Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 916
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρεπει να τους παρει η DC τα δικαιώματα και να μη βγει αλλη season για κανενα λογο, περισσοτερο budget στο flash και ξαναφερτε το constantine θα ηταν το ιδανικο.. Θεωρω οτι το arrow δεν εχει να προσφερει κατι αλλο, εβαλαν οσους villains μπορουσαν απο το batman τωρα τελειωσαν και το γυρισαν σε μεξικανικο..

Θα το σταματαγα αλλα εχει γινει ωραιο hatewatch πλεον. :P

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καλά το Constantine έτσι όπως πήγαινε ήταν χειρότερο από το Arrow...

Δημοσ.

Τόσο καιρό το έλεγα Μπρούσκο, αλλά μετά το 16ο επεισόδιο, το Μπρούσκο δεν πιάνει μία μπροστά του.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά το Constantine έτσι όπως πήγαινε ήταν χειρότερο από το Arrow...

Δεν υπαρχει κατι χειροτερο απο το arrow αυτη τη στιγμη απο DC..

Δημοσ.

To Constantine δε βλεπόταν, ακόμα και η παρουσία του στο arrow ήταν fail.

Σίγουρα το arrow έχει πάρει πλέον την κάτω βόλτα, δεν είχε τόσο ενδιαφέρον ο κόσμος του για να σταθεί μόνη της η σειρά, το παράκαναν λίγο με το να δίνουν ξεχωριστή σειρά στον καθένα για πολλές σεζόν, θα έπρεπε να ήταν προπαρασκευαστικές, όπως κάνει η marvel, μόνο το gotham το πάει καλά κι ας μην έχει μπάτμαν, γιατί έχει ένα φοβερό κόσμο και πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες και δε μας πρήζει και ιδιαίτερα με το love drama κάθε λίγο και λιγάκι...

Δημοσ.

Τουλαχιστον μου αρεσε ο Mat Ryan σαν Constantine στο arrow αρχιζει και δεν μου αρεσει και ο ηθοποιος καθολου, 1-2 φατσες κανει μονο και γενικα πολυ αγγουρι, ηθελε να παιξει και σε DCCU τρομαρα του.. :P 

Δημοσ.

Τουλαχιστον μου αρεσε ο Mat Ryan σαν Constantine στο arrow αρχιζει και δεν μου αρεσει και ο ηθοποιος καθολου, 1-2 φατσες κανει μονο και γενικα πολυ αγγουρι, ηθελε να παιξει και σε DCCU τρομαρα του.. :P

200.gif

Βαρετό έχει καταντήσει και έχουμε και την ιστορία από το νησί που την πάνε με την ταχύτητα της χελώνας. Για να καταλήξει κάπου πρέπει να βγουν καμια 2-3 σεζόν ακόμα μου φαίνεται και δυστυχώς δεν υπάρχει καλό υλικό πλέον για το main story.

• Super Moderators
Δημοσ.

Legends of Tomorrow, άνετα :P

Δημοσ.

Legends of Tomorrow, άνετα :P

To Legends of Tomorrow βλέπεται άνετα όμως!Έχει πολύ κωμικοτραγικές καταστάσεις και αρκετό χαβαλέ!

Δημοσ.

Στη σημερινό επεισόδιο ο Oliver ηταν κομπάρσος στο ίδιο του το serial,30 λεπτα τρώγαμε στην μάπα την Felicity..Ποσο ποιο χαμηλα θα πεσει αυτη η σειρά

Δημοσ.

Μalcolm Μerlyn, ο χαρακτήρας που κρατάει δεμένο το χέρι του μέχρι να ξαναφυτρώσει. Αυτό περιμένω εγώ να δώ!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...