εχει φτασει τα 320 αν ειναι να περιμενεις μια λογικοτερη τιμη θα πρεπει να πας τουλαχιστον μεχρι Φλεβαρη Μαρτη.. (την ιδια αναμονη ειχα κι εγω με το gnex και για να παιξει γυρω στα 360 εφτασα να περιμενω μεχρι Μαιο) αναλογα με τα οικονομικα σου, προχωρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 ήδη το έχω τραβήξει όσο δεν πάει, άσε που μέχρι τότε θα έχει μπει και το Lumia 920...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα