Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία έχω το εξής πρόβλημα με ένα παλιό σύστημα.... Από την στιγμή που μπουτάρει μεχρι και στην επιφάνεια εργασίας η μητρική βγαζει 2 μπιπ τα οποία είναι συνεχόμενα.... Παρατήρησα ότι κάποιοι πυκνωτές είναι φουσκωμένοι... Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει μητρική με χαλασμένουν πυκνωτές που να δουλεύει??? Μήπως η μητρική "διαβάζει"του χαλασμένους πυκνωτές και αυτα τα μπιμπ προέρχονται από αυτό??? Έχω σπασει το κεφάλι μου...

http://www.youtube.com/watch?v=W0dr3XnxSHk

Δημοσ.

Βλεπω τον πυκνωτη κατω απτην ψυκτρα που ναι παρα πολυ φουσκωμενος.Να΄σαι ευχαριστημενος και που μπουταρει το συστημα.Γιατι σπας το κεφαλι σου αφου ειδες και μονος σου το προβλημα! Εγω θα τον αλλαζα αμεσα.Δε βλεπω καλα ολη τη μητρικη στο βιντεο να δω αν εχει κι αλλους.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολυ φιλε δοακες απλά εμένα μου φάνηκε περίεργο που μπουταρει και τρεχει τα windows κανονικα. Δεν εχω ξαναδει κατι τέτοιο, και στο ιντερνετ που εψαξα δεν βρηκα κατι. Δεν ηξερα οτι οι μητρικες μπορουν να διαβασουν κατι τετοιο και να στο βγάλουν σαν πρόβλημα Σε ευχαριστώ πόλυ και πάλι!!!!

Δημοσ.

Τιποτα. :)

Βασικα μπορεις να κατεβασεις και το manual της μητρικης σου να δεις τι βλαβη σημαινουν αυτα τα beeps.Παντως ο/οι φουσκωμενοι πυκνωτες θελουν σιγουρα αλλαγη.Μπορει να σου δημιουργησουν κι αλλα προβληματα οπως μπλε οθονες , να μπαινει BIOS αλλα να μη μπαινει με τιποτα στα Windows κλπ πριν παραδωσει πνευμα τελικα η μητρικη!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα κι εγώ σε ίδια μητρική. Λύθηκε με αλλαγή τροφοδοτικού. Σε μένα βέβαια δεν βλέπω να είναι φουσκωμένος κανένας πυκνωτής και δεν έκανε boot καθόλου (μάλλον φταίει και η κάρτα γραφικών σ' αυτό). Υπάρχει κάποιο diagnostics test να τρέξω στα windows τώρα που boot-αρε με το καινούριο τροφοδοτικό ώστε να επιβεβαιώσω ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα η μητρική ή και τα υπόλοιπα components;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...