Cosmonaut21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Εγώ θέλω να δω τι θα γίνει με το Bratva αν και το νησί έχει ακόμη τα πιο δυνατά flashback. Μου τη δίνει ήδη από την προηγούμενη σεζόν ο Mr Terrific που προσπαθεί να είναι αστείος και είναι ένα κρύο πράμα και ακόμη δεν τον έχω δει να είναι πραγματικά χρήσιμος έστω και σε μία σκηνή όπως οι υπόλοιποι. Επίσης θέλω να σπάσω την οθόνη κάθε φορά που η Ματίνα πιάνει και φωνάζει στον Όλιβερ ενώ αυτός προσπαθεί να συντονίσει την ομάδα. Στα θετικά ότι έχει ενδιαφέρον τι ακριβώς συμβαίνει με τον John,πως θα τα πάει ο Lance,τι ρόλο θα παίξει το νέο αμόρε αστυνομικός. Τουλάχιστον κάθε επεισόδιο έχει πολύ δυνατά stunts από τον Όλιβερ φέτος. Bonus: είδαμε πάλι τον Deadshot και θα δούμε και τον Deathstroke.
D4rkshadow Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Η σειρα φετος εχει ξεκινησει πολυ δυνατα και πολυ καλα,ειναι κοντα στην 1 σεζον...επιτελους 1
DJ_Duker Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Όσο και αν είναι βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι (που δε βλεπόταν), όταν είδα τον Weeknd από τα Lidl να το παίζει vigilante με στολή και μάσκα ξενέρωσα τη ζωή μου. Γιατί πρέπει ο καθένας να γίνεται κάτι σε αυτή τη σειρά; 1
PaRaNo1d Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Το μονο που εφτιαξε στην σειρα ειναι ο Arrow. δλδ σκοτωνει και δεν ειναι μιζερος. Εκτος απο τον τυπο με τα κουρελια ο οποιος εχει πολυ badass φωνη και skills. τα αλλα παραμενουν ιδια... Πρεπει να το δουν αυτο με την νεα ομαδα. σοβαρα τωρα εχουν εναν hipsterogay και ενα κοριτσακι σαν νεα ομαδα? wtf.. 1
coffeex Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Αυτό ακριβώς ήθελε να τονίσει με την έκφραση του προσώπου όταν το έλεγε. Σαν σειρά φέτος έχει ανέβει σε σχέση με τις προηγούμενες season. 1
Kostasspil Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Να σ πω την αλήθεια δεν έκανα την σύνδεση, μέχρι που είδα την φωτό. Στα της σειράς, μπορεί πολλοί διάλογοι να ειναι cheesy, αλλα μου άρεσε η εισαγωγή πολλών και νέων ηρώων. Μια ανανέωση την ήθελε και στους vigilantes και στους vilains
coffeex Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Να σ πω την αλήθεια δεν έκανα την σύνδεση, μέχρι που είδα την φωτό. Στα της σειράς, μπορεί πολλοί διάλογοι να ειναι cheesy, αλλα μου άρεσε η εισαγωγή πολλών και νέων ηρώων. Μια ανανέωση την ήθελε και στους vigilantes και στους vilains Ξαναδές την συγκεκριμένη σκηνή και πρόσεξε την έκφρασή του
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Eιμαι ο μονος που εχει κοψει τη σειρα εδω και 1μιση σεζον?Δηλαδη ποσες μασκες και στολες να δουμε πια να ξεπεταγονται απο το πουθενα. Και η κουτση μαρια εχει γινει vigilante. Hμαρτον. 1
Liako25 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Eιμαι ο μονος που εχει κοψει τη σειρα εδω και 1μιση σεζον?Δηλαδη ποσες μασκες και στολες να δουμε πια να ξεπεταγονται απο το πουθενα. Και η κουτση μαρια εχει γινει vigilante. Hμαρτον. Και γω το ίδιο είχα σκεφτεί να κάνω,αλλά τη βλέπω έτσι για να περνάω την ώρα μου.Δυστυχώς δεν έχει να δώσει τίποτα πλέον το Arrow...
najinblue3 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 καλο το χθεσινο, μεχρι τωρα πολυ καλη σε σχεση με περσι
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει και μια φημολογία ότι θα δούμε Μπάτμαν στη σειρά...
_linuslost_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Θελω αλλα καλυτερα οχι.... Ειναι ετσι δομημενες οι σειρες του CW που οι ''μεγαλοι υπερηρωες" δεν πρεπει να εμφανιζονται γιατι χανουν πολυ απο την δυναμικη τους..
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Oύτε εγώ, τον Μπάτμαν τον θέλω στο Gotham, σε 2-3 χρόνια που θα μεγαλώσει ο Μπρους Γουέιν, εκεί είναι το πραγματικό του περιβάλλον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα