ADHD Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Προσωπικά η ηθοποιός που υποδύεται τη Laurel έχει αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα. Δεν φαίνεται να το κατέχει το θέμα. Από την άλλη εφόσον πήρανε και άλλη season σε αυτήν πιστεύω το τραβήξανε λίγο παραπάνω. Στην πρωτη season ηταν καπως συμπαθητική, στη δευτερη και μετα εγινε εντελως αντιπαθης αλλα δεν φταιει αυτη αλλα οι σεναριογραφοι. Η laurel ειναι main χαρακτηρας στα comics οποτε δεν νομιζω να βγει απο τη μεση με οποιοδήποτε τροπο μεχρι το τελος του show εκτος και αν αποφασίσουν να αποκλεινουν αρκετα.
Prospector8 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ποσο να αντέξουμε σε αυτα τα 3 τελευταία επεισόδια, αν ειναι δυνατον δλδ, εχει χαθει καθε αληθοφάνεια που θα μπορούσε να υπάρξει.. πως σκατα κανταντησε ετσι η σειρα.. 2
DKNI Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Τα 3 επεισοδια μετα το Brake μαπα αλλα ας κανουμε υπομονη
ADHD Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μαπα εντελως δεν θα τα ελεγα απλα θα μπορουσαν να χειριστούν καποια θεματα καλυτερα.. 1
DKNI Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Ηταν λιγο γελοιο οτι υπαρχει στο ιδιο Συμπαν ενας κοσμος με ατομα με υπερδυναμεις, εδω ο αλλος γινοταν καπνος, επισης στην ιδια σειρα ο Ρας ειπε οτι ειχε 70 χρονια να βρει ισαξιο αντιπαλο και αυτοι σαν γατακια κολλησαν να βαλουν Lazarus Pit. Εχουμε ξεπερασει την ψευδαισθηση του ψευτο-ριαλιτι αλα Νολαν, οκ, ας το εχουν φουλ το superhero στο Flash και ας το εχουν μινιμουμ στο Arrow. Αλλα αφου υπαρχει, βαλτο που και που απο το ναλες οτι του εδωσε μαγικη αλοιφη και περασε το σουβλισμα και η πτωση απο 100μ στους -30ο κελσιου Γιατι και στα κομικς το βαζουν σαν αφορμη για πολυ ενδιαφερουσες ιστοριες χαρακτηρων Αυτο τους μαρανε, η αληθοφανεια δεν κοιτανε που βλεπουμε οτι εχουν δωσει την μιση πολη σε εναν εγκληματια επειδη "απειλησε το Δημοτικο Συμβουλιο". Ναι, δηλαδη θα απειλησει καποιος με 1000 μπραβους το Δημοτικο Συμβουλιο της Νεας Υορκης και θα του δωσουν το Μανχαταν. Και τελικα τι εγινε? Μαζευτηκε ο ηρωικος καθημερινο Σταρλινκσιτης και τις παιξανε 1000 vs 1000. Δηλαδη δεν μπορουσε να κανει το ιδιο ο Δημος με 1.000 SWAT?
ADHD Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Το οτι στο ιδιο universe βρισκεται ο flash ενας τερμα OP superhero σιγουρα δημιουργει προβληματα "ρεαλισμου" δεν αμφιβαλω. Θεωρητικα αν ηθελε πεταγοταν στην starling city σόλαρε οποιονδηποτε σε δευτερολεπτα(deathstroke/ras κτλπ) και γυρναγε πισω για καφε ανετος, εκει θα υποθεσεις οτι ειναι "απασχολημενος" με πιο σοβαρα πραγματα. Το ιδιο ισχυε και στα comics ομως με batman/superman ειναι κατι που δεν μπορεις να το αποφυγεις. Το lazarus pit μπορει να το χρησιμοποιησουν πιο μετα, δεν εχουν εξηγησει ακριβως τι και πως. Η προβλεψη μου ειναι οτι θα σκοτωσουν τον Ras καποια στιγμη και πιθανοτατα εκει θα δειξουν το Lazarus Pit.. Μου τι σπαει επισης που εχουν πιασει ολους τους κλασσικους Batman villains(ακομα και Harley Quinn εκαναν tease) χωρις να εχουν δικαιωμα ουτε Gotham city να αναφερουν ουτε τιποτα, δεν υπαρχει στο universe καν. Ε τωρα στο τελευταιο οκ αντιγραφη dark knight rises ηταν, εχουν ολοι οπλα και κανουν charge.. Για αυτο ειπα οτι μπορουσαν να χειριστουν τα πραγματα καλυτερα αλλα και παλι μαπα δεν το λες.
gsisr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Με τον καπτεν ατομ θέλω να δω πως θα το προχωρήσουν...
Monkey D. Luffy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Τί έγινε ρε παιδιά?? https://www.youtube.com/watch?v=cuBzTlJBHHg
Kostasspil Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Τίποτα ιδιαίτερο το σημερινό επ. Κάτι πήγε να γίνει, αλλά δεν...
dimitris21gr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Στην αρχή ξενέρωσα που δραπέτευσε ο Slade γιατί λέω μην γίνει σαν τον άλλον με το vertigo που τον έχουν πιάσει 3 φορές και κατάντησε γελοίο. Όμως όταν έδειξε ότι τον έβγαλε επίτηδες ο Merlin το έσωσαν καλά πιστεύω.
dNt^ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Πιστεύω το έχουν πάει σε καλό δρόμο το Arrow, ειδικά μετά το τελευταίο επεισόδιο. Οψόμεθα
Mozzie Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 πηδηχταρου τελικα η Φ. Το μήλο κάτω απ' τη μηλ(φ)ιά θα πέσει. 1
gsisr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 η ΄"γούρνα" που την έπεφτε ο Ras στην αρχή του επεισοδίου ήταν το Lazarus pit;
ADHD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Τερμα αντιγραφη απο batman πραγματικα, πρεπει να μελετησαν πολυ την τριλογια του Nolan εκει περα, επισης κλεμενη και η σκηνη απο Iron Man εκει που πεταει ο Atom. Οσο για Felicity λοιπα ρομαντζα ειχε πλακα στην 1η/2η season τα υπονοουμενα και τα σχετικα αλλα το εσκισαν το θεμα τωρα, κανεις δεν νοιαζεται τι θα κανει πραγματικα ειναι out of place ολες οι σκηνες της. Eπισης εχει γινει αντιπαθητική σαν χαρακτηρας γενικα, εκει που πεταγε τα αστεια της τωρα ειναι ολο bitching. Παντως μου αρεσε το 3x15 εκτος απο ολες τις σκηνες με felicity/atom η οποιες δεν κολλαγαν με το theme του episode καθολου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα