Andreas151 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Γεια σας έχω πάρει αυτόν τον Φορητό Η/Υ! Aspire AS5742G-484G75Mnkk ( LX.RDP02.014 ) http://www.acer.gr/ac/el/GR/content/model/LX.RDP02.014 έκανα ανανέωση στα drivers της κάρτας γραφικών !! Μοντέλο κάρτας γραφικών GeForce GT 540M Χωρητικότητας μνήμης κάρτας γραφικών 2 GB Τεχνολογία μνήμης κάρτας γραφικών DDR3 SDRAM μου μπήκε η έκδοση 306.23 η οποία δίνεται δωρεάν από την Aser !! αυτό που συνειδητοποίησα είναι ότι η " αποκλειστική μνήμη Video " μου έφτασε στα 128ΜB !! κάτι που δεν είναι φυσιολογικό για την απόδοση του laptop στα games !! έχω την εντύπωση ότι η " αποκλειστική μνήμη Video " ήταν στα 1024ΜΒ !! ΠΡΟΣΟΧΗ ! οι κάρτες γραφικών που έχει το PC είναι δυο !! της CUP (intel® HD graphic and media ) και η nVIDIA !! η μια χρησιμοποιείται για κλασσικές εργασίες από τον υπολογιστή και η άλλη για games !!! ευχαριστώ !!
Xristaras12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 τα 128ΜΒ ειναι η μνημη της Intel HD αν γυρισεις τα γραφικα μονο στην nvidia το νουμερακι αυτο θα αλλαξει. Αρκετες φορες δυστυχως(το εχω δει και μονος μου σε dell με GT525)δεν διαβαζει σωστα ο driver τι αναγκες εχει η εφαργμογη κ δεν εναλλασει τις καρτες.Δεν εχεις να φοβασαι κατι ομως. Αν βλεπεις ζορι στα παιχνιδια η αλλα θεματα,ανοιξε το control panel τηs nvidia και προσθεσε χειροκινητα το .exe του παιχνιδιου και συσχετισε το με την GT540. παρομοια θεματα εχω κ εγω στο dell μου με την 6470 κ HD3000 γραφικα.
Andreas151 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 ωραία σε ευχαριστώ πολύ !! έγινε μια χαρά !! η διαφορά στα γραφικά φαίνεται, και πολύ μάλιτα !! αλλά μάλλον γίνεται χειροκίνητα !! ίσως όπως είδες δεν το διαβάζει καλά λόγω αλλαγής drivers !! να κάνω και μια άλλη ερώτηση? είναι καλό να κάνω ανανεώσεις στην κάρτα γραφικών ? ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια φίλε !!
Xristaras12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 χειροκινητα γινεται σε περιπτωσεις που δεν αντιλαμβανεται ο driver οτι ειναι παιχνιδι πχ κ θελει γκαζια απο την καρτα. Προσωπικη αποψη παντα.Aπ οτι ειδα το λαπτοπ σου εχει 1ης γενια i5 συνεπως τα ιντελ γραφικα πρεπει να ειναι αθλια.Για μενα μεινε ΜΟΝΟ με την GT540 οσο το εχεις στο ρευμα κλπ για να εχεις τα μεγιστα απο το λαπτοπ σου(με ο,τι συνεπαγεται αυτο-παραπανω θερμοκρασια μιας κ δουλευει η καρτα γραφικων,ισως παραπανω θορυβος απο το ανεμιστηρακι για να ψυξει) Αν το βαλεις με μπαταρια για παραπανω αποδοση γυρνα το στα ιντελ γραφικα(αν μπορουν να κανουν καλη δουλεια)
Andreas151 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την βοήθεια , να 'σαι καλά!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα