UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πάλι πιστεύω πως είναι ο Billy Malone
jpaokx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Η τελευταία σκηνή δεν έχει καμία λογική. Εξεπλάγη δυσάρεστα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Οι περισσότεροι λένε ότι είναι ο Tom Merlyn. Υπάρχει και η θεωρία ότι ο Lance με το να μεθάει γίνεται ο προμηθέας αλλά χλωμό το κόβω.
imitheos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Όλα είναι πιθανά φυσικά (ειδικά με τους σεναριογράφους του arrow) αλλά το λογικό δεν είναι να είναι κάποιος που έχει γνώση της λίστας για να κάνει τους αναγραμματισμούς με τα ονόματα ? Χωρίς να έχω στο μυαλό μου τα πάντα από τις πρώτες σεζόν, νομίζω πως ο Tommy και ο Lance δεν πρέπει να ήξεραν για την λίστα. Την ήξεραν ο Malcolm (όντας ο συγγραφέας της), το ζεύγος μπαμπάς/μαμά Queen που αποκλείεται ένεκα πεθαμένοι, ο Diggle, η Felicity, ο Walter.
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Ξεχνατε το flash point που εγω πιστευω οτι επαιξε το ρολο του 3
kaliakman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μήπως να βάλουμε κανένα σποιλερ ρε παιδια? 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Σποιλερ για φλας Στη σειρά του φλας ο φλας πήγε πίσω στο χρόνο και έσωσε τη μάνα του που είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει το timeline. Στη συνέχεια γύρισε πίσω ώστε να τη σκοτώσει, ένας άλλος χαρακτήρας, με σκοπό να διορθώσει το timeline αλλά κάποιες αλλαγές έμειναν. Αν πρόσεξες στην προηγούμενη σεζόν ο Τζον είχε αγόρι ενώ τώρα έχει κορίτσι η το ανάποδο δεν θυμάμαι. Το λέει όταν ο φλας είχε επισκεφθεί την φελισιτη. Αυτή η αλλαγη είναι μόνιμη και η αιτία είναι το flash point
najinblue3 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Moar Vigilantes plz καλο και το τελευταιο
Kostasspil Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Αυτό είναι που λέμε "όταν πίνω γίνομαι άλλος άνθρωπος"
D4rkshadow Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μολις ειδα το 100 επεισοδειο και 3 στο crossover.Ειναι 1 καλο επεισοδειο,δεν ειναι σαν το flash με την γρηγορη δραση και ανατροπες,αλλα ειναι κατι σαν φορο τιμης σε ολα οσα εχουν κανει σε και στις 5 σεζον και σε οσους επαιξαν.
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Απο Arrow POV ειναι καλο απο cross over POV δεν μ'αρεσε
overpower Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Απο Arrow POV ειναι καλο απο cross over POV δεν μ'αρεσε Μεχρι στιγμης απο crossover, αν βαλουμε και το ψευτο-επεισοδιο της supergirl, τοτε 1/3 βγηκαν καλα. Λογικα το 4ο θα εχει δραση
Cosmonaut21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Επιτέλους ένα πραγματικά καλό επεισόδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα