Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 916
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άλλο ένα μεγάλο foul κτός κι αν κόλλησε Flashίτιδα)

post-249608-0-14040700-1418529730_thumb.jpg

Αλλά ντάξει μωρέ, αφού δεν το καταλάβαμε στην κανονική ροή, ας το προσπεράσουμε και αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

let me guess: o Ras παλι δεν ειναι αραβας, ε;

Λογω των διαφορετικων δημιουργων θεωρειται Eastern Origin, θα μπορουσε να ειναι Θιβετιανος or something

Υποτιθεται οτι γεννηθηκε απο φυλη νομαδων στην Αραβια, νομαδες που μπορει να ταξιδεψαν απο την Μογγολια ξερω γω

Αλλα ναι, και παλι ειναι Caucesian

Σε καθε περιπτωση, γιατι στο χαλαει τοσο ειπαμε?

lazarus pit...

Κανουν φιλοτιμες προσπαθειες να ξεχωρισουν ομως το Arrow απο το Flash οσον αφορα το supernatural στοιχειο

Θα ειχε ενδιαφερον να δουμε Lazarus Pit όσο κυριως την επιπτωση του στον Ολιβερ μετα, ομως στη συγκεκριμενη φαση αυτο θα σημαινει οχι Lazarus Pit μεταφορικα - οπως στο The Dark Knight Rises - αλλα κανονικο, κανονικοτατο supernatural Lazarus Pit

Υπαρχει βεβαια η αναφορα του Ρα'ς

"δεν με εχουν προκαλεσει 67 χρονια"

που ειναι Hint σε κανονικα LP, αλλα και παλι ειμαι επιφυλακτικος

Φυσικα αυτη παραμένει η πιο "ευκολη" και αμεση λυση. Απλα θα σημάνει την ένταξη νέων κανόνων στη σειρα

Σε καθε περιπτωση εχω την αισθηση οτι τα επομενα επεισοδια θα ειναι μακρια απο τον Ολι. Είτε με Ra's, Black Canary, Atom κτλ

Επισης είχαμε αναφορα σε OMAC έτσι? Στο Flash είχαμε Brother Eye

Βλεπουμε ολοι που πηγαινει ετσι?

Δημοσ.

Λογω των διαφορετικων δημιουργων θεωρειται Eastern Origin, θα μπορουσε να ειναι Θιβετιανος or something
Υποτιθεται οτι γεννηθηκε απο φυλη νομαδων στην Αραβια, νομαδες που μπορει να ταξιδεψαν απο την Μογγολια ξερω γω

Κανουν φιλοτιμες προσπαθειες να ξεχωρισουν ομως το Arrow απο το Flash οσον αφορα το supernatural στοιχειο

Θα ειχε ενδιαφερον να δουμε Lazarus Pit όσο κυριως την επιπτωση του στον Ολιβερ μετα, ομως στη συγκεκριμενη φαση αυτο θα σημαινει οχι Lazarus Pit μεταφορικα - οπως στο The Dark Knight Rises - αλλα κανονικο, κανονικοτατο supernatural Lazarus Pit

Υπαρχει βεβαια η αναφορα του Ρα'ς

"δεν με εχουν προκαλεσει 67 χρονια"

που ειναι Hint σε κανονικα LP, αλλα και παλι ειμαι επιφυλακτικος

Φυσικα αυτη παραμένει η πιο "ευκολη" και αμεση λυση. Απλα θα σημάνει την ένταξη νέων κανόνων στη σειρα

Σε καθε περιπτωση εχω την αισθηση οτι τα επομενα επεισοδια θα ειναι μακρια απο τον Ολι. Είτε με Ra's, Black Canary, Atom κτλ

Επισης είχαμε αναφορα σε OMAC έτσι? Στο Flash είχαμε Brother Eye

Βλεπουμε ολοι που πηγαινει ετσι?

Ρε σεις πείτε μας και μας τους Marvelαίους τι είναι

OMAC, Brother Eye

:P

Δημοσ.

γιαυτον εδω τον λογο:

http://en.wikipedia.org/wiki/Whitewash

ειμαστε στο 2015. τετοια φαινομενα πρεπει επιτελους να εκλειψουν και οχι να γινονται αποδεκτα. 

ειδικα οταν προκειται για χαρακτηρες οπου η εθνικοτητα τους ειναι κυριο κομματι του αυτοπροσδιορισμου τους.

Δημοσ.

γιαυτον εδω τον λογο:

http://en.wikipedia.org/wiki/Whitewash

ειμαστε στο 2015. τετοια φαινομενα πρεπει επιτελους να εκλειψουν και οχι να γινονται αποδεκτα. 

ειδικα οταν προκειται για χαρακτηρες οπου η εθνικοτητα τους ειναι κυριο κομματι του αυτοπροσδιορισμου τους.

Οταν ο Μπαρτον εκανε τον Ντεντ μαυρο ειχες προβλημα δλδ?

Ποσο κολλημενος ειναι καποιος που μενει στο αν ειναι αραβας, κινεζος, ινδιανος ενας φανταστικος χαρακτηρας?

Τι ακριβως ΔΕΝ μπορει να φερει ο συγκεκριμενος ηθοποιος δηλαδη?

Που πιστευεις οτι θα ειχαν κερδος αν βαζανε εναν Ιορδανο?

Που ξερεις εσυ βασικα τι σκοπο εχουν για τον Ρα'ς στην συγκεκριμενη σειρα?

• Like 1
Δημοσ.

Το γεγονός ότι ο Merlyn που τρέμει τον Ras Al Ghul και είναι περίπου όσο ικανός όσο ο Queen, παρακινεί τον τελευταίο να αντιμετωπίσει τον Ras σε μάχη παρότι ο Queen τον προστατεύει κατά κάποιον τρόπο στη Starling City απο το κυνηγητό της League μόνο εμένα παραξενεύει;

Δημιουργείται ένα ενδεχόμενο στο μυαλό μου.

Ο Merlyn γνωρίζει τον χαρακτήρα του Ras Al Ghul και την ενδεχόμενη συμπάθεια που μπορεί να έδειχνε ο τελευταίος στην τόλμη και στο θάρρος του Queen.Πιστεύει πως ο Ras θα αναστήσει τον Queen στο Lazarus Pit για αυτό και παρακολουθεί προκειμένου να ανακαλύψει την τοποθεσία που βρίσκεται το Lazarus Pit και να αναστήσει τον Tommy.

Παρατραβηγμένο το ξέρω, αλλά είναι και αυτό ένα ενδεχόμενο...

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...