NickTheGreek Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Πάντως, αν το σκεπτικό είναι να ενημερωθούν άτομα που δεν έχουν συμμετάσχει ήδη και, γενικά, να κεντρίσεις το ενδιαφέρον νέων παικτών, αυτά τα βίντεο δεν βοηθάνε. Περισσότερο ενδιαφέρον θα είχαν μερικά λόγια για το πώς έχει εξελιχτεί το παιχνίδι, πώς βελτιώνεται (ή δεν βελτιώνεται) η όλη εμπειρία, παρά ένα ξερό link στη λογική "μπείτε και δείτε". Σύμφωνοι, μία εικόνα αξίζει, κτλ. κτλ., αλλά από promotional videos (γενικά, όχι ειδικά για το συγκεκριμένο) έχουμε χορτάσει. Οι εμπειρίες ανθρώπων που βλέπουν το παιχνίδι από καιρό και έχουν παρακολουθήσει την εξέλιξή του θα μετρούσαν πολύ περισσότερο. Υ.Γ. Από αυτά που διαβάζω -και πέρα από την όποια δυσαρέσκεια υπάρχει, περισσότερο ή λιγότερο βάσιμη- θέλει πολύ καιρό ακόμη για να ετοιμάσουν όλα αυτά που έχουν δεσμευτεί να κάνουν. Συμφωνώ κι επαυξάνω. Επιπλέον το ποστάρισμα σχεδόν μέρα παρά μέρα καινούριου υλικού σε μορφή βίντεο, αγγίζει τα όρια του σπαμαρίσματος στο παρόν θέμα και καταντά κουραστικό για αυτούς που θέλουν ουσιαστική ενημέρωση για την πρόοδο του παιχνιδιού! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Σαν νεος στο game περιμενω τις εντυπωσεις σου.Εχουν αλλαξει πραγματα απο την τελευταια φορα που επεξες? Πολλά, αφού στο τέλος είπα να αφήσω για άλλη μέρα... Εγώ είχα παίξει όταν ήταν ακόμα μόνο το Arena Commander, δεν είχα δει καθόλου το PTU. Έχει φάση να κάνεις βόλτες, αλλά φοβάμαι να πετάξω κάποιο από τα σκάφη μου ακόμα. Είδα ότι έχουν μπει και λεφτά, αν και έχουν κάποια εγγύηση που τα είχα πάρει παλιά. Δεν το έχω ψάξει πολύ. Performance πάντως, σέρνεται άσχημα. Δεν έχω καλό PC πια και διαβάζω ότι οι servers (ναι) γενικά γονατίζουν το θέμα.
darkheretic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Πολλά, αφού στο τέλος είπα να αφήσω για άλλη μέρα... Εγώ είχα παίξει όταν ήταν ακόμα μόνο το Arena Commander, δεν είχα δει καθόλου το PTU. Έχει φάση να κάνεις βόλτες, αλλά φοβάμαι να πετάξω κάποιο από τα σκάφη μου ακόμα. Είδα ότι έχουν μπει και λεφτά, αν και έχουν κάποια εγγύηση που τα είχα πάρει παλιά. Δεν το έχω ψάξει πολύ. Performance πάντως, σέρνεται άσχημα. Δεν έχω καλό PC πια και διαβάζω ότι οι servers (ναι) γενικά γονατίζουν το θέμα. Εχει καποιες αποστολες,περα απο τις βολτες. Οπως να ερευνησεις ενα ατυχημα στον σταθμο Covalex,βγαινοντας απο το πλοιο σου(ανωδυνο εκτος κιαν συναντησεις "φουρκισμενο" παιχτη). Να επαναφερεις την επικοινωνια απο δορυφορους που επεσε(εκει εχει πειρατες,NPCs). Τον σταθμο Post Kareah,την PVP εκδοση του PU,αλλα και μια αποστολη απο το security του σταθμου. Να ερευνησεις την ζωνη αστεροιδων στο Yela,φεγγαρι του Crusader.Eκει εχει "ναυαγια"(green dots απο μακρια)με φορτιο που μεταφραζετε σε credits.Πρεπει να βγεις απο το πλοιο για να συλλεξεις.Eκει υπαρχουν πειρατες αλλα και παιχτες. Tα πλοια,αν καταστραφουν κανουν respawn,με δυο τροπους στο Port Olisar.Eιτε πληρωνεις με credits που εχεις μαζεψει,ειτε περιμενεις ενα λεπτο περιπου κανοντας request το πλοιο.Δεν ισχυει ακομα το insurance,δεν χανεις πλοιο ουτε gear. Για το θεμα της αποδοσης δοκιμασε το low στις επιλογες.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Χμ, θα το κοιτάξω. Τις αποστολές τις παίρνω από κάποιο terminal;
darkheretic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Ναι,το key ειναι το F1 μετα missions,τικαρεις και ενημερωνεσαι. Λαθος οχι απο τερμιναλ. Just F1,οπουδηποτε. EDIT Ποιος εισαι ingame? Εγω ysteros,σε περιπτωση που ειδωθουμε!!!! Eιμαι με ενα Avenger Titan η Ηοrnet F7-C(νοικιασμενο) 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Το είδα κι αυτό το PDA-οειδές με το F1, αλλά δεν το έψαξα. Όλα από εκεί τώρα πια, ε; Δεν κάθομαι πολύ γενικά, για λίγο μπαίνω...
BadIronTree Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2016 από Snoob 1
darkheretic Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Aπ'το στομα μου το πηρες!!!!! SQ42 στο τελος του χρονου δλδ το ιδιο και SM? Αλλα το procedural planet προβλεπω να αργει.....
BadIronTree Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2016 από Snoob 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μπήκα λίγο σήμερα και κοίταζα το Constellation που επιτέλους μπορώ να πετάξω. Επειδή έψαχνα να βρω πώς να κάνω jump, κοίταζα τις κάμερες και κάποια στιγμή βρήκα έναν να κάθεται πίσω μου με όπλο. Ευγενικός πάντως, σηκώθηκα να κοιτάξω παραπάνω το σκάφος κι εκείνος πέταγε σε διάφορα σημεία και ήρθαν και μερικοί ακόμα (αντικλεπτικά δεν έχουμε; ). Στο τέλος κάτσαμε κάπου όπου το προσγείωσε, ένα Hornet τράβαγε λίγα ζόρια, μπήκα στο turret και το έφαγα και μετά ο πρώτος "πελάτης" πιστεύω, το σήκωσε και το έριξε στον σταθμό όπου και μπουμ. 2
BadIronTree Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=bWtVhM4cHUc&feature=em-uploademail https://www.youtube.com/watch?v=TuHht9lY5jY&feature=em-uploademail 2
darkheretic Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Παντως το ολο θεμα με το piracy εχει καταντησει κουραστικο.Δεν τολμας να βγεις απο το πλοιο η οταν κανεις request στο Port Olisar τρεχεις να μη σε προλαβει αλλος.Θα επρεπε να υπαρχει καποιο ειδος προστασιας,pin code η key card η ενας τροπος να μπλοκαρουν οι μηχανες κατι σαν immοbiliser. Υπαρχουν καποιοι που εχουν δωσει πολλα(αληθινα)χρηματα,200 η 300$ για ενα πλοιο και "ξεχασαν" η δεν εχουν να ανανεωσουν την insurance. Θα πανε για καποια EVA αποστολη ρουτινας με σκοπο να μαζεψουν UEC για insurance και γυρνωντας δεν θα βρουν πλοιο.Καπνος τα real dollars? Τα F7C-S Hornet Ghost θαγινουν αναρπαστα στους πειρατες. Ok αυτα γινονται και in real life μονο που in real life το 2016 υπαρχουν τροποι αντικλεπτικης προστασιας,παρακαπτονται μεν,ωστοσο υπαρχουν,ποσο μαλλον 300-400 χρονια στο μελλον. Θελω να ελπιζω οτι κατι θα κανουν στην RSI για το θεμα,διαβαζω σε φορουμ για dup ships αν καποιος στο κλεψει και αντικατασταθει η για καποιο χρονο αναμονης μεχρι την αντικατασταση(στο site της RSI-Insurance Policy). Η τι θα γινει αν παιχτης(with no criminal record),επειδη βαριετε σου επιτεθει αλλα τελικα τον εξουδετερωσεις.Θα χαρακτηριστεις εσυ criminal?Θα μπορεις να παρεις το πλοιο του? 3
BadIronTree Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Παντως το ολο θεμα με το piracy εχει καταντησει κουραστικο.Δεν τολμας να βγεις απο το πλοιο η οταν κανεις request στο Port Olisar τρεχεις να μη σε προλαβει αλλος.Θα επρεπε να υπαρχει καποιο ειδος προστασιας,pin code η key card η ενας τροπος να μπλοκαρουν οι μηχανες κατι σαν immοbiliser. Υπαρχουν καποιοι που εχουν δωσει πολλα(αληθινα)χρηματα,200 η 300$ για ενα πλοιο και "ξεχασαν" η δεν εχουν να ανανεωσουν την insurance. Θα πανε για καποια EVA αποστολη ρουτινας με σκοπο να μαζεψουν UEC για insurance και γυρνωντας δεν θα βρουν πλοιο.Καπνος τα real dollars? Τα F7C-S Hornet Ghost θαγινουν αναρπαστα στους πειρατες. Ok αυτα γινονται και in real life μονο που in real life το 2016 υπαρχουν τροποι αντικλεπτικης προστασιας,παρακαπτονται μεν,ωστοσο υπαρχουν,ποσο μαλλον 300-400 χρονια στο μελλον. Θελω να ελπιζω οτι κατι θα κανουν στην RSI για το θεμα,διαβαζω σε φορουμ για dup ships αν καποιος στο κλεψει και αντικατασταθει η για καποιο χρονο αναμονης μεχρι την αντικατασταση(στο site της RSI-Insurance Policy). Η τι θα γινει αν παιχτης(with no criminal record),επειδη βαριετε σου επιτεθει αλλα τελικα τον εξουδετερωσεις.Θα χαρακτηριστεις εσυ criminal?Θα μπορεις να παρεις το πλοιο του? To 2.0 "item system" είναι κοντά... το "use" button θα πεθάνει σαν το holotable 1
darkheretic Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 To 2.0 "item system" είναι κοντά... το "use" button θα πεθάνει σαν το holotable Να σου πω την αληθειa προτιμω το holotable απο το PDA.Ειναι γεματο bugs. Kαι το holo ηταν αλλα καπως διορθωθηκε.Τωρα το hardpoint στη μυτη του Titan δεν υπαρχει καν που σημαινει οτι δεν μπορω να αλλαξω το Tigerstreik. Οπως και το προβλημα με το ammo στα βαλιστικα οπλα,αυτο ισχυει για ολα τα πλοια. Αν νοικιασεις η αν το πλοιο εχει ballistics και τα "φορεσεις" σε αλλο πλοιο τοτε εχεις ammo 0.Στο holo απλα εβαζες το αντοιστιχο ammobox και ηταν ολοι καλα.Αν δεν δουλευε για καποιο λογο,διεγραφες το XML απο το database του USER κανοντας reset. Ασε που ειχες το HoloXPLOR σαν alternative που παντα δουλευε Δεν διορθωνετε παρα μονο με απεγκατασταση,δεν το εκανα εννοειτε,25gb ειναι αυτα......Ουτε αν διαγραψεις το USER απο το directory του παινιδιου. OK aplha εκδοση,κατα την γνωμη μου ομως βιαστηκαν να περασουν απο 2.4 σε 2.4.1.Εγινε μεσα σε λιγες μερες χωρις να λυθουν πολλα major issues,εκτος ισως απ΄το infinite loading καποιες φορες που το εκανε unplayable. Ειμαι σιγουρος πως στην 2.5 το προβλημα με το ammo θα διορθωθει,αν λαβαινουν υπ'οψιν τους τα verify στο issue council. Οχι ομως και με το nose gun hardpoint του Αvenger,λιγα verify για. Τελως παντων ειναι κουραστικη η γκρινια,καλο θα ηταν να γινετε μια μονο φορα και εχει γινει ηδη,στο issue council αλλα και με mail στο support. <<EDIT>> Ισχυει οτι η2.5 θα βγει σαν testPU στους subscribers στου τελος του μηνα?Αυτου η του αλλου?Καταλαβα λαθος? 1
BadIronTree Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 <<EDIT>> Ισχυει οτι η2.5 θα βγει σαν testPU στους subscribers στου τελος του μηνα?Αυτου η του αλλου?Καταλαβα λαθος? Ένας λόγος που δεν βγάζουν daily patch είναι ότι περιμένουν τον νέο patcher που θα αλλάζει μόνο τα νέα αρχεία και όχι όλο το 2 GB part του crytek file... Για 2,5 δεν ξέρουμε πολλά,,, στο 2,4 το έκαναν drop στους 200-300 καλύτερους testers και βρήκαν πάρα πολλά... μετά στους 25Κ+ subscribers και μετά σε όλους. Το 2,5 δεν θα είναι τόσο μεγάλο αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρουν... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις