ninos30 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ούτε το παραπάνω είναι full-modular, και αν είναι να δώσει τόσα χρήματα φυσικά και θα πάρει το Platinum Seasonic. @Half Evil. To platinum όντως είναι ακριβό. Απλά του έβαλα τις εναλλακτικές που έχει σε full-modular 850αρια τροφοδοτικά (δεν είναι και πολλά όπως βλέπεις). Με τα χρήματα όμως που σχεδίαζε να δώσει για να πάρει το ΑΧ, παίρνει το Seasonix X-850 το οποίο πρακτικά είναι σχεδόν το ίδιο με το Platinum μόνο που έχει GOLD certification. Και όταν στο Budget σoυ έχεις Seasonic μέσα (όπως και SuperFlower/Enermax) απλά δεν το σκέφτεσαι... (Το αντίστοιχο review του Jonny για το X-series)
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Γιατι δεν περιμενεις να ερθει το Corsair AX850 ? Γιατι αν παρεις κατι αλλο και μετα το μετανιωσεις, δεν θα μπορεσεις να κανεις αλλαγη. Και γω πηγα να την πατησω με παρομοιο τροπο, αλλα τελικα επικρατησε η λογικη. Γιατι περιμενω 2 εβδομαδες για να στησω τον υπολογιστη και μου ειπαν χτες οτι την επομενη εβδομαδα η corsair θα τους ενημερωσει εαν σε 2-3 εβδομαδες θα το εχω. Ελεος δηλαδη... Τεσπα, πηγα πηρα το 1200αρι γιατι δε μπορω να περιμενω αλλο. Μονο αυτο υπηρχε απο τα ΑΧ.. Παρεπιπτοντως τι παιζει με την corsair? Αναγκαστηκα να ακυρωσω την παραγγελια απο τις RAM μου και να παρω G SKill γιατι μια απο τα ιδια: αγνωστο το ποτε θα φτασουν... ευχαριστω για τις απαντησεις
duffyduck Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δυστυχως κατα διαστηματα υπαρχουν τετοιες ελλειψεις με την Corsair. Ο προμηθευτης απλα ξυνει τα παπαρια του.
Superpie Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 http://www.visionstu...id=30399&cat=17 http://www.cosmodata.gr/product/13835/ Σου λεει FULL Modular φιλε δεινο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα