Γαλλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Εγώ θα επιμείνω στην έτοιμη λύση πάντως... To κατεβασα και δουλευει μια χαρα !! αλλα δεν δινει πεδίο για να σβηνει αυτοματα καθε μερα την ιδια ωρα. έχεις κάτι να μου προτείνεις πάνω σε αυτό? Ευχαριστώ
άδικος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μια πολύ απλή & καλή δουλίτσα που τρέχει ως service: poweroff 3.0. Πλήρως παραμετροποιήσιμη. Βασικά παίζει να έπεσες στη περίπτωση. Τα περισσότερα προγράμματα του είδους σου δίνουν την επιλογή που θέλεις. Απλά δε το πολυέψαξες υποθέτω. 1
micos000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Αν είναι για πρόγραμμα εγώ χρησιμοποιώ πάρα πολύ καιρό το AMP WinOff (www.ampsoft.net/utilities/WinOFF.php). Είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και με πολλές δυνατότητες. Στο interval μπορείς να ορίσεις κάθε πότε να ενεργοποιείτε η διαδικασία και στην καρτέλα General options ορίζεις να φορτώνει με τα windows. 1
thelos257 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Καλησπερα σας παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα αφου το βρηκα εδω θα ηθελα να ρωτησω μια απορια που εχω, Που ξερει ο υπολογιστης τι ωρα θα ξυπνα και τι ωρα θα κλεινει αφου μονο αυτες τις επιλογες εδω εχω: Το προβλημα ειναι οτι θελω να τον κλεινω το βραδυ γιατι κανει τρελλο θορυβο και για να μην του αλλαξω τροφοδοτικο και fun ψυχτρα του επεξεραστη δηλαδη ειπα να το κανω ετσι. Βασικα το θελω να ανοιγει καθημερινα στις 8:00 και να κλεινει στις 9:00 το πρωι επισης το θελω τα σαββατοκυριακα να ανοιγει στις 05:00 και να κλεινει στις 10:00 το πρωι.
coolerman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Καλησπερα σας παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα αφου το βρηκα εδω θα ηθελα να ρωτησω μια απορια που εχω, Που ξερει ο υπολογιστης τι ωρα θα ξυπνα και τι ωρα θα κλεινει αφου μονο αυτες τις επιλογες εδω εχω: Το προβλημα ειναι οτι θελω να τον κλεινω το βραδυ γιατι κανει τρελλο θορυβο και για να μην του αλλαξω τροφοδοτικο και fun ψυχτρα του επεξεραστη δηλαδη ειπα να το κανω ετσι. Βασικα το θελω να ανοιγει καθημερινα στις 8:00 και να κλεινει στις 9:00 το πρωι επισης το θελω τα σαββατοκυριακα να ανοιγει στις 05:00 και να κλεινει στις 10:00 το πρωι. coffe θέλεις;; σε πειράζω σαν τεχνικός...δεν τα ξέρεις αυτά?
thelos257 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 coffe θέλεις;; σε πειράζω σαν τεχνικός...δεν τα ξέρεις αυτά? Ειναι καπως μπεδεμενα τα πραγματα και δεν τα κατεχω.
micos000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Για power on έχεις μόνο τις επιλογές που σου δίνει το bios. Για power off μπορείς να κάνεις ότι θέλεις με το winoff. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα