Kostasspil Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ούτε το hype από flash δεν το σώζει άμα συνεχίσει έτσι
pontez2 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Υπάρχει ακομα κοσμος που παρακολουθει αυτη τη παροδία? Η σειρά τελείωσε κατ εμέ στα μέσα του β κυκλου. Έχασε κάθε νόημα. Μονο δράκο δεν έβαλαν στο παραμύθι. Κριμα διοτι ειχε προδιαγραφές. Υπηρχε φάση που την περιμενα με αγωνια. Ας προσεχαν 2
Vassilis_24 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 H σειρά νομίζω ότι τελείωσε κάπου εδώ, όταν αποφάσισαν να μη βάλουν ενδιαφέροντες κακούς για να τους κρατήσουν μόνο για ταινίες, ήταν που ήταν ψιλομούφα, η dc τη βύθισε κι άλλο...https://www.youtube.com/watch?v=ZebyMLF86OM
konsoulito Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μάπα, μούφα, μια ηλιθιότητα η 5η σεζόν! Την είδα από απορία και μόνο, να δω πόσο ακόμη θα ξεπέσει και πώς ο Arrow θα καταφέρει να νικήσει τη μαγεία. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς θα συνεχίσουν στην επόμενη σεζόν, για εμένα πάντως τελείωσε η σειρά. 1
ADHD Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μονο αν κανουν τεραστιες αλλαγες θα συνεχισω, με το ζορι την ειδα στα τελευταια επεισοδια απλα το προχωρουσα να δω τι αλλη βλακεια θα σκεφτουν. Για εμενα μεχρι την μεση της 3ης ηταν οκ και η μαχη με τον Ras στο mid season καλη ηταν, απο κει και περα ξεκινησε να πεφτει η ποιοτητα και η 4η ηταν απλα αισχος. 1
Vapir Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ούτε που θυμάμαι πότε την σταμάτησα , ίσως στις αρχές της τρίτης σεζόν ? είχα φτάσει σε σημείο να μην αντέχω να δω ένα επ σε half screen παρέα με fb κλπ λολ
overpower Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=LxG7JR4-nCM Οτι πιο ασχημο εχω δει τελευταια σε trailer.
michael92 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ακόμα δεν έγινε canceled αυτός ο καρκίνος;
overpower Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Πιο χαλια αγαλμα την επομενη φορα Καλη αρχη 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Για κάτι τέτοια βλέπω πάντα με greek subs 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα