Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως ειναι αλλωστε γνωστο στα windows δουλευαμε χρονια σε ποντικια χωρις ροδελες και κουμπια και χαιδευοντας μεγαλα trackpad..

Δεν είναι η πρώτη φορά που βγάζουν ποντίκι για Windows με touch... Έγινε πρίν 2 χρόνια αυτό, και με trackpad απο την εποχή του laptop... και αν εννοείς για τα gestures εγώ προσωπικά δουλεύω άνετα με το Bamboo μου τα windows εδώ και 4 χρόνια, 1 χρόνο πριν βγει το magic trackpad της apple. Οπότε όπως είπα... μην τρελαθούμε κιόλας...

Δημοσ.

απλα διαφωνω με τη γενικοτερη προσεγγιση της ms στα win8 τα περιφερειακα ειναι λογικο να ειναι ετσι..

η logitech παντα προσπαθουσε να ψαρεψει πελατες απο παντου , αλλα παντα ειχε και καλα προιοντα

(λιγο στην αξιοπιστια μου τα χαλασε εμενα προσωπικα , αλλα συνεχιζω και τη τιμω)

Δημοσ.

απλα διαφωνω με τη γενικοτερη προσεγγιση της ms στα win8 τα περιφερειακα ειναι λογικο να ειναι ετσι..

η logitech παντα προσπαθουσε να ψαρεψει πελατες απο παντου , αλλα παντα ειχε και καλα προιοντα

(λιγο στην αξιοπιστια μου τα χαλασε εμενα προσωπικα , αλλα συνεχιζω και τη τιμω)

Α καλά ναι για την προσέγγισή της έχεις δίκιο... είναι περίεργο το νέο λογισμικό αλλά νομίζω είναι ότι πρέπει για νέους χρήστες σε υπολογιστές! Το καλό με τις ταμπλέτες είναι οτι γνώρισαν στον μέσο άνθρωπο ένα ψηφιακό προϊόν απο εκεί που δεν ήξερε να λειτουργήσει ένα κανονικό pc. Ε η M$oft θα μπορέσει να κάνει το ίδιο πράγμα πια αλλά με windows! Είναι πραγματικά κάτι πολύ μεγάλο για την τεχνολογία αυτό! Με μεγάλο πρόβλημα το παράπονο των παλιών χρηστών όμως...

Όσο για την logitech λογικό είναι σαν εταιρία να βγάζει προϊόντα για ότι υπάρχει στην αγορά! Και προσωπικά για εμένα τα προϊόντα της logitech είναι σκυλιά! Έχω ένα mouse 6 χρόνια τώρα (g5 limited) και δεν έχω διανοηθεί να το αλλάξω για κανέναν λόγο! Το αγαπώ τόσο πολύ που αν δεν σπάσουν τα κουμπιά δεν πρόκειται να αλλαχτεί! (και όταν σπάσει θα το στολίσω για να θυμάμαι τί περάσαμε μαζί :P )

Δημοσ.
Εμένα σε 2 μου τα έπαιξαν τα λέιζερ

Χεχεχε πρεπει να φταει η σχεση αγαπης που ειχες αναπτυξει μαζι τους μαλλον :P

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Οι τιμές τους είναι λίγο υψηλές αν θελουμε να λένε αλήθειες οπότε ας μετρήσει ο ανταγωνισμός...

Δημοσ.

το μόνο λάθος είναι ότι δεν το έβγαλε η ίδια η MS. Τότε ήταν σίγουρο ότι θα πετύχει.. (αφού Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει). Οπως παλια τα πρώτα inteli mouse με ροδάκι. Οταν και η MS βγάλει κάτι τέτοιο θα ξέρω ότι είναι τα μελοντικά ποντίκια.

* Παρόλα αυτά με κάποια κόλπα από drivers μπορούν να γίνουν και από κοινά ποντίκια αυτά (πχ πάτημα δύο πλήκτρων και scroll left right). Δεν θα είναι βέβαια το ίδιο.

** Το άλλο θέμα είναι ότι το πολυσκαλίζει η MS μόνο για να το αλλάξει. Τι την πείραζε το Start!!

Δημοσ.

Ωραίο το touch mouse. Νέα μόδα και αυτό. Θα το έπαιρνα αν σκόπευα να βάλω τα 8, αλλά μια και δεν θα τα πλησιάσω δεν έχει ιδιαίτερη χρησιμότητα.

Δημοσ.

Η ms τα εβγαλε απο περσι,αν δε κανω λαθος!

http://www.microsoft.com/hardware/en-us/touch-technology

Εγω απο ποντικι,ειμαι οκ και απο trackpad,ας ειναι καλα το bamboo create που με τους drivers για τα 8,θα γινει ενα ιδανικο trackpad!

Για το λαπτοπ,απλα περιμενουμε τους καινουριους drivers της synaptics!

Ωραίο το touch mouse. Νέα μόδα και αυτό. Θα το έπαιρνα αν σκόπευα να βάλω τα 8, αλλά μια και δεν θα τα πλησιάσω δεν έχει ιδιαίτερη χρησιμότητα.

Πριν κλεισει ο χρονος,θα τρεχεις τα windows 8! :-D

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα μια φορά, μου έκαναν πολύ κλικ και τα 3! Σε κερδίζουν με την 1η ματιά!

Μένει να τα δούμε βέβαια και από κοντά γιατί, αλλιώς είναι να τα χειρίζεσαι ο ίδιος κι αλλιώς να τα βλέπεις στο επαγγελματικά στημένο βίντεο.

Ταυτόχρονα, μέρες που διανύουμε, πρέπει να δούμε και το πώς θα μεταφράζεται όλο αυτό σε πραγματικό κόστος αγοράς γιατί όσο ωραία, ποθητά, χρήσιμα, έξυπνα κλπ κι αν είναι, αν φτάσουν να κοστίζουν μια "μικρή περιουσία", συγνώμη αλλά δεεεεν...

Δημοσ.
Εγω απο ποντικι,ειμαι οκ και απο trackpad,ας ειναι καλα το bamboo create που με τους drivers για τα 8,θα γινει ενα ιδανικο trackpad!

Όπα όπα παίζει αυτό που λές???? Αν είναι έτσι δεν θα πάρω και εγώ το track γιατί έχω την fun! Απλά δεν ήξερα αν θα βγάλουν τα gestures για τα 8... (έχω την δεύτερη touch γενιά που βγήκε πρίν 4 περίπου χρόνια, όχι την πιο πρόσφατη. Εμένα έχει μόνο μέχρι 2 δάχτυλα multitouch...)

Δημοσ.

θυμίζουν apple θυμίζουν το ενα το αλλο

καποιος παντα θα βγει να φτιάξει πρωτος και αν πουλήσει θα τον ακολουθήσουν και άλλοι. και δεν υπάρχει μονο η apple σε αυτο. Καλο ειναι να υπαρχουν ολα αυτα γιατί υπαρχει καιτι που λέγεται ανταγωνισμος και μιας και ειμαι καταναλωτης με συμφέρει που υπάρχει ανταγωνισμος...

Ξεκολλάτε λίγο.

Δημοσ.

με το pad μπαινουμε σε νεα εποχη πιστευω,το metro ui αποκτα νοημα και σε pc,ισως καποτε θα θυμομαστε τα mouse και θα απορουμε πως την παλευαμε...

Δημοσ.

Όπα όπα παίζει αυτό που λές???? Αν είναι έτσι δεν θα πάρω και εγώ το track γιατί έχω την fun! Απλά δεν ήξερα αν θα βγάλουν τα gestures για τα 8... (έχω την δεύτερη touch γενιά που βγήκε πρίν 4 περίπου χρόνια, όχι την πιο πρόσφατη. Εμένα έχει μόνο μέχρι 2 δάχτυλα multitouch...)

Δεν εχεις να χασεις τιποτα,ανα περιμενεις να δεις αν θα βγαλουν drivers για τα 8!

Το create,ειναι απο τα πιο προσφατα τους προιοντα με βαση και στο touch(10 points touch),οποταν ειναι σχεδων σιγουρο,οτι θα υποστιριξει τα νεα gestures,για τα windows 8!

με το pad μπαινουμε σε νεα εποχη πιστευω,το metro ui αποκτα νοημα και σε pc,ισως καποτε θα θυμομαστε τα mouse και θα απορουμε πως την παλευαμε...

windows 8 tablet pc:

tochscreen(finger use) vs trascpad(with win8 gestures)=?

touchscreen (finger use) vs razer naga=?

Ακουω γνωμες! B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...