Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδικε το διατυπωσα λαθος , εννοω οτι υπαρχει hardware βλαβη οταν παρουσιαζει τη συμπτωματολογια που γραφει ο skipperas, δηλαδη γραφει Checking NVRAM...Press F1 to Resume παει να φορτωσει τα Windows και τρωει BSOD.Μου χει τυχει και σε laptop και σε desktop και και στις 2 περιπτωσεις ηταν βλαβη στη μητρικη.

Δημοσ.

Ναι δε διαφωνώ αλλά εν τέλει σταματούσε εκεί λόγω floppy. Το ξεπέρασε αυτό με σωστή ρύθμισή οπότε οι μπλε οθόνες μπορεί να οφείλονται οπουδήποτε. vga, mobo όπως λες & εσύ... Θα δείξει :)

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον η gpu τα φτύσε..

Με τους drivers τίποτα. Με το που τους βγάζω, μπαίνει μια χαρά σλλά η ποιότητα εικόνας είναι χάλια ενώ με το που τους βάζω και κάνει το restart βγάζει μπλέ οθόνη.

Το θέμα είναι τώρα ότι το pc είναι ψιλοαρχαίο, να φανταστείτε gpu έχει μια nvidia 6600..και δε ξέρω κατά πόσο θα αξίζει να ρίξω λεφτά σε κάτι καινούργιο.

Δημοσ.

Μάλλον η gpu τα φτύσε..

Με τους drivers τίποτα. Με το που τους βγάζω, μπαίνει μια χαρά σλλά η ποιότητα εικόνας είναι χάλια ενώ με το που τους βάζω και κάνει το restart βγάζει μπλέ οθόνη.

Το θέμα είναι τώρα ότι το pc είναι ψιλοαρχαίο, να φανταστείτε gpu έχει μια nvidia 6600..και δε ξέρω κατά πόσο θα αξίζει να ρίξω λεφτά σε κάτι καινούργιο.

για τι χρηση προοριζεται το pc?δεν αξιζει να φτιαξεις - αλλαξεις κατι σε τοσο παλιο pc τι στιγμη που με λιγα χρηματα στηνεις ενα καλο και πανω απ'ολα ΣΥΓΧΡΟΝΟ pc.βεβαια ξαναλεω αναλογως τι χρηση κανεις στο pc

Δημοσ.

Ίντερνετ, μουσική, ταινίες αρκετές και office.. αυτή είναι η χρήση που κάνω.

σκεφτόμουνα να τσίμπαγα μια ati hd6450, γύρω στο 50άρικο δηλαδή, αλλά και πάλι είναι αρκετά. αν υπάρχει καμιά καλή πρόταση, καλοδεχούμενη.

τώρα βαριέμαι να μπαίνω στη διαδικασία μεταχειρισμένου, ψαξίματος, και συναντήσεων.

Το pc αν εξαιρέσεις την gpu και τον cpu (pentium 4 3,00GHz) έχει καλά και ποιοτικά πράματα επάνω.

2x1 GB Kingston 800άρες, τροφοδοτικό 600άρι corsair, κάρτα ήχου καλή, σκληρός αλλαγμένος πρόσφατα κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...