renesis8 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα, τον τελευταίο καιρό είχα παρατηρήσει διάφορα προβλήματα με τα γραφικά, με κυριότερο το εξής: Όταν έκανα scroll σε μια ιστοσελίδα με το που σταματούσα εμφάνιζόταν στην οθόνη διπλό ένα τμήμα της σελίδας, συνήθως στο κάτω μέρος. Π.χ. αν διάβαζα ένα άρθρο και έκανα scroll η τελευταία παράγραφος που φαινόταν στην οθόνη υπήρχε δυο φορές, σα να ήταν δυο παράγραφοι. Τεσπα, έκανα φορματ και σήμερα (3 μέρες μετά) παρατήρησα μια υποψία του ίδιου προβλήματος σε κάποιες ιστοσελίδες. Επίσης, δεν έχει κατεβάσει ακόμα το nvdia control panel που άλλες φορές κατέβαινε αυτόματα. Στη διαχείριση υλικού των windows, στις ιδιότητες της κάρτας όλα φαίνονται οκ, ακόμη και οι drivers που εμφανίζονται up to date. Ακόμη, συνέδεσα χθες το πισί με την τηλεόραση (42" Plasma) για να δω μια ταινία, και ώρες ώρες κολλούσε, δλδ έπαιζε καρέ καρέ. Τη συγκεκριμένη ταινία στην οθόνη του υπολογιστή την τρέχει μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. Άλλο ένα πρόβλημα που μου εμφανίστηκε μετά το φορμάτ είναι ότι και με τον opera και με το firefox δεν μπορώ να δώ όλες τις εικόνες, κυρίως τα .gif, αλλά και μερικά .jpeg (όχι όλα) οπότε απέκλεισα το ενδεχόμενο να λείπει κάποιο plugin. Έψαξα λίγο μήπως βρω κάποιο πρόγραμμα diagnostics αλλα δε βρήκα κάτι της nvidia και από παρόμοια προγράμματα αγνώστου εκδότη έχω καεί στο παρελθόν. Έχω win7 ultimate x64 Μπορεί κανείς να βοηθήσει;
aetos1988 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Το πρόβλημα με το scroll με ποιό browser στο κάνει; Δοκίμασε και με άλλο.
hackerW32 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 αχ αυτη η 260.. μου καιηκε πριν μια ευδομαδα και ειμαι με τον ον-μποαρντ.. πας nvidia και κατεβαζεις τον τελευταίο driver που εχει βγαλει για την 260. φορματ ειπαμε εκανες; τα 7αρια φανταζομαι ε; το να κανει κατι τετοιο ενας υπολογιστης, δλδ να του κανεις φορματ, να βαζεις μοζιλλα και να κανει αυτο το πραμα.. κανε κατι αλλο, να δουμε εαν η βλαβη ειναι μεσα στον browser-προγραμμα μην τον βαζεις full screen, ασε λιγο περιθώριο, και οταν το ξανακανει δες εαν αυτο το περιθώριο επηρεάζετε και αυτο. και αυτο με τις εικονες.. το θεμα θελει ψαξιμο, μπορει να μην εχεις ενα προβλημα..
renesis8 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 @ aetos μου το έκανε κατά κόρον πριν το format στο firefox αλλά δεν είχα δοκιμάσει άλλο browser γιατί είχα ήδη αποφασίσει να κάνω φορματ. Κατέβασα τον τελευταίο driver της nvidia εγκατέστησα και το χ32 java (είχα βάλει μόνο το χ64) και εξακολουθεί να μην εμφανίζει όλες τις εικόνες, ούτε με opera ούτε με firefox, κάποιες από αυτές εμφανίζονται σαν κενά πλαίσια και κάποιες άλλες σαν να μην υπάρχουν καθόλου. Αυτό με το fullscreen υποθέτω το λες για το θέμα με το scroll αλλά καλού κακού κοίταξα και δεν επηρεάζει κανένα από τα δύο. το ψάξιμο δε με πειράζει. Να ψάξω. Αλλά δεν ξέρω τι... Το καλό της υπόθεσης είναι ότι κατέβηκε και το control panel μαζί με τοuς drivers και εξαφανίστηκε αυτή η υποψία της "διπλοεμφάνισης". Υποθέτω λοιπόν, ότι και πριν το φορμάτ μάλλον τα είχε παίξει το java και έκανε ό,τι έκανε. 2 down 1 to go.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα