Γαλλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Πως μπορώ να κάνω αυτόματο άνοιγμα PC με Windows XP κάποια συγκεκριμένη ώρα και να αρχίσει να δείχνει απο συγκεκριμένο φάκελο κάποιες φωτογραφίες σε παρουσίαση Ευχαριστώ
άδικος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ρυθμίζεις στο bios να κάνει wake από rtc alarm. Δίνεις ώρα & μέρα/ες. Για τη παρουσίαση, ένας εύκολος τρόπος είναι να δημιουργήσεις ένα slideshow με τις φωτογραφίες αυτές & να ρυθμίσεις να τρέχει με την εκκίνηση των windows (πχ το πετάς στο φάκελο "εκκίνηση"). 1
micos000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Όπως είπε ο Αδικος. Από το BIOS το ρυθμίζεις. Η παρουσίαση μπορεί να γίνει και από την προφύλαξη οθόνης. Την βάζεις στο 1 λεπτό και να εμφανίζει φωτογραφίες από φάκελο. Αυτό αν δεν θέλεις να μπλέξεις με προγράμματα. Αν δεν σε πειράζει, ένα καλό και δωρεάν είναι το irfan view που μπορεί να δημιουργήσει ένα slideshow (μενού File->Slideshow). Βάζεις τον φάκελο με τις φωτογραφίες, ορίζεις την χρονοκαθυστέρηση, πως θα φαίνονται σε full screen, αν θέλεις να παίζει και κανένα τραγούδι και σώζεις σε scr για screen saver ή σε exe και το βάζεις να τρέχει με την εκκίνηση του υπολογιστή. 2
GREGKERKYRA Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Θέλω να κλείνει και να ανοίγει αυτόματα ο υπολογιστής συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα, γίνεται από το BIOS μόνο; Κάποιο πρόγραμμα υπάρχει;
vaggospat13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Θέλω να κλείνει και να ανοίγει αυτόματα ο υπολογιστής συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα, γίνεται από το BIOS μόνο; Κάποιο πρόγραμμα υπάρχει; το κλεισιμο γινεται με αρκετα προγραμματα πχ http://www.sinvise.n.../shutdown-timer το ανοιγμα μονο μεσω bios αφου ειναι κλειστος ο υπολογιστης δεν μπορει να υπακουσει σε καποιο προγραμμα 2
giannis0000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 και λογικα και να μην εχεις τιποτα κλειδωματα χρηστη ωστε να μπαινει στην επιφανεια εργασιας,,,,,,
Γαλλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Adikos Ρυθμίζεις στο bios να κάνει wake από rtc alarm. Δίνεις ώρα & μέρα/ες. Μπηκα στο Bios και δεν βρηκα τα πιο πανω . Μηπως μου κανεις πιο λιανα την εξηγηση ? Ευχαριστω Ρυθμίζεις στο bios να κάνει wake από rtc alarm. Δίνεις ώρα & μέρα/ες. Για τη παρουσίαση, ένας εύκολος τρόπος είναι να δημιουργήσεις ένα slideshow με τις φωτογραφίες αυτές & να ρυθμίσεις να τρέχει με την εκκίνηση των windows (πχ το πετάς στο φάκελο "εκκίνηση"). Μπηκα στο Bios και δεν βρηκα τα πιο πανω . Μηπως μου κανεις πιο λιανα την εξηγηση ? Ευχαριστω
άδικος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Πρέπει να αναφέρεις μητρική ή έκδοση bios για να μπορέσω να σου πω ακριβώς που να πας. Γενικά θα το γράφει κάπως έτσι όπως το ανέφερα ή παρόμοια αν το ψάξεις λίγο. Κάνε το κόπο.
gokuthelegend Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Adikos Ρυθμίζεις στο bios να κάνει wake από rtc alarm. Δίνεις ώρα & μέρα/ες. Μπηκα στο Bios και δεν βρηκα τα πιο πανω . Μηπως μου κανεις πιο λιανα την εξηγηση ? Ευχαριστω Μπηκα στο Bios και δεν βρηκα τα πιο πανω . Μηπως μου κανεις πιο λιανα την εξηγηση ? Ευχαριστω Προφανώς κάθε μητρική θα έχει διαφορετικό μενού, θα πρέπει να ψάξεις για κάτι παρόμοιο. Αλλιώς πρέπει να μας πεις το μοντέλο της μητρικής για να σου πούμε σίγουρα, όπως είπε και ο φίλος παραπάνω. Αν δεν ξέρεις πως το βρίσκεις κατέβασε το CPU-Z, μπορείς να το βρεις με αυτό το πρόγραμμα.
Γαλλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Πρέπει να αναφέρεις μητρική ή έκδοση bios για να μπορέσω να σου πω ακριβώς που να πας. Γενικά θα το γράφει κάπως έτσι όπως το ανέφερα ή παρόμοια αν το ψάξεις λίγο. Κάνε το κόπο. φιλε ψαχνοντας προσεχτικά το βρηκα και μου ανοιγει Σ'ευχαριστω πολυ Τωρα κατεβασα το shutdown-timer που μου συνεστησαν για να σβηνει ο υπολογιστης προγραμματισμένα και ενω βαζω ημερομηνια ωρα οπως ζητα δεν γινεται τιποτα . Εχεις κανεναν αλλο τροπο να προτείνεις
corrupted Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Εχεις κανεναν αλλο τροπο να προτείνεις Δεν εχω windows μπροστα μου, αλλα μια προχειρη λυση ειναι να φτιαξεις ενα .bat αρχειο με δυο γραμμες... @echo off shutdown -s -t 0 Και να το βαλεις σαν scheduled task να τρεχει την ωρα που θες (απο control panel -> scheduled tasks).
Γαλλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δεν εχω windows μπροστα μου, αλλα μια προχειρη λυση ειναι να φτιαξεις ενα .bat αρχειο με δυο γραμμες... @echo off shutdown -s -t 0 Και να το βαλεις σαν scheduled task να τρεχει την ωρα που θες (απο control panel -> scheduled tasks). Φιλε μου τοκανει λιγο πιο λιανα για να καταλαβω που παω να βαλω αυτες τις 2 γραμμες
άδικος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Καλά και με το shutdown-timer μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου αλλά προφανώς κάτι δε κάνεις σωστά. Διάβασε τις οδηγίες του/help files.
micos000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Φιλε μου τοκανει λιγο πιο λιανα για να καταλαβω που παω να βαλω αυτες τις 2 γραμμες Άνοιξε τι σημειωματάριο και κάνε επικόλληση τις δύο γραμμές. Πήγαινε Αρχείο->Αποθήκευση ως και σώσε με το όνομα Shutdown.bat
Γαλλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Άνοιξε τι σημειωματάριο και κάνε επικόλληση τις δύο γραμμές. Πήγαινε Αρχείο->Αποθήκευση ως και σώσε με το όνομα Shutdown.bat Eκανα ότι μου είπες και με υποχρέωσε να δημιουργήσω user password για να δεχτεί τον προγραμματισμό. Όταν έρχεται η ώρα για να κλείσει βγάζει μια μαυρη σελίδα και ο υπολογιστής δεν κλείνει. Στο πάνω μέρος της σελίδας γράφει το εξής: C:\windows\system32\svchost.exe μπορείς να καταλάβεις τι φταίει? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα