nickmanak Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Παιχτηκε το φιναλε του κυκλου και δεν ποσταρε κανεις; Γιατι τοσο φτυσιμο απο τους συνφορουμιτες; Ηταν προβλεψιμο φιναλε φυσικα, αλλα καπως απροβλεπτο για το πως θα παει σεναριακα απο τη νεα season. Ακουω γνωμες.
snik3 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Εύχομαι στη σειρά αιφνίδιο cancel και στη Felicity να μείνει για πάντα στο ράφι ως σωστή Ματίνα Μανταρινάκη που είναι. Δεν υπάρχει σωτηρία για τη σειρά.Έχασε κάθε νόημα και σοβαρότητα μετα τη 2η σεζόν. 3 χρόνια τώρα ο κόσμος ουρλιάζει για τα εγκλήματα που κάνουν και αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα. Απο DC μόνο Gotham και λίγο Flash. 12
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 και στη Felicity να μείνει για πάντα στο ράφι ως σωστή Ματίνα Μανταρινάκη που είναι. πνίγηκα...
overpower Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Η σειρα εχει σιγουρα και 5ο κυκλο. Anyway, στην μαχη στην πολη, τα ghosts ειχαν οπλα που κανενας δεν χρησιμοποιησε. 1
Highlander Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δεν έχω χρόνο, αλλά θα ήθελα να μετρήσω πόσους γαμημένους ghost έχουν φάει ο arrow και οι φίλοι του. Αμέτρητοι πρέπει να είναι.
snik3 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 πνίγηκα...Η ομοιότητα νομίζω είναι εμφανής ανάμεσα στις δυό τους 1
7nisiotis Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Τραγικά τα πράγματα, είδα μαζεμένα τα τελευταία 4 επεισόδια πώς άντεξα απορώ.
imitheos Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Ένα από τα προβλήματα (τουλάχιστον για μένα) είναι η έλλειψη συνοχής. Την μία ο Oliver τρώει το ξύλο της αρκούδας από 2 ghosts, 10 λεπτά μετά ή στο επόμενο επεισόδιο νικάει 15 ghosts. Την μία ο Dhark τον κερδίζει σε 1,5 δευτερόλεπτο την άλλη χάνει εύκολα. Το ίδιο είχαμε σχολιάσει και στο επεισόδιο με τον Merlyn και πόσο εύκολα τον νίκησε ο Oliver μέσα σε 5 δευτερόλεπτα και του πήρε το δαχτυλίδι σαν να μονομαχούσε με εμένα ενώ άλλες φορές ο Merlyn τον έκανε κομμάτια. 1
ant_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Οι 2 πρωτες χρονιες ηταν αρκετα αξιοπρεπεις για το ειδος τους με το που ξεκιναει η 3 χρονια ειναι σαν να ειναι αλλη σειρα..ριξανε το επιπεδο στα ταρταρα καλυτερα να το ειχανε κλεισει το μαγαζι οσο ηταν ακομα νωρις και στον σωστο δρομο 1
pipiris Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 http://imgur.com/a/srxdn Για οποιον δε τα εχει δει, κανουν την εμπειρια του Arrow πολυ πιο ευχαριστη. Ιδιως για αυτους που δεν αντεξαν να τελειωσουν τη σειρα οπως εγω Υπαρχουν συνοψεις για ολα τα επεισοδια της 4ης οπως και για Flash και Legends of Tomorrow 1
johninio Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ειλικρινα αυτα που ειδα στο τελευταιο επεισοδειο δεν υπαρχει . 15000 πυραυλους; ρε πατε καλα εκει ;δηλαδη δεν σας εφταναν 10 20 100 1000? Ο στρατος που ειναι ; η πολη εναντιον των ghosts και αυτοι δεν χρησιμοποιουν οπλα;και πολλα ακομα μπορω να γραψω αλλα βαριεμαι
D4rkshadow Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ελπιζω να φτιαξουν σωστα την 5 σεζον γιατι τα εχουν κανει π..... ολα
jpaokx Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Καλά, πάει αυτή η σειρά για επόμενη σεζόν; Δεν ντρέπονται οι παραγωγοί; Το αίσχος της τελευταίας σεζόν δεν το έχω δει σε καμία άλλη σειρά.
Wayward Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Με τα χίλια ζόρια άντεξα να το τελειώσω... Είναι τόσο κακό που δίνει την εντυπώση πως όλο το επεισόδιο μαζί με το γράψιμο, γύρισμα, κλπ γίνεται μέσα σε 3 ώρες... Πως κατάφεραν να το κάνουν έτσι ενώ ήταν αξιοπρεπές στις πρώτες σαιζόν δεν έχω ιδέα... Also Cooper Seldon?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα