ninos30 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν ήταν: http://visionstudio....=undefined (Που προσωπικά το θεωρώ overkill , γιατί το ξέρω ότι ποτέ δεν θα κλοκάρει). Αν τελικά επιστρέψει στην λογική της Hydro, Αυτή είναι ΚΑΙ πιο φθηνή και έχει απόδοση σχεδόν σαν την Η70 http://visionstudio....&step=undefined http://visionstudio....=undefined (Που το πρότεινα με τα ίδια λεφτά να πάρει το tx750M, γιατί ξέρω ότι το gs δεν είναι τόσο καλό όσο οι άλλες σειρές τις corsair). Τελικά του μίλησα κατάλαβε κάποια πράγματα αλλά σε κάποια επέμενα(όπως ήθελε Corsair τροφοδοτικό και ας ήτανε 50 ευρώ κοντά ακριβότερο από το xfx και ήθελε τον Ocz vertex 4). Συγνώμη αλλά αυτό είναι παράλογο. Τα XFX τα φτιάχνει η Seasonic (όπως τα καλά ΑΧ και κάποια ΗΧ της Corsair) και έχει 5 χρόνια έναντι 3 του ΤΧ (από την CWT). Τι έγινε εδώ δεν μετράει η εγγύηση όπως στον SSD?... http://visionstudio....&step=undefined (Λόγω όπως και να το κάνουμε το κουτί είναι προσωπική επιλογή του καθένα θα το έχει πάνω στο γραφείο του και θα το βλέπει κάθε μέρα και του αρέσει το συγκεκριμένο αν και πανάκριβο) To κουτί αυτό είναι κουτάρα. Αλλά έχω δύο ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ενστάσεις. - Το έχει δει από κοντά? Αν ΝΑΙ αποκλείεται να το βάλει ΠΑΝΩ στο γραφείο. Εκτός αν θέλει να κάνει το κουτί γραφείο - Από Amazon το παίρνεις~120. Κρίμα είναι... Βάζω το άσπρο γιατί πιστεύω ότι μαμάει!... http://visionstudio....&step=undefined (Πιστεύει ότι με 80 ευρώ μητρική δεν θα παίζει ποτέ παιχνίδια , και δεν το βλέπω να κάνει Overclock/sli ποτέ,απλά περιμένω απαντησή του ακόμα για το αν ποτέ σκέφτεται να κλοκάρει) Εγώ πάντως είμαι της άποψης πως μια καλή μητρική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Αν όντως βέβαια δεν έχει σκοπό να κλοκάρει η D3h με SLI/CF (δεν θα το απέριπτα έτσι εύκολα για μελλοντικό upgrade) είναι 20 ευρώ κάτω. Να υποθέσω για AsRock Ζ77 Extreme4 ούτε λόγος? Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του benign
rounsmith Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Τελικά δεν έβαλε ψύκτρα (το άφησε για το μέλλον). Το κουτί τώρα του αρέσει ένα coolermaster full tower (Και έχει ένα γραφείο 2 μέτρα , το mousepad του είναι τεράστιο οπότε καταλαβαίνεις). Δεν πήρε το gs , τον μετέπεισα να πάρει το ΤΧ750Μ (Λέει δεν την ξέρει την xfx και δεν του γεμίζει το μάτι , ότι και να του πω δεν του αλλάζω γνώμη). Α και όσο για την μητρική θέλει αυστηρά gigabyte
Thanos1972 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Επεξεργαστης Intel Core i5 3570K 230,00 € Μητρικη Gigabyte Z77X-UD3H (s 1155, Z77, DDR3) 176,00 € Μνημη Corsair RAM DDR3 8GB (2x4)Kit 1600MHz Low Profile 43,90 € Καρτα γραφικων nVidia GeForce GTX 660 Ti 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Gigabyte) ΤΙΜΗ 310.98 € Κουτι AeroCool X-Warrior Devil Red ΤΙΜΗ 74.49 € (επειδη τον κοβω για καγκουρα). Τροφοδοτικο Corsair Enthusiast Series TX750 V2 750W 80+ Bronze Certified (CMPSU-750TXV2EU) 125,00 € Σκληρος Seagate Barracuda 2TB HDD 3.5" (64MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s) 104,90 € Ssd OCZ Vertex 4 Series 128GB SSD (2.5", Sata 6Gb/s) 121,91 € Dvd recorder Samsung DVD-RW SH-222BB Sata Black 21,89 € Συνολο 1209,07
rounsmith Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Τελικά θάνο αποφάσισε full tower κουτί , οπότε έπρεπε να ρίξει από κάτι άλλο (Δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα με το μεγάλο tower , ειλικρινά , εγώ θέλω κουτάκι με cable management και να δείχνει όμορφο , όχι καγκουριά )
Thanos1972 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εαν κοψει απο τον σκληρο κανενα 30αρι και παει σε μιση χωρητικοτητα και απο την καρτα γραφικων και παει σε 660 απλη τοτε πιστευω θα του φτασουν τα λεφτα.
rounsmith Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εαν κοψει απο τον σκληρο κανενα 30αρι και παει σε μιση χωρητικοτητα και απο την καρτα γραφικων και παει σε 660 απλη τοτε πιστευω θα του φτασουν τα λεφτα. Ναι , θα του μιλήσω πάλι (έτσι και αλλιώς σε μια βδομάδα θα την κάνει την παραγγελία)
rounsmith Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Θα μου βγάλει την ψυχή σήμερα μιλήσαμε πάλι και μου λέει παίρνω την gigabyte την μητρική με τα 180 ευρώ , 3570 cpu(όχι τον K) και 650ti. Θα τον αφήσω να φάει το κεφάλι του... δεν με ακούει
rounsmith Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Αν ειναι δυνατον!!! Άστα να πάνε και μου λέει δεν χρειάζομαι μεγάλο Monitor θα πάρω ένα 20"... Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική του πραγματικά. Σε κανα δυο χρόνια θα παραπονιέται ότι δεν θα μπορεί να παίξει το τάδε παιχνίδι σε ultra Settings είμαι σίγουρος.(Έχει και αυτό το μικρόβιο )
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μην ασχοληθεις απο δω και πέρα. Ή αν ασχοληθείς ρίξε τρολάρισμα: socket 2011 με GT 630 με τα 4GB μνήμης για αχαλίνωτο gaming. 3
GP7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μην ασχοληθεις απο δω και πέρα. Ή αν ασχοληθείς ρίξε τρολάρισμα: socket 2011 με GT 630 με τα 4GB μνήμης για αχαλίνωτο gaming. Θα γελαω ολη μερα τωρα!!!!!!!
rounsmith Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μην ασχοληθεις απο δω και πέρα. Ή αν ασχοληθείς ρίξε τρολάρισμα: socket 2011 με GT 630 με τα 4GB μνήμης για αχαλίνωτο gaming. Ναι δεν πρόκειται να ασχοληθώ πραγματικά απλά θα του πω ένα οκι να το πάρει και αν μετα παραπονιέται άστον να κλαίει (Θα το ρίξω το τρολλάρισμα , θα του πώ τράβα σε κανά τεχνικό στο πλαίσιο ξέρουνε να κάνουνε συνθέσεις !)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα