TwitterLover Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερες! Λοιπόν εχω παραγγείλει και σε λίγες μέρες θα εχω στα χέρια μου ενα MacBook Pro 13", και εχω κάποιες βασικές ερωτήσεις για το πρώτο άνοιγμα. 1)με το που το βγάλω απο το κουτί το ενεργοποιω, ή το βάζω στην μπριζα; 2)αν το ανοίγω χωρίς μπριζα, ποτέ το το βάζω στο ρεύμα; 3)πόση ώρα να το φόρτισω; Ευχαριστώ! Sent from my iPhone using Insomnia
god21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Καλό θα ήταν να μην το ανοίξεις και να το βάλεις κατευθείαν στη πρίζα για τουλάχιστον 12-24 ώρες. Τώρα αν το ανοίξεις για κανα 2 λεπτο δεν τίθεται θέμα.
ozelot Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Με το καλό να το παραλάβεις. Το βάζεις στην πρίζα και προχωρείς με το setup του Mac OS X. Όσο αφορά στην φόρτιση, άφησε το στην πρίζα έως ότου το led γίνει πράσινο. Εφ' όσον τρέχεις το Mountain Lion η μπαταρία δεν χρειάζεται calibration.
TwitterLover Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ok! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Και κατι τελευταίο, παρ'ολο που όλα τα προηγούμενα μ pc ηταν laptops συνεχίζω να καταστρεφω μπαταρίες. :Ρ πως πρεπει να το χρησιμοποιώ; Να το φόρτιζω την νύχτα και μετά να το εχω την μέρα; Δεν θέλω να το χαλασω. :Ρ Sent from my iPhone using Insomnia
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 2 χρυσοι κανονες για τις μπαταριες ειναι Α. Μην τις αφηνεις αδειες για πολλες ωρες. Β. Μην τις αφηνεις στο ρευμα ενω ειναι φορτισμενες.
TwitterLover Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Άμα το χρησιμοποιείς ενώ φορτίζει παίζει κάποιον ρόλο; :S Sent from my iPhone using Insomnia
ti4gas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 2 χρυσοι κανονες για τις μπαταριες ειναι Α. Μην τις αφηνεις αδειες για πολλες ωρες. Β. Μην τις αφηνεις στο ρευμα ενω ειναι φορτισμενες. Eχει απολυτο δικιο σε αυτο ο MiDi_MiLi..
basilis5 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 εμενα το 1ο σεταρισμα εχει στο apple store της βοστωνης. Εγινε χωρις ο τζινιους να το βαλει στην μπριζα, ενω δεν μου ανεφερε ποτε τπτ για 1η φορτιση. Αυτες τις ελληνικουρες με τις απειρες ωρες 1η φορτιση δεν τις καταλαβα ποτε. Εχουν γινει κι αλλες αγορες λαπτοπ απο ΗΠΑ και ποτε δεν αναφερθηκε κατι για 1η φορτιση. Βεβαια, ισως μας αδικω εγω και ειναι εκεινοι ασχετοι, δεν ξερω.
georgeadams Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Αυτό με την 1η φόρτιση ισχύει... αν το laptop σου είναι του 1990 με μπαταρία NiCd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα