nickpc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα σε ολους! ποιος εχει καλυτερες αποδοσεις ? σε θεμα gaming αλλα και γενικοτερα φυσικα! ευχαριστω για τον χρονο σας!
GothmogGr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Για παιχνιδια πας στον phenom, αμα ασχολησαι με επεξεργασια βιντεο πας στον fx
John-lamia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα σε ολους! ποιος εχει καλυτερες αποδοσεις ? σε θεμα gaming αλλα και γενικοτερα φυσικα! ευχαριστω για τον χρονο σας! πας με την μια σε amd FX 8120 !!! ξεχασε τους τους phenom! phenom περνούμε γιατι μεχρι εκει υποστηρίζει η μητρικη μας και δεν θελουμε η δεν εχουμε για καινουργια μητρικη. ολα τα καινουρια παιχνιδια βλεπουν πολλους πύρινες, ασε που ο phenom εχει τα μισα σετ εντολων απ τον FX. σκεψου οτι αυριο ερχονται και τα win8 οπου οι amd fx πανε σφερα σε αυτα ! πολλοι θα πουν οτι κανω και την δουλεια μου σε 7αρια η ακομα και σε ΧΡ, ασχετα λοιπον η επιλωγη του λειτουργικού, σου λεω να πας με την μια σε 8120!!! βασικα οταν λες phenom ποιο μοντελο εννοεις ?
Chief90 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 μια χαρά ειναι ο 8120 . ειδικά στα νέα games! ps : με πρόλαβε ο john-lamia
John-lamia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ο καλύτερος phenom x4 με τον καλύτερο FX. http://www.anandtech.com/bench/Product/362?vs=434 τα συμπεράσματα δικά σου.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ο καλύτερος phenom x4 με τον καλύτερο FX. http://www.anandtech...duct/362?vs=434 τα συμπεράσματα δικά σου. Εγώ γιατί βλέπω τον phenom μπροστά στα παιχνίδια? Και 2 ακόμα ερωτήσεις: Ποιά είναι αυτά τα καινούρια παιχνίδια που εκμεταλλεύονται πολλούς πυρήνες? Από που προκύπτει ότι ο 8120 πάει σφαίρα στα win8? Σε ρωτάω γιατί τα win8 έχουν κυκλοφορήσει ήδη.. @Νickpc: Άνοιξε ένα νέο θέμα στις αναβαθμίσεις αν θες και συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρεις εκεί. Λάθος το ψάχνεις.
Chief90 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 σε σχεδόν όλα τα dx11 games είναι μπροστά οι 8 core . στα windows 8 απο ότι διάβασα οι fx πηγαίνουν λίγο καλύτερα .Δεν έχω τρέξει τπτ στα δικά μου win 8 για να βγάλω συμπέρασμα . αλλα γενικα δεν έχω κανενα παράπονο ! πσ : πριν τον 8150 είχα τον 955 .το μηχάνημα πάει πιό καλά με τον 8150.. προσωπικά nickpc αν επαιρνα τώρα τώρα(πριν βγουν οι νεοι fx) νεο cpu θα πήγαινα για τον 8120 για πολλούς αλλους λόγους εκτός απο τις επιδοσεις (ότι υποστηρίζουν νεο socket (οι αμ3 επεξεργαστές δεν ξέρεις αν θα υποστηρίζονται αυριο απο καινούριες μητρικες)- μεταπωληση) .
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 σε σχεδόν όλα τα dx11 games είναι μπροστά οι 8 core . Για δωσε και ένα λινκ, αν θέλεις.
Chief90 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Για δωσε και ένα λινκ, αν θέλεις. οταν γυρίσω γιατί βγαίνω τώρα δες το πσ στο προηγούμενο reply στο γιατί θα πήγαινα σε 8120 την δεδομένη στιγμή ανεξάρτητα με τα χρημάτα πάντα .
nickpc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 τι να σας πω ρε παιδια απο το λινκ του φιλου βλεπω οτι ο phenom ii x4 3.6ghz ειναι σε αρκετα καλυτερος απο τον fx...δεν ξερω τι παιζει με τους πυρηνας απο δυναμη γτ μπορει να ειναι 8 αλλα αμα ειναι ψιλοαργοι???δεν ξερω...εγω πιο πολυ θελω δυναμη σε παιχνιδια και με ενα o/c να πιανω επιδ. i5 εαν γινεται φυσικα...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ποιό είναι το υπόλοιπο μηχάνημα που σκέφτεσαι?
50EuroUser Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Πιο καλό ipc οι phenom II απο τους FX, σε games οπού δεν είναι multi-threat friendly τα πάνε πολύ άσχημα οι fx. Aπ'την άλλη βέβαια να αγοράσεις cpu 3-ετιας πλεον δεν λέει μιας και η διαφορά είναι 95€ Phenom II και 140€ FX8120. Πιο future proof o FX8120 και ας μένει σε κάποιες εφαρμογές αρκετά πίσω. Όταν όμως μια εφαρμογή όπως π.χ το 7z ή κανά video encoding έχει καλό mutlithreat τότε η διαφορά υπέρ του FX είναι μεγάλη. Δεν τον λες και ακριβώς 8-πύρηνο, 4modules έχει με 2core το κάθε module οπού μοιράζονται FP/L2. Σε μερικά bench τα βρίσκουν σκούρα απέναντι σε 6-core thuban cpu's οι οποίοι είναι και true-6core.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα