Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες ενδιαφερομαι να κανω μια αναβαθμιση στο 4ετιας pc Μου. Ποσο εως 450.To pc που εχω τωρα ειναι ενα athlon 64x2 με AM2 Μητρικη και 4 gb ddr2, Καρτα εχει την 4670 και 430W τροφοδοτικο. Δεν τραβαει μια τα καινουρια παιχνιδια οπως το call of duty. Η οθονη ειναι 1920x1080 αλλα δεν εχω και απαιτηση μετα την αναβαθμιση να παιζω ultra σε τοσο ψηλη αναλυση. cd rom δισκος κουτι πληκτρολογια κραταω τα ιδια και σκεφτομουν να παω σε i5 η κατι αξιλογο 4πυρηνο απο amd.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tι μοντελο τροφοδοτικο έχεις? Αν δεν ειναι απο γνωστη μαρκα με αρκετα Ampere στο +12V rail δεν μπορουμε να κανουμε πολλα χωρις να το αλλαξουμε.

Εφόσων το τροφοδοτικό σου αντεχει, μπορεις να κανεις αναβαθμιση με 450 ευρω που να περιεχει και i5 (με την μνημη δε χωραει στο budget) και καλη καρτα γραφικων. Θα μπορεις να παιζεις ανετα σε 1080p ολα τα παιχνιδια χωρις συμβιβασμους.

Μολις προσεξα οτι εχεις μνημη ddr2 οποτε δε θα μπορεσεις να τη χρησιμοποιησεις με τη μητρικη που εβαλα. Εγω δε γνωριζω καποια που να υποστηριζει, επομένως θα συμπεριλαβω αλλες.

Αν το budget σου μεγαλωσει στα 490 ευρω χωραει ενας i5, νομιζω οτι είναι η προτιμότερη κινηση για να εισαι μελλοντικα πιο καλυμμένος.

Το πρωτο συστημα ειναι με i3 και το 2ο με i5. Μην σε ανησυχει η διαφορα στη RAM, 4 GB ειναι αρκετα για gaming και αν στο μελλον προκυψει αναγκη για περισσοτερη προσθετεις αλλο ενα ιδιο dimm. Στο πρωτο συτημα εβαλα 8 GB απλα επειδη χωρουσαν στο budget.

post-247983-0-49196100-1349944567_thumb.png

post-247983-0-46395100-1349944685_thumb.png

Επεξ/σία από XMorsX
Δημοσ.

Και καμία 40αριά ευρώ η μνήμη

Εφοσων του βγαινει οριακα δεν υπαρχει λογος να παει σε 8GB, εγω εβαλα ενα dimm των 4GB και οταν υπαρξει αναγκη βαζει αλλο ενα ίδιο. Προς το παρον η διαφορα στις επιδόσεις ετσι κι αλλιως ειναι αμελητεα.

Δημοσ.

Εφοσων του βγαινει οριακα δεν υπαρχει λογος να παει σε 8GB, εγω εβαλα ενα dimm των 4GB και οταν υπαρξει αναγκη βαζει αλλο ενα ίδιο. Προς το παρον η διαφορα στις επιδόσεις ετσι κι αλλιως ειναι αμελητεα.

Έκανες edit ,εγω είδα 3470 και χωρίς μνήμη :)

Δημοσ.

Έκανες edit ,εγω είδα 3470 και χωρίς μνήμη :)

Το ξερω, καλα εκανες και μου το πες παραλιγο να μου διαφυγει της προσοχης. Επισης το ξαναεκανα edit και εβαλα και μια 2η συνθεση, λιγο πιο ακριβη αλλα με i5, νομιζω αξιζει περισσότερο τα λεφτα της.

Σε περιπτωση που χρειαζεσαι τροφοδοτικο, στα 470 μπορεις να παρεις αυτα:

post-247983-0-59087300-1349945295_thumb.png

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.. Αυτο με το i5 ειναι αληθεια με ψηνει αν εκοβα κατι απο gpu να παρω αν ειναι και τροφοδοτικο της προκοπης να το χω και για το μελλον ? Και ας ανεβω κανα 50ρικο στο budjet

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.. Αυτο με το i5 ειναι αληθεια με ψηνει αν εκοβα κατι απο gpu να παρω αν ειναι και τροφοδοτικο της προκοπης να το χω και για το μελλον ? Και ας ανεβω κανα 50ρικο στο budjet

Οταν λες για το μελλον εννοεις μελλοντικο Crossfire/Sli? Εχε υποψιν σου οτι η mobo αυτη δε τα υποστηριζει, θα πρεπει να δωσεις περισσοτερα για mobo ή να πας σε amd επεξεργαστη, κινήσεις που δε σε συμφερουν. Προσεξε οτι αν πας με την παραπανω συνθεση για το δυνατοτερο τροφοδοτικο πεφτεις σε CPU.

Πιστευω οτι το CX 500 W της Corsair θα σε καλύψει μια χαρα. Αλλα αν θες καποιο καλυτερο δες αυτη τη συνθεση με το TX 550W (η σειρα TX ειναι ανωτερη και απο την CX και απο τα αντιστοιχης τιμης Thermaltake), με μια μικρή εκπτωση στην GPU:

Δε σε συμφερει να κοψεις περισσοτερο απο GPU για επεξεργαστη. Θεωρησε την 7850 κατωτατο όριο. Αν θες και i5 θα πρεπει να ανεβεις παραπανω στο budget.

post-247983-0-83990300-1349960536_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...