Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 916
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τουμπανο και ο Diggle.

Παιδια, αυτη η ασκηση που κανει o Oliver με τη μπαρα που χοροπηδαει προς τα πανω και την ανεβαζει ενα σκαλι πιο πανω, ειναι εφικτο στην πραγματικοτητα ή ειναι κανα εφφε; Θελει πολυ δυναμη και κοιλιακους ρε παιδια, δεν το βλεπω να βγαινει real life.

Δημοσ.

Τουμπανο και ο Diggle.

Παιδια, αυτη η ασκηση που κανει o Oliver με τη μπαρα που χοροπηδαει προς τα πανω και την ανεβαζει ενα σκαλι πιο πανω, ειναι εφικτο στην πραγματικοτητα ή ειναι κανα εφφε; Θελει πολυ δυναμη και κοιλιακους ρε παιδια, δεν το βλεπω να βγαινει real life.

Γίνεται.

Αν έχεις δει ποτέ το Sasuke που δείχνει στο ΣΚΑΙ πολλές φορές στο stage 2 έχει αυτό το εμπόδιο.Δες πχ εδώ από το 2:44

http://www.youtube.com/watch?v=7_XzL3tv_rI

Δημοσ.

Για την αδελφη του Oliver τι γνωμη εχετε;

Αλλες φορες μου αρεσει, αλλες φορες μου τη σπαει, δεν μπορω να αποφασισω.

I'd hit it :devil:

Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ.Περισσότερο από όλες στη σειρά.

• Like 1
Δημοσ.

τη σειρα την ξεκινησα προχθες το βραδυ , μεχρι τα ξημερωματα τελειωσα τα επεισοδια μεχρι το 10 , σημερα ειδα και το 11 και θα την τοποθετησω διπλα στο αγαπημενο Supernatural !  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή εγώ δεν έχω δει το επεισόδιο 11 αποφάσισα να σχολιάσω μέχρι το 10. Πιστεύω ότι το Arrow είναι μια αρκετά καλά δομημένη σειρά που χρειάζεται εκείνο το "τσακ" για να γίνει καταπληκτική όπως κάθε σειρά θα έπρεπε (λέμε τώρα).Ας τα πιάσουμε λοιπόν ένα ένα.

