nickmanak Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μεγα spoileria το βιντεακι promo του φιναλε, κακως που πατησα να το δω! Παντως μου κανει εντυπωση η μεγα ανικανοτητα των πολεμιστων της league. Τις τρωνε τοσο ευκολα απο ανεκπαιδευτα ατομα οπως η καυλοκαναρίνα, ο Ντιγκλ και αλλοι διαφοροι. Οταν πρωτοεμφανιστηκαν στη σειρα κυριολεκτικα εσπερναν ως δολοφονοι, αλλά τωρα ειναι απλως αναλωσιμοι φανταροι της league. Τεσπα, αναμονη για το φιναλε της επομενης βδομαδας. 1
vsl Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δυστυχώς μόνο σε 15χρονα απευθύνεται πλέον η σειρά (σαπουνόπερα). Θέλω να βρω τα άτομα -γιατί σίγουρα θα υπήρχανε- που στο τέλος του επεισοδίου θα φωνάζανε: "αχχχ μην πεθάνετεεεε " ή "πεθαίνουυυν " Μακάρι να πεθάνουν πέθαιναν όλοι.
thomasG4 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Αν και γενικά δεν χαλιέμαι με σκηνικά που γίνονται πάνω στη μάχη σε τέτοιες σειρές με super heroes και τα λοιπά, αλλα η σκηνή που η Felicity πετάει σαν ninja το tablet, μόνο γέλιο μπορεί να προσφέρει. 1
ADHD Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Αν και γενικά δεν χαλιέμαι με σκηνικά που γίνονται πάνω στη μάχη σε τέτοιες σειρές με super heroes και τα λοιπά, αλλα η σκηνή που η Felicity πετάει σαν ninja το tablet, μόνο γέλιο μπορεί να προσφέρει. Μα για γελιο ηταν η σκηνη, ο merlyn τον εφαγε.. Εμενα η 3η συνεχιζει να μου αρεσει αλλα συμφωνω με οτι εχει υποθει για τις οποιες αδυναμιες που εχει. 1
Kostasspil Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Σαν τις 2 πρώτες δεν είναι σίγουρα και δεν ξέρω σε βάθος χρόνου πόσο ακόμα θα αντέξει. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ πως θα την σώσει είναι τα γκεστ του Φλας, μιας και η δική του επιτυχία είναι τρομερή
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Αν και γενικά δεν χαλιέμαι με σκηνικά που γίνονται πάνω στη μάχη σε τέτοιες σειρές με super heroes και τα λοιπά, αλλα η σκηνή που η Felicity πετάει σαν ninja το tablet, μόνο γέλιο μπορεί να προσφέρει. μετα που βλεπει τον Μερλιν απο πισω και ενα βελος καρφωμενο στην πλατη του σχολιαζει η Φελισιτη και λεει οτι αυτο ειναι πιο λογικο 1
thomasG4 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 μετα που βλεπει τον Μερλιν απο πισω και ενα βελος καρφωμενο στην πλατη του σχολιαζει η Φελισιτη και λεει οτι αυτο ειναι πιο λογικο Σωστά το ξέχασα το συγκεκριμένο. Απλά νομίζω ήταν λίγο άκυρη η συγκεκριμένη σκηνή.
ADHD Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 comic relief φαση ηταν πανω στη μαχη, ετσι οπως επρεπε να ειναι η felicity οχι με το ολο δραμα.. 1
PaRaNo1d Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Καλα. Ας μεινουν καλυτερα στα cross overs με το flash που κανουν μπας και σωθει αυτη η σειρα γτ τν βλεπω να πατωνει σιγα σιγα
shini.gami Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Καλα το καναρινι είναι για γελεια απο που και ως που κανει αυτο με την φωνη? Εχασα κατι?
dimitris21gr Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Καλα το καναρινι είναι για γελεια απο που και ως που κανει αυτο με την φωνη? Εχασα κατι? Νομίζω έδειξε στο Flash αν θυμάμαι καλά ότι συναντήθηκε με τον Cisco και τις έφτιαξε εκείνος μια συσκευή για αυτήν την δουλειά. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 yeah, την φοράει στο λαιμό... 1
DKNI Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ξεκινησε σχετικα οκ, ανεβηκε οταν ειχε τον deathstroke αλλα απο εδω και περα εχει γινει τραγικο, ωρες ωρες απορω γιατι το βλεπω... καταντησε σαπουνοπερα με 500 ηρωες και το αλλο που δεν μπορω να χωνέψω με τιποτα ειναι πως οι league of assassins ειναι τοσο ασχετοι στις μαχες, υποτιθεται οτι εχουν αφησει πισω τις ζωες τους και μαχονται full time αλλα με λιγο ξυλο πεφτουν ξεροι. Ελπιζω και το flash να μην γινει ετσι στο μελλον γιατι τα παει αρκετα καλα προς το παρον.Oτι το The Flash δεν εχει 500 χαρακτηρες, δεν ειναι αυτο που ξεκινησε με υπερανθρωπους - οχι δηλαδη pseudo-science - δεν ειναι σαπουνοπερα και κυριως εχει λογικη, ε? (ο Flash φρεναρει ισα ισα να του ριξει ο κακος την ακτινα ξερω γω, οτι επικοινωνουν μια χαρα κανονικα παροτι ο αλλος παει σε ταχυτητες σχεδον φωτος, οτι δεν εχουμε επιπτωσεις απο τη Θεωρια της Σχετικοτητας, οτι μεσα σε 15' ολοι δεχτηκαν spoiler απο Flash ο Δρ.Ουελς ειναι κακος ενω τον ειχαν θεο κτλ) Να πει κανεις οτι το Flash ειναι για 15χρονα και το δεχεται χωρις ντροπη, ενω το Arrow το παιζει σοβαρο αλλα ειναι για 15χρονα το ακουω Αλλα να λεμε οτι ελπιζω το Flash να μην καταντησει χαζο και σαπουνοπερα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα