Dinos_12345 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 What the shit... ^Το conclusion του σημερινού επεισοδίου. Γάμησε
_linuslost_ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Σαν να ακουσαν την περσινη γκρινια οι παραγωγοι και βελτιωσαν αισθητα την σειρα φετος!
kaliakman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ καλό αλλά εμένα μου καρφώθηκε μια ιδέα με το σημερινό: Η δημοσιογραφος είναι ο prometheus.
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Kaliakman αφού είπαν ποιος είναι..
kaliakman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Kaliakman αφού είπαν ποιος είναι.. Είπαν οτί είναι το παιδί του. Δεν είπανε τίποτα για γιο. Αυτό που μου έκανε κλικ είναι ότι λέει ο Oliver: Έκανε μια κίνηση που είχα μάθει στην Ρωσία. Άρα ξέρουμε οτί εκπαιδεύτηκε στην Ρωσία. Μετά όταν ο Oliver πάει στο σπίτι της και του βάζει ποτό κάνει ασυνήθιστο focus στα ποτά στα οποία υπάρχει μια ?βότκα? με ρώσσικα μόνο. 2
overpower Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Και νομιζα οτι ησυχασαμε με το καναρινι. Ξερουμε τι ρολο θα παιξει απο εδω και μπρος?
kaliakman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Και νομιζα οτι ησυχασαμε με το καναρινι. Ξερουμε τι ρολο θα παιξει απο εδω και μπρος? αν ισχύει αυτό που είπα μάλλον του έδωσε αυτό το φάρμακο και έχει παραισθήσεις
overpower Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 αν ισχύει αυτό που είπα μάλλον του έδωσε αυτό το φάρμακο και έχει παραισθήσεις δεν το εγραψες πριν, αλλα μαλλον εννοεις με το ποτο?
kaliakman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 δεν το εγραψες πριν, αλλα μαλλον εννοεις με το ποτο? ναι αυτό λέω. Αν είναι ο Prometheus πιστεύω ότι είναι το ποτό
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει η περίπτωση να είχε βάλει κάτι στο ποτό του Oliver η άλλη και να βλέπει τώρα το καναρίνι, θα δείξει. Αυτός ο Curtis είναι τελείως άχρηστος πάντως, κάθε φορά που τραυματίζεται εύχομαι να πεθάνει να ησυχάσουμε.
D4rkshadow Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 εγω παλι πιστευω οτι η talia al ghul εχει βαλει το χερακι σε ολα αυτα... H laurel ειναι ζωντανη και το δικαιολογησαν οτι θα μπορουν να την δουν ολοι!!!οποτε κατι αλλο συμβαινει,μαλλον απο αλλη γη;
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Σκεψη για το τι μπορει να εγινε. Σποιλερ απο Legends of Tomorrow Συζητηση Σαρα με Μαρτιν σχετικα με την κορη που δημιουργησε σε καποια φαση η Σαρα ειπε οτι ισως ειναι καλυτερο να προστατευσουμε την οικογενεια μας και οχι το timeline οποτε μπορει οντως να εσωσε την αδερφη της πχ σκοτώνοντας τον Νταρκ και για αυτο την ειδαμε στο Arrow δηλαδη ειανι αποτελεσμα κατι που εκανε η Σαρα στο Legends of tomorrow. ΥΓ: κατι μου λεει οτι πριν το τελος της σεον ή στο τελευταιο επεισοδιο θα εχουμε Ολιβερ-Φελισιτη reunion.
najinblue3 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 ^δυστηχως εκει το βλεπω και εγω το πραμα
imitheos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Όσοι το είδατε, βρήκατε ελληνικούς υπότιτλους ή το είδατε με τους αγγλικούς ? Ελληνικό ούτε στο xsubs.tv βρήκα κάτι ούτε στο sub4series (που άλλωστε γράφει xsubs πάντα σαν πηγή). Μέχρι πέρυσι έβγαιναν αμέσως οι υπότιτλοι αλλά μάλλον το σιχάθηκαν όσοι μετάφραζαν
kaliakman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Όσοι το είδατε, βρήκατε ελληνικούς υπότιτλους ή το είδατε με τους αγγλικούς ? Ελληνικό ούτε στο xsubs.tv βρήκα κάτι ούτε στο sub4series (που άλλωστε γράφει xsubs πάντα σαν πηγή). Μέχρι πέρυσι έβγαιναν αμέσως οι υπότιτλοι αλλά μάλλον το σιχάθηκαν όσοι μετάφραζαν Προσωπικά το είδα με αγγλικούς αλλά να έχεις το νου σου και στο opensubtitles. Μου έχει τύχει πολλές φορές να βρω μόνο εκεί ελληνικούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα