Hal9000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Πλησιάζοντας την 26η Οκτωβρίου, την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 8, όλο και περισσότεροι κατασκευαστές ανακοινώνουν νέα προϊόντα που είναι κυρίως συμβατά με το νέο γραφικό περιβάλλον των Windows. Η Logitech ανακοίνωσε σήμερα 2 νέα ποντίκια και ένα εξωτερικό trackpad τα οποία κάνουν πολύ πιο εύκολη την πλοήγηση στα Windows 8.Το πρώτο είναι το Zonte Touch Mouse T400 έχει το κλασσικό σχεδιασμό ενός ποντικιού με τη διαφορά ότι ενσωματώνει στο πάνω μέρος του μια μικρή επιφάνεια αφής η οποία αναγνωρίζει τις κινήσεις του δακτύλου σας προς 4 κατευθύνσεις (μπροστά, πίσω, αριστερά, δεξιά). Με κλικ στο πάνω μέρος έχετε άμεση πρόσβαση στην νέα οθόνη Start ενώ με κλικ στο κάτω μέρος μπορείτε να κάνετε εναλλαγή προγραμμάτων που τρέχουν ήδη στον υπολογιστή σας. Το Touch Mouse T620 διαθέτει όμορφο σχεδιασμό και ολόκληρη η επιφάνεια του υποστηρίζει χειρισμό με την αφή. Με διπλό κλικ με το ένα δάκτυλο βρίσκεστε στο νέο περιβάλλον των Windows 8 ενώ η ίδια κίνηση αλλά με 2 δάκτυλα σας μεταφέρει αμέσως στο desktop. Επιπλέον το Logitech Touch Mouse T620 υποστηρίζει τα gestures των Windows 8 για την εμφάνιση της charm bar και την εναλλαγή μεταξύ των ανοιχτών εφαρμογών. Τέλος το TouchPad T650 είναι η δεύτερη προσπάθεια της Logitech στα touchpads και η γυάλινη επιφάνεια του εντοπίζει με ακρίβεια τη θέση των δακτύλων μας ενώ η αριστερή και δεξιά του γωνία μιμούνται το αριστερό και δεξί κλικ ενός ποντικιού. Το Logitech TouchPad T650 το οποίο περιέχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, υποστηρίζει επίσης όλα τα γνωστά gestures των Windows 8 όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο. Όλα τα νέα περιφερειακά της Logitech θα κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα με τιμή $49,99 για το Zone Touch Mouse T400, $69.99 για το Touch Mouse T620 και $79.99 για το TouchPad T650. http://www.youtube.com/watch?v=yL3UGTD2ES0 Site: engadget.com
qsis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 δε μου αρεσουν , μου θυμιζουν πολυ σε φιλοσοφια τα περιφερειακα της μηλοεταιρειας και αν ηθελα apple θα επαιρνα αυτο εξ΄αρχης 1
Razor911 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ναι οντως θυμιζουν λιγο apple στο στυλ.. 1
padimen Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Πατε καλά;;; και τι εγινε που θυμιζει apple? 3
SOADNICK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 δε μου αρεσουν , μου θυμιζουν πολυ σε φιλοσοφια τα περιφερειακα της μηλοεταιρειας και αν ηθελα apple θα επαιρνα αυτο εξ΄αρχης Ναι οντως θυμιζουν λιγο apple στο στυλ.. Μήνυση 5
lazlo1992 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 το τ620 μου άρεσε παρα πολύ και μου φάνηκε αρκετά βολικό το μόνο μείον ειναι οτι δεν έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία! αλλά γενικά τα shortcuts και σαν εμφάνιση πολύ ωραιο!
qsis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Πατε καλά;;; και τι εγινε που θυμιζει apple? ή ειμαστε haters ή δεν ειμαστε, αλλιως παμε στη κατηγορια "ζηλευουμε" 1
SHot-OS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μισό λεπτό γιατί θα τρελαθούμε... Που βλέπετε τη ομοιότητα? Είναι ένα track pad. Πώς θα μπορούσαν να το κάνουν? το οτι της logiteck είναι είναι όλο ίσιο (απο την μία άκρη λίγο πιο χοντρό) δεν είναι ήδη πολύ διαφορετικό απο τον όγκο που έχει βάλει η apple? Μην λέμε ότι θέλουμε τώρα... τώρα πιά απαγορεύονται όλα τα ορθογώνια προϊόντα γιατί θυμίζουν apple! Ναι και τα ποντίκια!Είναι τόσο ίδια που θα προκαλέσουν σύγχυση νομίζω... Μόνο το δεύτερο μοιάζει ελάχιστα... 4
padimen Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ή ειμαστε haters ή δεν ειμαστε, αλλιως παμε στη κατηγορια "ζηλευουμε" Τι είσαι;;;; Η τεχνολογια ανθρωπέ μου δεν ειναι ντερμπι ποδοσφαίρου. Μην τα μπερδεύεις! 1
el97639 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Το πιο σοκαριστικο για μενα ειναι οτι τωρα πια τα windows 8 αποκτουνε νοημα. Οσους ξερω και εμπιστευομαι την κριση τους συμφωνουσαν οτι για desktop δεν θα επισκυαζαν τα 7, γιατι το metro δεν αρεσε σε κανεναν αλλα αν εχεις mouse που κανει simulate touchscreen εκει αλλαζει. 2
SHot-OS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Το πιο σοκαριστικο για μενα ειναι οτι τωρα πια τα windows 8 αποκτουνε νοημα. Οσους ξερω και εμπιστευομαι την κριση τους συμφωνουσαν οτι για desktop δεν θα επισκυαζαν τα 7, γιατι το metro δεν αρεσε σε κανεναν αλλα αν εχεις mouse που κανει simulate touchscreen εκει αλλαζει. To metro είναι λίγο απαίσιο σε κάποια θέματα αλλά τα W8 σαν λογισμικό είναι απίστευτα... με τόσες δοκιμές που έκανα στις beta και τις άλλες θα τα πάρω day one εγώ! Και όπως είπες με το mouse ή το pad, τα ελαττώματα του metro εξαφανίζονται! Το pad το θεωρώ πολύ σημαντικό αν τα βάλεις σε desctop pc και όχι σε tablet.
KilliK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Το πιο σοκαριστικο για μενα ειναι οτι τωρα πια τα windows 8 αποκτουνε νοημα. Οσους ξερω και εμπιστευομαι την κριση τους συμφωνουσαν οτι για desktop δεν θα επισκυαζαν τα 7, γιατι το metro δεν αρεσε σε κανεναν αλλα αν εχεις mouse που κανει simulate touchscreen εκει αλλαζει. α μπραβο. απο την αρχη ελεγα οτι μαζι με τα 8, επρεπε η ΜΣ να εδινε τζαμπα και ενα δικο της touchscreen interface οπως πχ το πιο πανω mouse. με αυτο τον τροπο θα βοηθουσε τον μεσο χρηστη να συνδητηποιησει τις νεες δυνατοτητηες χειρισμου των 8 και η μεταβαση του απο το παραδοσιακο interface να γινει πιο γρηγορα και ομαλα.
qsis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μισό λεπτό γιατί θα τρελαθούμε... οπως ειναι αλλωστε γνωστο στα windows δουλευαμε χρονια σε ποντικια χωρις ροδελες και κουμπια και χαιδευοντας μεγαλα trackpad.. παλι καλα που θα μπορουμε να ξαναεμφανισουμε το start button στο desktop για να δουλευουμε σαν ανθρωποι.. Τι είσαι;;;; Η τεχνολογια ανθρωπέ μου δεν ειναι ντερμπι ποδοσφαίρου. Μην τα μπερδεύεις! http://en.wikipedia....roll_(Internet) 1
padimen Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 οπως ειναι αλλωστε γνωστο στα windows δουλευαμε χρονια σε ποντικια χωρις ροδελες και κουμπια και χαιδευοντας μεγαλα trackpad.. παλι καλα που θα μπορουμε να ξαναεμφανισουμε το start button στο desktop για να δουλευουμε σαν ανθρωποι.. http://en.wikipedia....roll_(Internet) ok θα σου απαντησω στη γλωσσα σου ΟΥΓΚ!
arxaggelos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Αγαπάμε Logitech. Εργονομία, συμβατότητα, features, design, προσφορές/κουπόνια, υποστήριξη από την εταιρία, όλα σε πολύ καλό επίπεδο. Ένα κλικ πιό κάτω να ήταν και οι τιμές τους, ακόμη καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα