Προς το περιεχόμενο

D-Link Boxee Box Digital Media Player £100 (125€)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα δε φαίνεται σε αυτήν την τιμή, αλλά υπάρχει σε πιο ακριβό.

Επειδή είμαι fan του project "xbmc", στο οποίο μάλιστα έχει βασιστεί το software του boxee (το οποίο μπορείς να δοκιμάσεις και μόνος σου κατεβάζοντάς το για PC), θα ήταν πολύ βασικό για μένα να μπορώ να αλλάξω το software του boxeetv σε xbmc.

Δυστυχώς όμως τελικά η boxee το έχει "κλειδώσει" το μηχάνημα, και το hardware είναι μάλλον unsupported.

Όπως θα διαβάσεις εδώ π.χ: http://forum.xbmc.or...=108952 γενικά προτείνουν το Apple TV 2 που είναι σε παρόμοια λεφτά με αυτά που λες στο θέμα του μηνύματός σου.

Δημοσ.

Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Τώρα δε φαίνεται σε αυτήν την τιμή, αλλά υπάρχει σε πιο ακριβό.

Επειδή είμαι fan του project "xbmc", στο οποίο μάλιστα έχει βασιστεί το software του boxee (το οποίο μπορείς να δοκιμάσεις και μόνος σου κατεβάζοντάς το για PC), θα ήταν πολύ βασικό για μένα να μπορώ να αλλάξω το software του boxeetv σε xbmc.

Δυστυχώς όμως τελικά η boxee το έχει "κλειδώσει" το μηχάνημα, και το hardware είναι μάλλον unsupported.

Όπως θα διαβάσεις εδώ π.χ: http://forum.xbmc.or...=108952 γενικά προτείνουν το Apple TV 2 που είναι σε παρόμοια λεφτά με αυτά που λες στο θέμα του μηνύματός σου.

το παρήγγειλα χθες για έναν φίλο.. προτήνεις να ακυρώσω την παραγγελία και να τσιμπήσω το Apple TV 2? δυνατό φαίνεται και απορώ με την apple που έχει χαμηλή τιμή σε προϊόν της. :rolleyes:

Δημοσ.

Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

το παρήγγειλα χθες για έναν φίλο.. προτήνεις να ακυρώσω την παραγγελία και να τσιμπήσω το Apple TV 2? δυνατό φαίνεται και απορώ με την apple που έχει χαμηλή τιμή σε προϊόν της. :rolleyes:

οχι φίλε μου, εκτός του οτι βγάζει μόνο 720p η εικόνα του είναι σαφώς χειροτερη από αυτήν του boxee

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά βλέπω 111.53 ευρώ (amazon.co.uk μέχρι το τελικό βήμα, με shipping) για το Apple TV 3rd gen που υποστηρίζει 1080p.

Αλλες εναλλακτικές

* ένα nvidia ion-based nettop (π.χ. acer aspire revo, κάποιο asrock), αλλά εκεί ξεφεύγουμε λίγο σε τιμή. Προσωπικά έχω ένα Revo 3600 και είμαι υπερ-ευχαριστημένος.

* ένα android-based dongle με ethernet, πιο φθηνό αλλά όχι τόσο καλή ποιότητα και σίγουρα όχι τόση πολλή ευελιξία

* ένα popcorn hour ή παρόμοιο (π.χ. NMT), αλλά αυτά είναι πλέον ξεπερασμένα και το software είναι πάναργο

Μια χαρά είναι το boxee, απλά δεν είναι του προσωπικού μου γούστου! (Πολύ "κλειστό"!) Τον φίλο σου μπορεί να τον βολέψει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...