Αρχικά η ιστορία τοποθετείται σε μια φανταστική πόλη της εποχής μας , εν ονόματι Starling City, όπου ο κεντρικός χαρακτήρας επιστρέφει μετά από 5 ολόκληρα χρόνια ναυαγός σε ένα νησί κάπου προς Ασία μεριά. Τα πρώτα 2-3 λεπτά του pilot επεισοδίου όπου πρωταγωνιστής εμφανίζεται με περισσότερο μαλλί από εκείνο του Gandalf στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και η υπόδειξη ,αρχικά δια στόματος ιατρού και μετέπειτα οπτικά, ότι το 90% του σώματος τους είναι καλλυμένο με ουλές , ήταν αρκετό για να με πείσει ότι 5 χρόνια στο νησί δεν πέρασαν μιλώντας σε μια μπάλα του βόλει και πως υπάρχει κάποια ιστορία που σύντομα θα αρχίσει να ξετυλίγεται. Εντάξει δεν περίμενα κάτι φοβερό και απίστευτο. Προς θεού, μιλάμε για το πρώτο επεισόδιο,και αυτό που κάθε pilot θέλει να πετύχει είναι να κάνει τον θεατή να επιστρέψει την επόμενη βδομάδα για την συνέχεια, κάτι που και έγινε (λίγο κάτι οι περίεργοι τάφοι με μάσκες, λίγο η λίστα Λαγκάρντ με όλα τα λαμόγια => "Mission Accomplished"). Οι βδομάδες περνάνε και βρίσκομαι 10 επεισόδια μετά και έχω καταλήξει στα εξής. Αρχικά να τονίσω ότι μου αρέσει το γεγονός ότι η σειρά δεν ξεχνάει το ότι ο ήρωας ήταν 5 χρόνια μακριά από τον πολιτισμό και το facebook, οπότε απολαμβάνω την άγνοια του Oliver για τα πάντα γύρω του και κυρίως για την οικογενειά του , όμως ένα άτομο το οποίο πραγματικά θα έπρεπε να αναλύσουν και ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, είναι ο κολλητός του φίλος (εκεί που έπαιζε τον "ψόφιο κατά την απαγωγή ακόμα με προβληματίζει). Για κάποιο λόγο η σειρά συνεχίζει να ρίχνει το συναισθηματικό φορτίο στην αδερφή του Oliver , ίσως για να τονίσει την μεγάλη αλλαγή του από το ποιός ήταν πριν το νησί με το ποιός έχει γίνει τώρα, αλλά υπάρχει και ένα όριο. Όσο αναφορά την μητέρα ή την Lauren λαμβάνοντας υπόψη την σημασία τους ως προς την ιστορία γνωρίζω καλά ότι οι λεπτομέριες θα τραβήξουν σε βάθος χρόνου, αν και μεταξύ μας η προοπτική η Lauren να αποτελέσει ξανά το αντικείμενο του πόθου (κάνω τα στραβά μάτια ως τώρα) δεν με ενθουσιάζει, ίσως γιατί αποτελεί κομμάτι εκείνης την παλιά ζώης που ανέφερα παραπάνω και αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι ο Oliver που βλέπω τώρα. Δεύτερον θα παρακαλούσα τους σεναριογράφους της σειράς να κάνουν πιο ενεργή την δράση του Diggle καθώς ο ρόλος του πληροφοριοδότη για όλα τα κουστομπολιά της πόλης δεν είναι καθόλου κολλακευτικό. Αντιθέτος θα μου άρεσε πολύ η πιθανότητα να επιστρατέψουν μόνιμα της δεσποινίς Smoak (όνομα και πράγμα) ως tech-assistant της ομάδας γιατί κάτι κόλπα με κινητά που δεν μπορεί να τα εντοπίσει κανείς έχουν αρχίσει να μου χτυπάνε στο νευρικό σύστημα (βλέπουμε και ένα Person of Interest). Τέλος και επειδή πολύ το κούρασα ( 11 επεισόδια δια πυρός και σιδήρου) αυτό που πραγματικά θα ήθελα να δω είναι καλύτερα χορογραφημένες σκηνές μάχης. Σε κάθε επεισόδιο καταναλώνεται ένα μικρό κομμάτι πάνω στις φοβερές (τρομακτικές) ασκήσεις του Oliver αλλά το μόνο που έχει χρειαστεί ως τώρα (με ελάχιστες εξερέσεις) είναι μερικές βολές από απόσταση για να πέσει και η πιο καλά οπλησμένη συμμορία. Δεν αμφιβάλω ότι το τόξο είναι ένα φονικό όπλο στα χέρια ενός ειδικού , αλλά ας είμαστε λιγάκι σοβαροί και ας παραδεχτούμε ότι ένας λόχος στημμένος στα 20 μέτρα με ημιαυτόματα στο χέρι δεν πέφτει έτσι απλά. Το επεισόδιο Archer ήταν μια ευκαιρία για να καταλάβει ο πρωταγωνιστής ότι υπάρχουν και άλλοι εκεί έξω με ισοδύναμο και σίγουρα καλύτερο ταλέντο από το δικό του και πως δεν πρέπει να επαναπαύεται με όσα κέρδισε στο νησί.

Αυτά προς το παρόν. Ίσως το παρατράβηξα (1000%) αλλά είτε σχολιάζουμε είτε όχι!!

Επεξ/σία από Nailen
Δημοσ.

Έπρεπε να δεις και το 11 και μετά να σχολιάσεις την σειρά.  :devil: 

λύνει κάποιες απορίες σε αυτά που έγραψες αλλά βάζει καινούργια ερωτήματα..

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα ελεγα οτι απεχει ενα "τσακ" για να γινει μια ικανοποιητικη σειρα και ετη φωτος απο το να την πεις καταπληκτικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...