miguelgr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα παιδια.θελω να αγορασω ενα καινουριο desktop.τα χρηματα που διαθετω ειναι απο 500 εως 600 euro.(το συστημα δε θελω να περιλαμβανει οθονη).το συστημα θα ειναι κυριως για gaming.οποτε κυριως μιλαμε για motherboard, hhd ,ram ,επεξεργαστη ,τροφοδοτικο και καρτα γραφικων.ευχαριστω πολυ παιδες δωστε μου τα φωτα σας :)
djnewlight77 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 για gaming θελεις κατι παραπανω φιλε..δυστηχως
miguelgr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα και καλωσήρθες. Δες αυτό: Φιλε μου ενδιαφερομαι για AMD . Σε ευχαριστω πολυ παντως. @544€ hardwareversand.de Φιλε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Σκεφτομαι κατι τετοιο πως σας φαινεται;
XMorsX Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Φιλε μου ενδιαφερομαι για AMD . Σε ευχαριστω πολυ παντως. Φιλε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Σκεφτομαι κατι τετοιο πως σας φαινεται; Για gaming ειναι χειροτερο απο τα παραπανω. Δες αυτο με AMD απο το visionstudio:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα