Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

800X480? ας τσιμπήσει ένα άκυρο η Samsung...

Πολυ πιθανο γιατι και εγω διαβασα οτι προκειτε για entry level μοντελο!

Όνειρο ήταν και πέθανε. Τα λεφτά μου στην εταιρία που θα βγάλει specs S3 σε S3 mini σασί ...

Πολυ δυσκολα ολοι πανε πλεον στις πολλες ιντσες ακομα και ο ανταγονισμος (iOS, WP8)
Δημοσ.

Και επισημα εχουμε την Apple στο Android που λεγεται Samsung...μαλλον για να ειμαι δικαιος ειναι 10 φορες χειροτερη απο την Apple γιατι ουτε οι ταληροκλεφτες του Μηλου δεν θα τολμουσαν να βγαλουν μια επικη πατατα με τιμη 400€.

Υ.Γ

Το Xperia P μου στις ιδιες διαστασεις με πολυ καλυτερη οθονη και καμερα κανει 310€!!!Και ειναι unibody alluminium και οχι πλαστικουρα!!!

Δημοσ.

fixed (εκτός αν είχε διπύρηνο το 3gs,1 gb ραμ,4 inches οθόνη,5 mp φωτογραφική σαν ονομαστικά χαρακτηριστικά)

Σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν, μπορεί.

Δημοσ.

Ας περιμένουμε λίγο ακόμη να μάθουμε επίσημα τι θα βγει και σε τι τιμή και μετά ρίχνουμε τις πέτρες ρε παιδιά :P :D

Πάντως αν ισχύσουν τα παραπάνω, έτσι πρόχειρα στα €400 το Xperia P είναι 1 επίπεδο ανώτερο και υποθέτω ότι υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές σε αυτά τα χρήματα (ακόμη και το S2 και Ace2 της ίδιας εταιρείας). Για να δούμε...

Δημοσ.

Μπράβο Samsung, καλό θα ήταν να βγάλεις και από ένα Galaxy SIII για κάθε ίντσα! Από 3.2", 3.3" ως το 4.7". Για τις διαφορετικές απαιτήσεις του κάθε καταναλωτή! Πολύ χρήσιμο.

Δημοσ.

Δε μπορεί η samsung να έγινε μέσα σε μια νύχτα apple...

αποκλείεται να πλασάρει αυτό το μέτριο πράγμα στα 400 ευρώ. Η τιμή είναι απαράδεκτη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...