vsl Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Κάποιον μου θυμίζει ο τύπος, αλλά δυσκολεύομαι να τον αναγνωρίσω. Ποδοσφαιριστής είναι; Μοντέλο είναι;
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Ποιος/α λετε να ειναι στο ταφο? Ο μπατσος
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Spoiler tag αυτός ο άγνωστος υποθεσεις ειναι οποτε δεν υπαρχει λογος σποιλερ
Kostasspil Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Ποιος/α λετε να ειναι στο ταφο? Αυτό δεν είναι Τεσπα.
Nate Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Για το τέλος του πρώτου επεισοδίου: Θέλω να είναι ο αστυνομικός, αλλά για να κάνει έτσι ο Oliver και να πει ο Barry "συγγνώμη που έχασα την κηδεία", ή η αδερφή του Oliver θα είναι ή η Felicity. Με την Thea περιμένω να δούμε κάτι ακόμα από το κόμικ και ο Green Arrow ίσως χρειάζεται ένα sidekick, οπότε μάλλον είναι, δυστυχώς, η Felicity.
Kostasspil Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Για το τέλος του πρώτου επεισοδίου: Θέλω να είναι ο αστυνομικός, αλλά για να κάνει έτσι ο Oliver και να πει ο Barry "συγγνώμη που έχασα την κηδεία", ή η αδερφή του Oliver θα είναι ή η Felicity. Με την Thea περιμένω να δούμε κάτι ακόμα από το κόμικ και ο Green Arrow ίσως χρειάζεται ένα sidekick, οπότε μάλλον είναι, δυστυχώς, η Felicity. Δε θα ξεκαθαριστεί πριν το season finale 1
thomasG4 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Φθηνό τρικ το παραπάνω, για να κάτσουν να δουν όλη τη σεζόν, μετά τη πατάτα της τρίτης.
Kostasspil Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Έχει λογική όμως, αν σκεφτείς ότι ο Μπάρι έχασε την κηδεία λόγω Ζοομ, άρα εκεί τον βλέπουμε αφού έχει ξεμπερδέψει μ αυτόν, πράγμα που λογικά θα συμβεί στα τελειώματα της S02 του Flash
Nate Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Έχει λογική όμως, αν σκεφτείς ότι ο Μπάρι έχασε την κηδεία λόγω Ζοομ, άρα εκεί τον βλέπουμε αφού έχει ξεμπερδέψει μ αυτόν, πράγμα που λογικά θα συμβεί στα τελειώματα της S02 του Flash Δεν διαφωνώ, έχει λογική η εξήγησή σου, αλλά μπορεί να συμβεί στο mid-season finale, καθώς αυτό το γεγονός ίσως συμφιλιώσει τον Diggle με τον Oliver και ο Zoom μπορεί να δώσει την πρώτη σοβαρή μάχη στο mid-season finale του Flash.
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Για το τέλος του πρώτου επεισοδίου: Θέλω να είναι ο αστυνομικός, αλλά για να κάνει έτσι ο Oliver και να πει ο Barry "συγγνώμη που έχασα την κηδεία", ή η αδερφή του Oliver θα είναι ή η Felicity. Με την Thea περιμένω να δούμε κάτι ακόμα από το κόμικ και ο Green Arrow ίσως χρειάζεται ένα sidekick, οπότε μάλλον είναι, δυστυχώς, η Felicity. η θεια δεν ειναι γιατι την σκοτωσαν ηδη στην προηγουμενη σεζον. Αν ηταν η φελισιτη δεν θα ηταν τοσο ηρεμος, Εγω πονταω μεταξυ ντιγκλ και μπατσου παντως
Nate Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 η θεια δεν ειναι γιατι την σκοτωσαν ηδη στην προηγουμενη σεζον. Αν ηταν η φελισιτη δεν θα ηταν τοσο ηρεμος, Εγω πονταω μεταξυ ντιγκλ και μπατσου παντως Εσύ λες την Μόιρα, την μητέρα του Oliver. Εγώ λέω την Thea, την αδερφή του. Ο Diggle ίσως να είναι, αλλά γιατί να πάει ο Barry; Ενώ στην κηδεία της Felicity μπορεί να πάει. Και στου αστυνομικού την κηδεία εδώ που τα λέμε, δεν έχει λόγο να πάει ο Barry. Οπότε μάλλον η Felicity θα πεθάνει. Ελπίζω όμως να μην είναι αυτή.
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Εσύ λες την Μόιρα, την μητέρα του Oliver. Εγώ λέω την Thea, την αδερφή του. Ο Diggle ίσως να είναι, αλλά γιατί να πάει ο Barry; Ενώ στην κηδεία της Felicity μπορεί να πάει. Και στου αστυνομικού την κηδεία εδώ που τα λέμε, δεν έχει λόγο να πάει ο Barry. Οπότε μάλλον η Felicity θα πεθάνει. Ελπίζω όμως να μην είναι αυτή. ΓΙα την ιδια μιλαμε. Θυμησου το λαζαρους πιτ. Ο μπαρι θα πηγιανε στην κηδεια γιατι και καλα χαθηκε ενα μελος της ομαδας
D4rkshadow Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 mid season finale ειναι η εμφανιση του vandal savage,ετσι ωστε μετα να παει στο Legends of tomorrow
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα