johnieXoX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) η μπαταρία έχει φτάσει σε σημεία εξαθλίωσης.. οπότε και διερωτώμαι, από που να πάρω μπαταρία για το super laptop μου;; να πάρω γνήσια hp ή υπάρχουν και καλές από άλλους κατασκευαστές;; να ανοίξω θέμα στο μπλα μπλα ή στους φορητούς υπολογιστές;; το τελευταίο το απάντησα, λανθασμένα, όπως μου απέδειξε ο paredwse τα άλλα δύο με απασχολούν ακόμα Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2012 από johnieXoX
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Αν έχει υψηλό κόστος η hp δες στο link από κάτω. http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=hp+hdx16+battery
johnieXoX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 οκ, πρώτο λόγο έχει η γνήσια μπαταρία, καμιά αξιόπιστη εναλλακτική;; ας πούμε έχω ακούσει πως η mugen βγάζει πολύ καλές μπαταρίες για κινητά..
guppy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Εγω φιλε θα παρω γνησια απο την Info-Quest Technologies 69 ευρω + φπα Για 17αρα οθονη hp 2230 ev dv7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα