kuzko21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Eχει φτασει σε επιπεδα εγκεφαλικης νεκρωσης το θεμα. Ο Ρομπεν των Δασων επι 35 λεπτα εχει δειρει ολη την πολη , εχει βαλει τον κολλητο να πλακωσει μεχρι και τον αδερφο του , δεν παταει στο νοσοκομειο που η αλλη κανει τη μια εγχειρηση πισω απο την αλλη , βοηθαει τον κακο εφηβο να αποδρασει , ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΡΚ! Και μολις βρισκει τον Νταρκ μετα απο την φοβερη καρατε χορογραφια του Φωκα , του σωζει την οικογενεια , τον αφηνει να φυγει και βγαινει και απο πανω ο αλλος και του λεει, ''αντε σε αφηνω να ζησεις για λιγο ακομα μιας και μου εσωσες την οικογενεια'' Δηλαδη , πλεον δεν ειναι μην κολλας στο τι γινεται μεσα στο επισοδειο , πλεον δεν εχει καν λογικη. 7
Apoll Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Eχει φτασει σε επιπεδα εγκεφαλικης νεκρωσης το θεμα. Ο Ρομπεν των Δασων επι 35 λεπτα εχει δειρει ολη την πολη , εχει βαλει τον κολλητο να πλακωσει μεχρι και τον αδερφο του , δεν παταει στο νοσοκομειο που η αλλη κανει τη μια εγχειρηση πισω απο την αλλη , βοηθαει τον κακο εφηβο να αποδρασει , ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΡΚ! Και μολις βρισκει τον Νταρκ μετα απο την φοβερη καρατε χορογραφια του Φωκα , του σωζει την οικογενεια , τον αφηνει να φυγει και βγαινει και απο πανω ο αλλος και του λεει, ''αντε σε αφηνω να ζησεις για λιγο ακομα μιας και μου εσωσες την οικογενεια'' Δηλαδη , πλεον δεν ειναι μην κολλας στο τι γινεται μεσα στο επισοδειο , πλεον δεν εχει καν λογικη. Θα συμφωνήσω μετά τον πρώτο χρόνο της σειράς, και από τα μισά της δεύτερης, καταντά βαρετό και το σταμάτησα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Eχει φτασει σε επιπεδα εγκεφαλικης νεκρωσης το θεμα. Ο Ρομπεν των Δασων επι 35 λεπτα εχει δειρει ολη την πολη , εχει βαλει τον κολλητο να πλακωσει μεχρι και τον αδερφο του , δεν παταει στο νοσοκομειο που η αλλη κανει τη μια εγχειρηση πισω απο την αλλη , βοηθαει τον κακο εφηβο να αποδρασει , ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΡΚ! Και μολις βρισκει τον Νταρκ μετα απο την φοβερη καρατε χορογραφια του Φωκα , του σωζει την οικογενεια , τον αφηνει να φυγει και βγαινει και απο πανω ο αλλος και του λεει, ''αντε σε αφηνω να ζησεις για λιγο ακομα μιας και μου εσωσες την οικογενεια'' Δηλαδη , πλεον δεν ειναι μην κολλας στο τι γινεται μεσα στο επισοδειο , πλεον δεν εχει καν λογικη. Την οικογενεια την εσωσε γιατι αν θυμασαι εχει αλλαξει τη λογικ του σκοτωνω για να κανω την πολη καλυτερα και επισης για αυτον ηταν αθωοι οι οποιοι δεν εχουν κανενα λογο στη βεντετα του με τον Νταρκ. Εννοω οτι ναι θα τους χρησιμοποιησει σαν μοχλο για να κανει βρει τον Νταρκ Αλλα οχι να τους σκοτωσει. Αυτο φαινεται και στις τελευταιες σκηνες που λεει οτι πλεον θα ξεπερασει τα "ορια" που ειχε θεσει του να μην σκοτωσει ξανα και επισης του λεει η φελισιτη "κανε οτι χρειαστει" Για την μαχη ολοι ξερουμε οτι σε 1-1 μαχη ο νταρκ υπερισχυει οποτε δεν αφησε ο Αρροου τον Νταρκ αλλα ο Νταρκ τον Αρροου. ΔΕν λεω οτι ειναι η καλυτερη σειρα αλλα δεν ειναι και οπως την περιγραφεται σε καποια θεματα 1
4saken Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Και γω την αφησα στις αρχες τις δευτερης...Ισως η πρωτη σειρα που αφηνω τοσα χρονια. 1
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Και εγώ βλέπω να το παρατάω.. από το κακό στο χειρότετο πάει.
Grim Ripper Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Και γω την αφησα στις αρχες τις δευτερης...Ισως η πρωτη σειρα που αφηνω τοσα χρονια. Η 2η είναι η καλύτερη. 2
kuzko21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Την οικογενεια την εσωσε γιατι αν θυμασαι εχει αλλαξει τη λογικ του σκοτωνω για να κανω την πολη καλυτερα και επισης για αυτον ηταν αθωοι οι οποιοι δεν εχουν κανενα λογο στη βεντετα του με τον Νταρκ. Εννοω οτι ναι θα τους χρησιμοποιησει σαν μοχλο για να κανει βρει τον Νταρκ Αλλα οχι να τους σκοτωσει. Αυτο φαινεται και στις τελευταιες σκηνες που λεει οτι πλεον θα ξεπερασει τα "ορια" που ειχε θεσει του να μην σκοτωσει ξανα και επισης του λεει η φελισιτη "κανε οτι χρειαστει" Για την μαχη ολοι ξερουμε οτι σε 1-1 μαχη ο νταρκ υπερισχυει οποτε δεν αφησε ο Αρροου τον Νταρκ αλλα ο Νταρκ τον Αρροου. ΔΕν λεω οτι ειναι η καλυτερη σειρα αλλα δεν ειναι και οπως την περιγραφεται σε καποια θεματα Θες να μου πεις οτι εχει λογικη οτι σε ολο το επισοδειο ψαχνει απεγνωσμενα να βρει τον Νταρκ και για να τον σκοτωσει και ενω εχουν αναμετρηθει ηδη δυο φορες σε αυτη τη σεζον (και τις εχει φαει και τις δυο) , παει για αλλη μια φορα cowboyλικι φαση και πιστευει τι? Ο,τι αυτη τη φορα θα τον εχει? Ελα δεν εχει καν λογικη συνεχεια το επισοδειο πλεον, δεν σχολιαζουμε αν γινονται η οχι αυτα που κανει ο Arrow αλλα δεν ειναι συνεπες με την εννοια της λογικης!
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Θες να μου πεις οτι εχει λογικη οτι σε ολο το επισοδειο ψαχνει απεγνωσμενα να βρει τον Νταρκ και για να τον σκοτωσει και ενω εχουν αναμετρηθει ηδη δυο φορες σε αυτη τη σεζον (και τις εχει φαει και τις δυο) , παει για αλλη μια φορα cowboyλικι φαση και πιστευει τι? Ο,τι αυτη τη φορα θα τον εχει? Ελα δεν εχει καν λογικη συνεχεια το επισοδειο πλεον, δεν σχολιαζουμε αν γινονται η οχι αυτα που κανει ο Arrow αλλα δεν ειναι συνεπες με την εννοια της λογικης! σε οτιδηποτε ειναι επιστημονικη φαντασια/υπερηωρες κτλ δεν ψαχνω λογικη. Εγω πχ το βλεπω σε φαση οτι δρα με βαση το θυμο του και δεν σκεφτεται και εξου το καουμποιλικι. Γενικα δυο πραγματα μην δινεις σημασια στο τι και πως δες το απλα σαν να διαβαζεις τον τιτλο απο ενα κουτσομπολιστικο αρθρο και αν δεν σου αρεσει μην συνεχιζεις να το βλεπεις
imitheos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 σε οτιδηποτε ειναι επιστημονικη φαντασια/υπερηωρες κτλ δεν ψαχνω λογικη. Εγω πχ το βλεπω σε φαση οτι δρα με βαση το θυμο του και δεν σκεφτεται και εξου το καουμποιλικι. Γενικα δυο πραγματα μην δινεις σημασια στο τι και πως δες το απλα σαν να διαβαζεις τον τιτλο απο ενα κουτσομπολιστικο αρθρο και αν δεν σου αρεσει μην συνεχιζεις να το βλεπεις +1 Βασικά, γενικά συμφωνώ με τον kuzko. Και εγώ θέλω (όσο αυτό είναι φυσικά δυνατόν) να υπάρχει λογική ακόμη και σε επιστημονική φαντασία και σε ταινίες με fantasy setting και παντού και μου τη δίνει όταν μου λένε "γιατί περιμένεις λογική αφού είναι ..τάδε..". Στα arrow, flash όμως παραιτήθηκα από αυτό και δεν περιμένω τίποτα πια. Δεν τα παράτησα απλά τα βλέπω έτσι για να περάσει η ώρα και με αυτό το δεδομένο βλέπονται πολύ εύκολα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 +1 Βασικά, γενικά συμφωνώ με τον kuzko. Και εγώ θέλω (όσο αυτό είναι φυσικά δυνατόν) να υπάρχει λογική ακόμη και σε επιστημονική φαντασία και σε ταινίες με fantasy setting και παντού και μου τη δίνει όταν μου λένε "γιατί περιμένεις λογική αφού είναι ..τάδε..". Στα arrow, flash όμως παραιτήθηκα από αυτό και δεν περιμένω τίποτα πια. Δεν τα παράτησα απλά τα βλέπω έτσι για να περάσει η ώρα και με αυτό το δεδομένο βλέπονται πολύ εύκολα. αυτο! αν θελει καποιος να παρακολουθησει σοβαρη σειρα υπαρχουν τοσες δεν θα παει για αυτη. Πχ στο AoS τη λογικη ειχε που πηδηξε ο αλλος απο το αεροπλανο και μπηκε τρυποντο? Παρολα αυτα ειναι απο τις πιο καλες σειρες που παιζονται
kuzko21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Η διαφωνια που εχω με τη σειρα δεν ειναι το πως γινεται ο Φλας να τρεχει τοσο γρηγορα η πως ο Arrow δερνει 100 κομαντο μονος του. Η διαφωνια που εχω ειναι το σεναριο , δεν υπηρχε καν ροη σε ολο το επισοδειο. Ο,τι υπερφυσικο το αφηνω απεξω, αλλα αντικειμενικα δεν βλεποταν γιατι ηταν πεταμενες σκηνες χωρις λογικη σειρα. Τεσπα ποιος νοιαζεται...
sl028 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Το κακό δεν είναι ότι πρόκειται για μια κακιά σειρά (τουλάχιστον από το 2ο κύκλο και μετά). Το κακό είναι ότι την παρακολουθεί πολύς κόσμος. Και άλλες σειρές που είναι σαφώς καλύτερες σεναριακά, τις σνομπάρει.
michael92 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Το σενάριο έχει πέσει σε επίπεδο power rangers. 3
D4rkshadow Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Αφου λοιπον δεν την βλεπετε την σειρα τι στον @@@ κανετε εδω; η Απλα φωναζετε για να φωναζετε; 4
michael92 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Αφου λοιπον δεν την βλεπετε την σειρα τι στον @@@ κανετε εδω; η Απλα φωναζετε για να φωναζετε; Το είδα το σημερινό επισόδειο αλλά ήταν σαν να μην το είδα και όχι δεν μιλάω με γρίφους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα