Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 γκρινιάζατε για την Felicity, ορίστε...
snik3 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Felicity dies? Πρέπει να ακολουθήσω καριέρα Μέντιουμ...
imitheos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 γκρινιάζατε για την Felicity, ορίστε... Πρέπει να ακολουθήσω καριέρα Μέντιουμ... Το "timetable" που αιωρούταν εδώ και καιρό δεν ήταν ότι η Felicity ναι μεν πυροβολείται στο 09 αλλά γλυτώνει και το άτομο που ήταν στον τάφο πεθαίνει στο mid-season finale (πχ στο 12 επεισόδιο) ? Κάτι τέτοιο θυμάμαι να έχω διαβάσει. Η πιο λογική επιλογή (και αυτή που θέλουμε πολύς κόσμος) είναι να φύγει η Laurel. Μερικοί πάλι λένε ότι οι σεναριογράφοι δεν είχαν καν αποφασίσει ποιος θα είναι μέσα όταν το έδειξαν αλλά επίτηδες έδειξαν ένα αόριστο συμβάν ώστε να κάνουν σενάρια οι θεατές και με βάση αυτά να αποφασίσουν ποιος τους βολεύει.
Kostasspil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω αλλά η πιο λογική επιλογή προφανώς και δεν είναι να φύγει η Black Canary για να μείνει η Φελίσιτι και να συνεχίσουμε να βλέπουμε "Τόλμη και Γοητεία" 4
Monkey D. Luffy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω αλλά η πιο λογική επιλογή προφανώς και δεν είναι να φύγει η Black Canary για να μείνει η Φελίσιτι και να συνεχίσουμε να βλέπουμε "Τόλμη και Γοητεία" +10000000000000000000000000000000000000000000000 1
michael92 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω αλλά η πιο λογική επιλογή προφανώς και δεν είναι να φύγει η Black Canary για να μείνει η Φελίσιτι και να συνεχίσουμε να βλέπουμε "Τόλμη και Γοητεία" Να φύγουν και οι δύο δεν υπάρχει σαν επιλογή ε;
imitheos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό είναι ακόμη καλύτερο αλλά δύσκολο να φύγουν και οι δύο. Ένας άλλος λόγος που μου κάνει πιο λογική επιλογή την Laurel είναι ότι είναι πιο αναλώσιμη από την Felicity. H F είναι η χακερού της παρέας ρόλο τον οποίο δεν μπορεί να αναλάβει κανείς άλλος (ίσως ο καινούριος τύπος ο Curtis αλλά δεν σκαμπάζει τόσα από υπολογιστές όσο η Felicity). Η Thea, σαν την Laurel, δεν προσφέρει και πολλά αλλά έχουνε ακόμη το όλο θέμα της blood lust να ξεζουμίσουνε οπότε γιατί να την σκοτώσουν ? Η Laurel (από τη στιγμή που άλλαξαν γνώμη στο να είναι το έτερον ήμισυ του oliver) δεν προσδίδει τίποτα στη σειρά. Ενώ νομίζει ότι είναι κάποια (και ο oliver δεν την σέβεται και μπλα μπλα), είναι μια amateur που το ξύλο που ρίχνει μπορώ να το ρίξω και εγώ που λέει ο λόγος Η Laurel μου δίνει την εντύπωση αναπληρωματικού που τον έβαλαν να παίξει 1-2 αγωνιστικές μέχρι να γιάνει το πόδι του κανονικού παίχτη (Sara Lance). Καλό διάλλειμα ήτανε αλλά ανέστησε την αδερφή της οπότε δεν έχει κάποια πλοκή να εκμεταλλευτούν. Φυσικά, μια και δεν είμαι στο μυαλό των σεναριογράφων, είναι πολύ πιθανό όλα αυτά που έγραψα να είναι μ..κίες 3
D4rkshadow Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό είναι ακόμη καλύτερο αλλά δύσκολο να φύγουν και οι δύο. Ένας άλλος λόγος που μου κάνει πιο λογική επιλογή την Laurel είναι ότι είναι πιο αναλώσιμη από την Felicity. H F είναι η χακερού της παρέας ρόλο τον οποίο δεν μπορεί να αναλάβει κανείς άλλος (ίσως ο καινούριος τύπος ο Curtis αλλά δεν σκαμπάζει τόσα από υπολογιστές όσο η Felicity). Η Thea, σαν την Laurel, δεν προσφέρει και πολλά αλλά έχουνε ακόμη το όλο θέμα της blood lust να ξεζουμίσουνε οπότε γιατί να την σκοτώσουν ? Η Laurel (από τη στιγμή που άλλαξαν γνώμη στο να είναι το έτερον ήμισυ του oliver) δεν προσδίδει τίποτα στη σειρά. Ενώ νομίζει ότι είναι κάποια (και ο oliver δεν την σέβεται και μπλα μπλα), είναι μια amateur που το ξύλο που ρίχνει μπορώ να το ρίξω και εγώ που λέει ο λόγος Η Laurel μου δίνει την εντύπωση αναπληρωματικού που τον έβαλαν να παίξει 1-2 αγωνιστικές μέχρι να γιάνει το πόδι του κανονικού παίχτη (Sara Lance). Καλό διάλλειμα ήτανε αλλά ανέστησε την αδερφή της οπότε δεν έχει κάποια πλοκή να εκμεταλλευτούν. Φυσικά, μια και δεν είμαι στο μυαλό των σεναριογράφων, είναι πολύ πιθανό όλα αυτά που έγραψα να είναι μ..κίες Επειδη φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα απο το dc universe να σου ξεκαθαρισω μερικα πραγματα Η φελ δεν υφισταται σαν χαρακτηρας καθολου,απλα αρεσε στον κοσμο και για αυτο εμεινε και πηρε τετοια τροπη ο χαρακτηρας της.Τωρα ο ιδιος κοσμος ζηταει να παμε στο κανονικο μοντελο ολιβερ και λορελ και η φελ.... ας μην πω αλλα και το χαλασω 1
SpirosKerkyra Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Οντως στα comic κάτι κλεφτές ματιές που έχω ρίξει μέσω google, ο ολιβερ ειναι με τη λορελ
ADHD Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Οντως στα comic κάτι κλεφτές ματιές που έχω ρίξει μέσω google, ο ολιβερ ειναι με τη λορελ Ειναι σαν να λεμε Superman+Lois περιπου, στο τελος oliver+laurel θα ειναι μαζι δεν νομιζω οτι μπορουν να αλλαξουν τοσο πολυ τους χαρακτηρες και το lore απλα επειδη το θελει ο κοσμος. Αυτο βεβαια δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα πεθανει σιγουρα η felicity, μπορει να ειναι bait και να ειναι καποιος αλλος στον ταφο. Ο Darhk ηταν εξαιρετικος σε αυτο το επεισοδιο, πειτε οτι θελετε για την ποιοτητα και του arrow και του flash αλλα οι villains ειναι παρα πολυ καλοι μεχρι στιγμης. 1
vsl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Σε όλο το επεισόδιο ευχόμουν να πεθάνει επιτέλους η Φελίσιτι και να είναι αυτή στον τάφο, αλλά έτσι όπως το παρουσίασαν -βλέποντας και το τρέιλερ του 10ου- δυστυχώς μάλλον δεν πέθανε. Το Μπρούσκο θα συνεχιστεί.
Kostasspil Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Σε όλο το επεισόδιο ευχόμουν να πεθάνει επιτέλους η Φελίσιτι και να είναι αυτή στον τάφο, αλλά έτσι όπως το παρουσίασαν -βλέποντας και το τρέιλερ του 10ου- δυστυχώς μάλλον δεν πέθανε. Το Μπρούσκο θα συνεχιστεί. Ψιλοστανταρακι αυτο. Δεν κολλαει και σαν timeline, μιας και σε εκεινη την σκηνη ειχαμε δει 1ον τον Μπαρυ να εχει ηδη νικησει τον Ζουμ και 2ον να εχουν περασει 6 μηνες.
imitheos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Επειδη φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα απο το dc universe να σου ξεκαθαρισω μερικα πραγματα Η φελ δεν υφισταται σαν χαρακτηρας καθολου,απλα αρεσε στον κοσμο και για αυτο εμεινε και πηρε τετοια τροπη ο χαρακτηρας της.Τωρα ο ιδιος κοσμος ζηταει να παμε στο κανονικο μοντελο ολιβερ και λορελ και η φελ.... ας μην πω αλλα και το χαλασω Δεν είναι ότι "δεν έχω ιδέα από το dc universe" απλά επιλέγω να το ξεχάσω γιατί μιλάω για τη σειρά. Άμα το πάμε έτσι, η speedy θα έπρεπε να λέγεται Mia αντί γαι Thea και 1002 άλλες διαφορές. Όλες οι σειρές αποκλίνουν από τα comics. Αυτό που έγραψα για το αν προσφέρει η Laurel ή όχι είναι αποκλειστικά για τη σειρά. Εννοείται πώς είναι ένα απλό σενάριο από τις δεκάδες εικασίες που έχουν γίνει μετά από το trailer και μπορεί όντως να αποδειχθεί χαζομάρα (όπως μπερδεύτηκα και είπα χαζομάρα πριν ότι το άτομο θα πεθάνει στο mid-season finale επεισόδιο 12) αλλά αυτό θα γίνει γιατί αποφάσισαν κάτι άλλο οι συγγραφείς και όχι γιατί στο comic δεν γίνεται έτσι.
D4rkshadow Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Βασικα η παραγωγη δηλωσαν οτι δεν ειχουν αποφασισει,τουλαχιστον μεχρι εκεινη τη στιγμη,ποιος η ποια ειναι που θα πεθανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα