Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει νόημα να δώσεις τόσα λεφτά. Με 100 ευρώ το αλλάζεις όλο με καινoύρια parts. Δες μήπως βρεις κανενα ντιμάκι εμ 10-15 ευρώ.

με 100 ευρώ όλα?

καμιά πρόταση δώσε γιατί έχω περίπου ίδιο σύστημα στην αποθήκη με gpu fx5500 .

Δημοσ.

λοιπον lexmark δυστυχως εκανες χαζη ερωτηση :P και baskon βγαζεις συμπερασματα μονος σου...ξαναλεω...ο σκληρος που ειχε linux και ο αλλος που ηταν για αποθηκευση ηταν και οι 2 γεματοι bad sectors...το κουτι μεσα 50 κιλα σκονη και παει λεγοντας...γιαυτο και δεν του αφησα το linux..εβαλα τα xp γιατι πιστευα θα ηταν οκ αλλα αποτι φαινεται η μνημη δεν ειναι για browser και δεν του εχω antivirus γενικα τα xp εχει τα βασικα μεσα που τα συγκεκριμενα δεν παιζουν ρολο στην επιβαρυνση του λειτουργικου...το chrome εχει και ενα προγραμμα για τραγουδια τιποτα αλλο...ουτε καν στον δικο μου εχω antivirus...ακομα και tweaks του εκανα εβγαλα τα effe τα θεματα απενεργοποιηση σφαλματων απενεργοποιηση επαναφορας συστηματος...και linux να του βαλω (πχ linux mint lxde) θα πηγαινει πιο καλα βεβαια αλλα στο θεμα ιντερνετ παλι θα την τρωει την μνημη...απλα θα βρω μνημες και εληξε το θεμα :)

Δημοσ.

puppy...

λέω τώρα, εγώ ο χαζός! :P

Σοβαρά όμως, σκέψου το για linux-ακι. Πέρνα και από το Linux section μας να δεις 2-3 άρθρα για παλαιά μηχανήματα και τι έχουν κάνει τα παιδιά μας εκεί. ;)

Αλλιώς βάλε του 2 GB (40€ - 50€ περίπου) μνήμη να τελειώσει η υπόθεση και παράτα του τα XP πάνω :)

Αν και, εγώ, θα του έβαζα τη μνήμη και το linux :D

Δημοσ.

Έχει κάποια ιδέα από linux διανομές ο Κόκος οπότε τα έχει υπ'όψιν του πιστεύω. Λογικά επειδή είναι για τον αδερφό του έβαλε τα xp. Λέω εγώ τώρα... ^_^

Δημοσ.

Τσεκαρε επισης απ την διαχειριση συσκευων αν ο σκληρος παιζει σε PIO mode,και το γυριζεις σε DMA....

Δημοσ.

χαχα αδικος ακριβως :)...επειδη ειναι του αδερφου και δεν ξερει τιποτα παραπερα απο windows του το εβαλα...lexmark (χαζε :P ) για linuxακι το κοβω και θα τσεκαρω και το puppy...αλλα θα του βαλω και μνημη γιατι θα το σπασω :P

benton θα το δω και αυτο :)

Δημοσ.

http://www.skroutz.g...leron-G540.html

http://www.skroutz.g...H61M-D2-B3.html

http://www.skroutz.g...-DDR3-1333.html

και η κάρτα γραφικών δεν χρειάζεται.

Η γραφικών δεν χρειάζεται τι εννοείς ? αλλαγή ή η ενσωματωμένη είναι καλύτερη από την 5500?

agp είναι η fx5500 και αν βλέπω καλά η mobo υποστηρίζει pci.

Δημοσ.

Η γραφικών δεν χρειάζεται τι εννοείς ? αλλαγή ή η ενσωματωμένη είναι καλύτερη από την 5500?

agp είναι η fx5500 και αν βλέπω καλά η mobo υποστηρίζει pci.

Εννοώ ότι έχει ενσωματωμένη η οποια είναι και καλύτερη από την δικιά σου.

Δημοσ.

εννοει οτι εχει ο επεξεργαστης ενσωματωμενη καρτα γραφικων

Εννοώ ότι έχει ενσωματωμένη η οποια είναι και καλύτερη από την δικιά σου.

οκ, ευχαριστώ πολύ. θα κοιτάξω μήπως ξαναφτιάξω το πισι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οσον αφορα την αγορα μνημων εγω βρηκα στις αγγελιες εδω μεσα με 15ευρω 1 GB..κομπλε..μου εχουν μεινει 2χ512 αναλογα ποσα σλοτς εχεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...