Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα,

Εχω παραγγειλει το ΑΧ850 corsair, αλλα απο ο τι φαινεται θα καθυστερησει πολυ λογω ελλειψης απο τον κατασκευαστη, τεσπα. Προτεινετε μου κατι αντιστοιχο, θελω καλη ποιοτητα και full modular. Ευχαριστω

Δημοσ.

Οχι, πρεπει να κανω update την υπογραφη. I7 3930k, gtx 580 phantom 3gb, 3 ssd, asus p9x79, h80 corsair, corsair vengeance 32gb

Δημοσ.

7+ μερες λεει διαθεσιμοτητα, δηλαδη μια απο τα ιδια :( και δεν ειναι full modular σαν το corsair

Δημοσ.

Ενδιαφερον ναι, θα τους ξαναπαρω αυριο και αν μου πουν παλι ο τι ναναι, θα παρω κατι απο αυτα. Ευχαριστω

Δημοσ.

Γιατι δεν περιμενεις να ερθει το Corsair AX850 ?

Γιατι αν παρεις κατι αλλο και μετα το μετανιωσεις, δεν θα μπορεσεις να κανεις αλλαγη.

Και γω πηγα να την πατησω με παρομοιο τροπο, αλλα τελικα επικρατησε η λογικη.

Δημοσ.

Δες και αυτό το 1050 αν είναι μέσα στην λογική σου αυτές οι αγορές,γιατί πολύ γνωστά μαγαζιά το έχουν παραξεφτυλισει με την "έλλειψη από τον κατασκευαστή.. " Στην σελίδα τα έχουμε όλα αλλά στην πράξη τίποτα.. έτσι και εγω ρώτησα για Gbyte 660oc και μου πρότειναν palit που λέει θα είναι πιο άμεσα διαθέσιμη.. Νομίζω ότι πρέπει ν'αναθεωρησουμε το από που κάνουμε προτάσεις αγοράς..

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/95886-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα περισσότερα από τα παραπάνω τροφοδοτικά (μην πω όλα) είναι πολύ καλά αλλά δεν είναι full-modular PSUs (πλην του Seasonic-X και του ΑΧ που έψαχνες φυσικά).

Μια εναλλακτική (πάλι από Amazon όμως) θα ήταν αυτά:

OCZ ZX-850

CM Silent PRO Hybrid

Xilence XQ-850

Και ίσως το καλύτερο PSU που έχει βγει ποτέ...*

Seasonic Platinum 860

*Απλά θα βάλω τα σχόλια από το review του JonnyGuru, αφήνοντας έξω τα Good points (θα βάλω μόνο τα BAD/Mediocre) :-D

The Bad:

• How the hell is Seasonic going to top this one?

The Mediocre:

• How the hell is anybody going to top this one?

Επεξ/σία από ninos30
Δημοσ.

Τα περισσότερα από τα παραπάνω τροφοδοτικά (μην πω όλα) είναι πολύ καλά αλλά δεν είναι full-modular PSUs (πλην του Seasonic-X και του ΑΧ που έψαχνες φυσικά).

Μια εναλλακτική (πάλι από Amazon όμως) θα ήταν αυτά:

OCZ ZX-850

CM Silent PRO Hybrid

Xilence XQ-850

Και ίσως το καλύτερο PSU που έχει βγει ποτέ...

Seasonic Platinum 860

Κορυφαίο το Seasonic , έχω δει υλοποίηση με triple sli και τα σήκωνε... Δηλαδή τι άλλο να θες απο τροφοδοτικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...