Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολύ καλό αλλά θέλω οπωσδήποτε να είναι μέσω πλαισίου και οι mimes και η γραφικών δεν είναι :blink:

edit. ξεχάσαμε να βάλουμε ψήκτρα για το θηρίο που προτείνεις το θέμα είναι ότι με προβληματίζει 600 euro για επεξεργαστή φαίνονται και είναι λίγο πολλά ακόμα και για 6 πύρινο

Δημοσ.

φίλε όλα καλά το σύστημα θα βγει πολύ τούμπανο άλλα 600 euro για επεξεργαστή μόνο δεν μου πάει να δώσω, 6 πύρινος ωραία άλλα είναι ακόμα πολύ καινούριους και πάρα πολύ ακριβώς.

οπότε αν σου έλεγαν σε αυτό το σύστημα να αλλάξεις επεξεργαστή άντε και μητρική και να πρόσθετες ψήκτρα τι θα έβαζες??

Δημοσ.

το σύστημα προορίζεται για επεξεργασία βίντεο (κοπτοραπτική και τέτοια όχι κάτι πολύ εξειδικευμένο) και για games

Ρίξε το βάρος στην κάρτα γραφικών (πχ. μια GTX670) και σκέψου καλύτερα μια 27αρα Dell . Για την χρήση που θέλεις και μια Μ/Β με 970 ή 990FX + ένας FX 8120 σε καλύπτουν. (Για να μην πώ ακόμα και ένας Phenom II X4 ή Χ6).

Δημοσ.

φίλε μου δεινόσαυρε τώρα αποδεικνύεις γιατί επέζησες από την εξαφάνιση του είδους σου :P

είσαι προσαρμόσιμος και κόβει το μυαλό σου πολύ γρήγορα.

απλά γαμάτος, τελος : :-D

Δημοσ.

Pro δεν νιώθω και δεν ειμαι κιόλας. Αν πας με τα fundamentals, που λένε και στο χωριό μου, θα κάνεις μια χαρά μηχάνημα. Η sniper που έβαλες πριν των 300+ ευρώ για παράδειγμα είναι στα ίδια και προς τα κάτω σε σχέση με αυτήν που σου πρότεινα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να μου εξηγήσεις και τους λόγους για της επιλογές σου μπας και μάθω τίποτα και εγώ; :)

δηλαδή γιατί αυτή η μητρική σε σχέση με τις άλλες τον 250++

γιατί οι μνήμες οι low profile σε σχέση με τις άλλες που πρότεινα τις Corsair 1600MHz Vengeance C8

πέρα από τα 20 euro τις τιμής.

κλπ. κλπ.

Επεξ/σία από kostas/88
Δημοσ.

δηλαδή γιατί αυτή η μητρική σε σχέση με τις άλλες τον 250++ Γιατί οι άλλες δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα παραπάνω, ούτε θα κρατήσουν περισσότερο. Με την συγκεκριμένη μητρική μπορείς να κάνεις sli/ overclocking κτλ κτλ

γιατί οι μνήμες οι low profile σε σχέση με τις άλλες που πρότεινα τις Corsair 1600MHz Vengeance C8

πέρα από τα 20 euro τις τιμής. Για να μην έχεις προβλήματα με όποια ψύκτρα θέλεις να βάλεις στο μέλλον. Να μην βρίσκει δλδ ή να μη σου καλύπτει η ψύκτρα το πρώτο σλοτ. Το cl8 επίσης δεν έχει κάποια διαφορά.

κλπ. κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...