Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψιλομουφα το φιναλε, cheesy εντελως σε καποια σημεια, κλασσικα ο Merlyn εσωσε το επεισοδιο και παλι με μια μικρη συμμετοχη απο flash.. :P Αυτο ηταν επεισοδιο το οποιο κανονικα ειναι τα τελευταια 10-15 λεπτα πριν τελειωσει εντελως η σειρα οχι season finale..

• Απαντ. 916
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοειται , απλα οπως ειπαν η καινουρια σεζον θα ειναι εντελως διαφορετικη απο τις υπολοιπες 3

Αν υποθεσουμε οτι θα γινει Green Arrow στην 4η , θα ειναι πιο light φαση . Για αυτο κ ταιριαζει με το πως "εδεσε" το τελος

Δημοσ.

Πιο light δηλαδή;

Η σειρά έχει χαλάσει πολύ για μένα. Πλέον πιο πολύ την βλέπω επειδή την παρακολουθώ από τότε που ξεκίνησε.

Δημοσ.

Θα ειναι οπως θα ειναι ο χαρακτηρας του Green Arrow στα comics , πιο chilled πιο happy πιο αστειατορας . Τετοια πραγματα φανταζομαι .

Δεν θα εχει dark ηθικα διλημματα etc

Δημοσ.

Παίζει να ήταν το πιο αποτυχημένο season finale που έχω δει.. Τύφλα να έχει το Lost....Σε όλο το επεισόδιο περίμενα να γίνει κάτι και δεν έγινε τίποτα απολύτως...Ήμουν hyped από χθες που είδα Flash και ξενέρωσα τώρα πολύ άσχημα.. Ναι δεν λέω ωραίο το Olicity και το character development αλλά αυτοί το  γ@@@@... Τέλος πάντων,για να δούμε τι θα δείξουν από Σεπτέμβρη...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα από τα κομιξ. Δηλαδή θα γίνει Μπρούσκο φάση? :P

Βασικα εχεις δει κατι σειρες που υπαρχει ο πρωταγωνιστης, ο κακος και εκει που πλακωνονται πεταει μια μπηχτη ατακα με υπονοουμενο ο φιλος του πρωταγωνιστη?

Ε, στο DCU ο GA ειναι ο φιλος με την εξυπνη/αστεια ατακα (που ομως κανει και 5 πραγματα, δεν ειναι comic relief μονο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...