snik3 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Η "Λάμψη" λιγότερο σαπουνόπερα είναι απο το Arrow πάντως. 3
ADHD Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Πρεπει να τους παρει η DC τα δικαιώματα και να μη βγει αλλη season για κανενα λογο, περισσοτερο budget στο flash και ξαναφερτε το constantine θα ηταν το ιδανικο.. Θεωρω οτι το arrow δεν εχει να προσφερει κατι αλλο, εβαλαν οσους villains μπορουσαν απο το batman τωρα τελειωσαν και το γυρισαν σε μεξικανικο.. Θα το σταματαγα αλλα εχει γινει ωραιο hatewatch πλεον. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Καλά το Constantine έτσι όπως πήγαινε ήταν χειρότερο από το Arrow...
vsl Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Τόσο καιρό το έλεγα Μπρούσκο, αλλά μετά το 16ο επεισόδιο, το Μπρούσκο δεν πιάνει μία μπροστά του. 1
ADHD Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Καλά το Constantine έτσι όπως πήγαινε ήταν χειρότερο από το Arrow... Δεν υπαρχει κατι χειροτερο απο το arrow αυτη τη στιγμη απο DC..
Vassilis_24 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δεν υπαρχει κατι χειροτερο απο το arrow αυτη τη στιγμη απο DC.. To Constantine δε βλεπόταν, ακόμα και η παρουσία του στο arrow ήταν fail. Σίγουρα το arrow έχει πάρει πλέον την κάτω βόλτα, δεν είχε τόσο ενδιαφέρον ο κόσμος του για να σταθεί μόνη της η σειρά, το παράκαναν λίγο με το να δίνουν ξεχωριστή σειρά στον καθένα για πολλές σεζόν, θα έπρεπε να ήταν προπαρασκευαστικές, όπως κάνει η marvel, μόνο το gotham το πάει καλά κι ας μην έχει μπάτμαν, γιατί έχει ένα φοβερό κόσμο και πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες και δε μας πρήζει και ιδιαίτερα με το love drama κάθε λίγο και λιγάκι...
ADHD Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Τουλαχιστον μου αρεσε ο Mat Ryan σαν Constantine στο arrow αρχιζει και δεν μου αρεσει και ο ηθοποιος καθολου, 1-2 φατσες κανει μονο και γενικα πολυ αγγουρι, ηθελε να παιξει και σε DCCU τρομαρα του..
Tigran Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Τουλαχιστον μου αρεσε ο Mat Ryan σαν Constantine στο arrow αρχιζει και δεν μου αρεσει και ο ηθοποιος καθολου, 1-2 φατσες κανει μονο και γενικα πολυ αγγουρι, ηθελε να παιξει και σε DCCU τρομαρα του.. Βαρετό έχει καταντήσει και έχουμε και την ιστορία από το νησί που την πάνε με την ταχύτητα της χελώνας. Για να καταλήξει κάπου πρέπει να βγουν καμια 2-3 σεζόν ακόμα μου φαίνεται και δυστυχώς δεν υπάρχει καλό υλικό πλέον για το main story.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δεν υπαρχει κατι χειροτερο απο το arrow αυτη τη στιγμη απο DC.. Legends of Tomorrow, άνετα
Liako25 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Legends of Tomorrow, άνετα To Legends of Tomorrow βλέπεται άνετα όμως!Έχει πολύ κωμικοτραγικές καταστάσεις και αρκετό χαβαλέ!
Pansar24 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Στη σημερινό επεισόδιο ο Oliver ηταν κομπάρσος στο ίδιο του το serial,30 λεπτα τρώγαμε στην μάπα την Felicity..Ποσο ποιο χαμηλα θα πεσει αυτη η σειρά
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Το τελευταίο επεισόδιο το σταμάτησα στην μέση...
4saken Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Aπο τις ελαχιστες σειρες που σταματησα, καπου στις αρχες της 2ης σεζον.
j0hnn1e Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μalcolm Μerlyn, ο χαρακτήρας που κρατάει δεμένο το χέρι του μέχρι να ξαναφυτρώσει. Αυτό περιμένω εγώ να δώ! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα