Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

θέλω να σας πω το πρόβλημα που έχω με την σύνδεση μου και άμα μπορείτε να μου πείτε πιο είναι το πρόβλημα.

Στο παλιό μου το σπίτι δεν είχα βάλει internet οποτε μετακόμισα σε ένα καινούριο σπίτι και απλός έκανα μια νέα αίτηση στην forthnet με νέα τηλεφωνική γραμμή διότι στο σπίτι που είμαι τώρα δεν είχε μπει ποτε γραμμή.Αφού έκανα την αίτηση στην forthnet μου στείλανε ένα μήνυμα που έλεγε να πάω στην ιστοσελίδα τους και να βάζω έναν κωδικό και να ενημερώνομαι από εκεί για την εξελίξει τις

ενεργοποιησης τις συνδέσεις μου.Κοίταζα συχνά το site για να δω πως πάει η ενεργοποίηση μου

Αυτό εδώ είναι το ακριβές κείμενο από τις forthnet το site:

14/09/2012 07:47:54οκληρώθηκε η διαδικασία δέσμευσης καλωδίωσης από τον ΟΤΕ

14/09/2012 07:47:54 Το αίτημά σας προωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση

17/09/2012 16:33:21 Η αίτησή σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ

18/09/2012 09:03:46 Το αίτημά σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση.

19/09/2012 16:56:46 Η αίτησή σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ

01/10/2012 08:56:30 Το αίτημά σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση.

04/10/2012 18:03:24 Η αίτησή σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ"

E λοιπόν εφόσον έβλεπα ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τον οτε αποφάσισα να πάω να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ, Με το που πάω στο κατάστημα μου ζητάνε ταυτοτητα,αφμ,διεύθυνση ktlp.. Και ξαφνικά εκεί που έδινα τα στοιχειά μου, μου λένε μισό λεπτό.Και περνούν ένα τηλεφωνώ και μου λένε ότι δεν μπορώ να βάλω internet και μπορώ να βάλω μόνο γραμμή τηλεφώνου, και τους ρωτάω εγώ γιατί ? και μου λένε ότι το σπίτι μου δεν έχει γραμμές για internet και μόνο για τηλεφωνώ.Μετά τους λέω εντάξει άκυρο μην κάνετε τίποτα, και μετά τους ρωτάω για να βάλω καλώδια τι πρέπει να κάνω ? και μου λένε ότι δεν ευθύνονται αυτή για καλώδια και ότι πρέπει να κλείσω ραντεβού με κάποιον για να μου τα βάλει και να πληρώσω εγώ την εγκατάσταση καλωδίων.

Και θα ήθελα να μάθω.

Πόσο θα μου στοιχίσει η εγκατάσταση καλωδίων?

Εγώ πρέπει να βάλω τα καλώδια η ο ΟΤΕ?

Είναι δυνατόν να υπάρχουν καλώδια μόνο για τηλέφωνο και όχι για internet?

Ξέρετε καμιά γρήγορη λύση για να βάλω internet?

Και τέλος πείτε μου κάτι που μπορεί να με βοηθήσει για να βάλω internet διότι το χρειάζομαι.

Δημοσ.

μα συγνωμη και δε θελω να σε προσβαλω,,,μα σε ερημια μενεις ?

δε εχεις σπιτια γυρω γυρω? οι αλλοι θα εχουν ιντερνετ....κουφο ολο αυτο!

εγω στη θεση σου σαν πρωτη κινηση θα ενημερωνομουν ρωτωντας γειτονους τι παροχο εχουν βαλει αυτοι...αν εχουν ιντερνετ κτλπ

και μετα θα σκεφτομουν αλλες λυσεις! κανε αυτο που σου λεω και πες μας.....

σιγουρα θα βρεθει καποια ακρη!

Δημοσ.

ε και για το δικο σου σπιτι...δεν εχει καλωδιωση ο οτε???????????? τοση γκαντεμια?

τι να πω,,,,,, δε ξερω παραπανω να σου πω τι να κανεις! καλα ξεμπερδεματα!

αν εχεις και αλλους συγκατοικους πανω κατω σε αλλους οροφους πες τους να βαλετε ολοι μαζι τα εξοδα για καλωδιωση...

αλλιως στικακι απο καποια εταιρεια να πιανεις ιντερνετ ....ασυμφορο οικονομικα,,,,,,αυτα!

Δημοσ.

ε και για το δικο σου σπιτι...δεν εχει καλωδιωση ο οτε???????????? τοση γκαντεμια?

τι να πω,,,,,, δε ξερω παραπανω να σου πω τι να κανεις! καλα ξεμπερδεματα!

αν εχεις και αλλους συγκατοικους πανω κατω σε αλλους οροφους πες τους να βαλετε ολοι μαζι τα εξοδα για καλωδιωση...

αλλιως στικακι απο καποια εταιρεια να πιανεις ιντερνετ ....ασυμφορο οικονομικα,,,,,,αυτα!

Από πάνω μου μένει ένας κύριος ο οποιος χτες που πήγα σπίτι του να τον ρωτήσω αν έχει και αυτός internet μου είπε ότι είχε κάνει και αυτός αίτηση στην forthnet πιο παλιά αλλα μετά από 6 μήνες του το βάλανε και μετά μου είπε ότι δεν ήθελε άλλο πια internet και το ακύρωσε
Δημοσ.

και σήμερα που πήγα να ξαναρωτήσω στον οτε m λένε ότι πρέπει να μαζευτούν πολλές αίτησις από την γειτονιά μου για να σκάψουν και να βάλουν καλώδια.

Ρε παιδιά δεν ξαίρεται κάτι που μπορώ να κάνω διοτη το χρειάζομαι το internet για τι δουλειά μου

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παρόμοιο πρόβλημα έχει και συγγενής μου που μένει στα Πεύκα Θεσ/κης.. οι γείτονες του δεν έχουν πρόβλημα.. του είπαν από τον οτε πως πρέπει να αφήσει κάποιος γείτονας το σπίτι του για να αλλάξουν έτσι τη γραμμή διαφορετικά θα έπρεπε να σκάψουν και δεν γίνεται..

Δημοσ.

ας τα παρουμε απο την αρχη αν καταλαβα τι εννοει ο οτε και τις βλακειες σου ειπανστο τηλεφωνο.

α.για να σου λενε οτι μπορεις να βαλεις τηλεφωνο αλλα οχι ιντερνετ σημαινει οτι πρεπει να πεφτεις σε pcm(φερεσυχνο).

β.για να μην μπορεις να βαλεις ιντερνετ σημαινει οτι δεν υπαρχει αλλο καλωδιο να σε ριξουν περα απο αυτο του φερεσυχνου το οποιο δεν μπορει να σου δωσει ιντερνετ.δεν πληρωνεις εσυ για καλωδιο.ο οτε στην θεωρια θα πρεπε να περασει και αλλα απερχομενα ζευγαρια πραγμα που δεν θα το κανει γιατι δεν θα ασχοληθει με εναν πελατη.οποτε κοινως η μια λυση του οτε ειναι να περιμενεις μεχρι να σταματησει καποιος την adsl του και να βαλουν αυτον στο φερεσυχνο και να κατεβασουν εσενα απο εκει.μια αλλη πλαγια λυση μηπως πεισεις τον οτε να κανει κατι ειναι να ζητησεις Isdn.το Isdn σαν τηλεφωνο δεν παιζει σε φερεσυχνο οποτε πρεπει να βαλουν καποιον αλλον εκει.ζητα μονο τηλεφωνια οχι ιντερνετ.οταν σου βαλουν τηλεφωνια ξανακανε αιτηση στην forthnet για να ζητησεις να μπει ιντερνετ και τηλεφωνο απο αυτους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...