Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 916
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειδα το χθεσινο.... Εκει που παθαινω ενα σοκ και τελικα αποδειχτηκε "false alarm", επαθα αλλο ενα στο τελος....

Damn it!

Δημοσ.

Πολυ ωραιο το επεισοδιο, ισως το καλυτερο στη season μετα το 9 αλλα..:

Η χρηση του lazarus pit δεν μου αρεσει ιδιαιτερα, ενταξει να γινει μια φορα στη Θια οπως και θα γινει συμφωνα με το plot αλλα συμφωνα με τα spoilers και η Sara αναστηθηκε ετσι. Τωρα μη γινει σαν το AHS που οποιος χαρακτηρας πεθαινε μπαμ ressurection στο επομενο επεισοδιο γιατι δεν εχει νοημα ετσι.. Ελπιζω επισης τα side effects του να ισχυουν..

Δημοσ.

Δυνατο επεισοδιο...

Με τν Ροι τ γινεται? ετσι απλα φευγει ο Αρσεναλ η θα ξαναγυρισει? παντα στα κομικ ηταν μαζι με τν arrow 

Δημοσ.

Απ'οσο διαβασα , θα παιξει σε αλλο ενα επεισοδιο κ θα σταματησει να ειναι regular γιατι τελειωσε το συμβολαιο του

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολυ ωραιο το επεισοδιο, ισως το καλυτερο στη season μετα το 9 αλλα..:

Η χρηση του lazarus pit δεν μου αρεσει ιδιαιτερα, ενταξει να γινει μια φορα στη Θια οπως και θα γινει συμφωνα με το plot αλλα συμφωνα με τα spoilers και η Sara αναστηθηκε ετσι. Τωρα μη γινει σαν το AHS που οποιος χαρακτηρας πεθαινε μπαμ ressurection στο επομενο επεισοδιο γιατι δεν εχει νοημα ετσι.. Ελπιζω επισης τα side effects του να ισχυουν..

Τα LP εχουν την μαγεια τους και τις παγιδες τους. Ναι, ειναι η ευκολη λυση στα κομικς γιατι καποιους χαρακτηρες απλα δεν τους σκοτωνεις. Αφου ειδαμε στο 3χ20 οτι αναφερθηκε πως αλλαζουν τον χαρακτηρα ειμαι happy. Το διλημμα παντα ηταν "Τον σωζεις με ανταλλαγμα να σχιζοφρενιασει? "

Περιμενω παντως να το δειξουν, καθως στο τελος του επεισοδιου, εμενα για κανονικη Θια μου εκανε

Δημοσ.

ειναι καλο αν σου αρεσουν σειρες με ηρωες,ξεκιναει αρκετα καλα αλλα μετα τη 2ο σεζον νομιζω κανει μια μικρη κοιλια,τωρα τελευταια καπως παει να φτιαξει. αν ειναι να διαλεξεις μια σειρα και μονο ξεκινα το φλας, πολυ καλυτερο.

Δημοσ.

Είναι καλό το arrow; Να το αρχίσω;

Γενικά οι ταινίες της Marvel μ αρέσουν (προφανώς όχι όλες). 

θα ελεγα οχι...προτιμησε το marvel agents of shield, την agent carter, daredevil κτλ...

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκινησε σχετικα οκ, ανεβηκε οταν ειχε τον deathstroke αλλα απο εδω και περα εχει γινει τραγικο, ωρες ωρες απορω γιατι το βλεπω... καταντησε σαπουνοπερα με 500 ηρωες και το αλλο που δεν μπορω να χωνέψω με τιποτα ειναι πως οι league of assassins ειναι τοσο ασχετοι στις μαχες, υποτιθεται οτι εχουν αφησει πισω τις ζωες τους και μαχονται full time αλλα με λιγο ξυλο πεφτουν ξεροι. Ελπιζω και το flash να μην γινει ετσι στο μελλον γιατι τα παει αρκετα καλα προς το παρον.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...