Apoll Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Κάτσε να δούμε εαν θα γίνει επιστράτευση και θα σου απαντήσω μετά Εαν με στείλουν προεδρική φρουρά ξανά, φεύγω Ιταλια Βρίσκομαι Ελλάδα για διακοπές και παρά το ότι είμαι 40, έχω ακόμα πράσινο φύλο πορείας για Λήμνο.......
DeiX Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ρε BadIronTree ενταξει σου παραθετει ο Apoll ολοκληρο κατεβατο με ημερομηνιες και τον ειρωνευεσαι μιλωντας για συνομωσιες και επιστρατευση..... Για μια φορα παραδεξου οτι ανεξαρτητως αν εσυ γουσταρεις και απολαμβανεις το playable demo/technical alpha ή οπως κερατο θες να το ονομασεις, ο τυπος εχει χασει ΕΝΤΕΛΩΣ την ολη ουσια και ζει το ονειρο του πιστευοντας/κοροιδευοντας/ελπιζοντας (διαλεξε και παρε) οτι θα παραδωσει εγκαιρως (ασχετα αν εχει ξεφυγει κατα καμια δεκαετια τουλαχιστον) την υπερπαραγωγη του χωρις ουτε καν να εχει ετοιμασει το squadron 42. Με απλη λογικη δε νομιζεις οτι επρεπε να συγκεντρωθει τουλαχιστον στην ολοκληρωση του single player και υστερα να ασχοληθει σιγα σιγα με ολα τα υπολοιπα και να τα παραδιδει ως dlc??? Ακομα και τη καλυτερη παιχνιδαρα ολων των εποχων να παραδωσει ο τροπος που το χειριζεται ειναι τραγικος.... 3
BadIronTree Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 https://robertsspaceindustries.com/promotions/Summer-Free-Fly-2016Summer Free Fly Week 2016 Enter this promo code to gain access to play the game:SUMMERFREEFLY2016 Μπείτε δωρεάν και δείτε με δικά σας μάτια...
Apoll Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 https://robertsspaceindustries.com/promotions/Summer-Free-Fly-2016 Summer Free Fly Week 2016 Enter this promo code to gain access to play the game: SUMMERFREEFLY2016 Μπείτε δωρεάν και δείτε με δικά σας μάτια... Τί να δούμε ρε συ; Το tech demo που είναι το ίδιο από το 2013; 1
Apoll Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Ο BadIronTree ως συνήθως αποφεύγει την συζήτηση.... 1
BadIronTree Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=iZhoLhPN-iQ&feature=youtu.be 1
darkheretic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Πολυ καλα κανει κατα την γνωμη μου,ο Baldon Tree,και αποφευγει την αντιπαραθεση. Και πολυ κακως που το κανω εγω.....τελως παντων. Ο Praetorian το εθεσε σωστα,ειχει υπομονη και ο χρονος θα δικαιωσει τους μεν η τους δε. Θα μιλησω λοιπον για μενα και για εναν αλλον τιτλο που ειναι καταφορα(πια)απατη και μαλιστα απο μια εταιρεια που δεν περιμενα να το κανει και ειμαι μεγαλος της fan.H BIS και το DAYZ. Eχω τον τιτλο σχεδον απο day one,εδωσα 20+ ευρω για ενα παιχνιδι που εδω και καιρο ειναι μακραν βαλτωμενο,με ενα community που συνεχως συρρικνωνετε. Εχω 1800+ ωρες παιχνιδιου και εκτος ισως απο την αρχη,τα εκνευριστικα κρασαρισματα κλπ,τις εχω καταευχαριστηθει ολες. Με αλλα λογια ακομα κιαν δεν παρω ποτε το παιχνιδι στα χερια μου ολοκληρωμενο περασα καλα,αυτος ειναι αλλωστε και ο λογος υπαρξης-δημιουργιας ενος παιχνιδιου.Με ενοχλει η κοροιδια τους,στα αληθεια ομως το game ως τωρα με αποζημειωσε. Και με εξαιρεση τη σειρα ARMA(ολα),το Freelancer(!!!!!!!!!!)και τη σειρα X3,στα Fallout,Elder Scrolls,COD,BF,The Witcher κλπ ουτε καν το1/3 των ωρων.ΕΙπαμε....προσωπικη υποθεση το ποσο και πιο παιχνιδι σου αρεσει..και δεν συγκρινω τις πιο πανω παιχνιδαρες ουτε με το DAYZ ουτε με το SC,απλα τα βαρεθηκα,τα τελειωσα,αντε και λιγο online.... τελος. Και καλα θα κανει η CIG να μας "κοροιδευει" 2-3 χρονια ακομα,το 1/10 να βγαλει(το πιο πιθανο)απο αυτα που εχει υποσχεθει το παιχνιδι ηδη εχει απιστευτο gameplay,που βασικα μονο στη σειρα ARMA εχω συναντησει. Εσεις θα εχετε δικιο,εγω θα εχω περασει καλα και θα εχω χασει και 60 ευρω!!Που μπορει να μη το αξιζουν(ακομη)αλλα δεν θα τα κλαψω.Οχι γιατι μου περισευουν αλλα γιατι τα εχω καταευχαριστηθει ως τωρα. Και θα σας παρακαλεσω ρε παιδια να σταματησετε την αντιπαραθεση.Ειναι στειρο δεν το βλεπετε?Εσεις εχετε την γνωμη σας κι εμεις την δικια μας.Αλλαξε καθολου τπτ ολον αυτον τον καιρο? Κι αν θεωρειτε οτι καποιοι εδω προμοταρουν το game,επι πληρωμη η οχι,παρασερνοντας "μικρα,χαζα κι ανημπορα" καντε μια αναφορα στους mods του insomnia. Σαφως και η αποψη καθενος ειναι ιερη-σεβαστη,αλλα ενταξει το ειπατε μια,το ειπατε δυο,το ειπατε δεκα. Οκ το παιχνιδι ειναι απατη και ο Chris Roberts χαζος αφηστε μας ομως να ενημερωνομαστε για το game με καινουρια βιντεο κλπ. Ανοιξτε μια καινουρια ενοτητα με τους λογους που ως τωρα εχετε αναφερει για να μην αγοραστει,και αν καποιος απο εδω μεσα προσπαθει να "ψαρεψει" καποιο κοροιδο πεταξτε το λινκ.Προσπαθω να καταλαβω γιατι το κανετε αυτο και θελω να πιστευω στα αλτρουιστικα σας αντανακλαστικα........ Και μπορειτε να κοροιψετε,να χλευασετε και να με προβατοποιησετε. Ολα καλα μεχρι να ξυπνησω....ομως τωρα που κοιμαμαι.... Αφηστε με να ονειρευομαι...... 3
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Πάντως, αν το σκεπτικό είναι να ενημερωθούν άτομα που δεν έχουν συμμετάσχει ήδη και, γενικά, να κεντρίσεις το ενδιαφέρον νέων παικτών, αυτά τα βίντεο δεν βοηθάνε. Περισσότερο ενδιαφέρον θα είχαν μερικά λόγια για το πώς έχει εξελιχτεί το παιχνίδι, πώς βελτιώνεται (ή δεν βελτιώνεται) η όλη εμπειρία, παρά ένα ξερό link στη λογική "μπείτε και δείτε". Σύμφωνοι, μία εικόνα αξίζει, κτλ. κτλ., αλλά από promotional videos (γενικά, όχι ειδικά για το συγκεκριμένο) έχουμε χορτάσει. Οι εμπειρίες ανθρώπων που βλέπουν το παιχνίδι από καιρό και έχουν παρακολουθήσει την εξέλιξή του θα μετρούσαν πολύ περισσότερο. Υ.Γ. Από αυτά που διαβάζω -και πέρα από την όποια δυσαρέσκεια υπάρχει, περισσότερο ή λιγότερο βάσιμη- θέλει πολύ καιρό ακόμη για να ετοιμάσουν όλα αυτά που έχουν δεσμευτεί να κάνουν. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Εγώ το ξανάβαλα και θα το κοιτάξω κάποια στιγμή το απόγευμα ή βράδυ για να δω τι έχει μπεί μετά από...πολύ καιρό που δεν έχω παίξει.
darkheretic Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Εγώ το ξανάβαλα και θα το κοιτάξω κάποια στιγμή το απόγευμα ή βράδυ για να δω τι έχει μπεί μετά από...πολύ καιρό που δεν έχω παίξει. Σαν νεος στο game περιμενω τις εντυπωσεις σου.Εχουν αλλαξει πραγματα απο την τελευταια φορα που επεξες?
BadIronTree Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Σαν νεος στο game περιμενω τις εντυπωσεις σου.Εχουν αλλαξει πραγματα απο την τελευταια φορα που επεξες? Ανάλογα πότε μπήκε κάποιος τελευταία φορά... Σε ένα άλλο forum έγραψα για 2.4.1: [ Tutorial is been disabled because they added 100+ stuff that make it irreverent and misleading + broken NO SHIP will be the best... The mentality is the Rock paper scissor for them... UI will get a big update soon Fight can be easy with so many automatons but for the people that bother with shield and power manager will make them win most of the times... (its a sim... sorry man ) Missiles are Nerf-ed until the 2.0 item system is on-line, that adds armor... Before that it was "Missile Commander" CS Missile are still very hard to deflect (cross section) In Single vs Ai I get over 60+ FPS In Multi 45-60FPS On the PU instance 18-22FPS like the rest ( they need to drop the old crytek low end network code entirely and make each instance/server "talk" to each other) Now If a Trashcan falls 2.000.000 miles away... you get physics updates from the server They need to make it local only They can not steal your ship only after you get in... (will be updated with new UI) Also Now with 2.4 that persistence is up, people stopped raming you... since it cost them money and time... also we get Wanted status for days (GTA style) Also there is NPC police in safe areas 2.5 will add a Pirate base for the "bad People" Bounty hunter is on the first pass... (not Official in needs UI updates) example: when someone is very very bad and manage to get lev 5 Criminal status... All the people on the server get a mission for Kill order! and big reward You get the last know location, that the active satellites, got of him ( thats why bad people disable them) Also people forget that for the ships that were made available as concept sales after 10/2015 will not be in the official Online Launch with the game and will come later... (most are same role ships, all get a better temporal ship in their category. Most get the Hornet/Freelancer/Starfare) + 90% of the economy will be NPCs ( that runs in the background)to avoid big market manipulation like other games... But you can affect it... e.x. NPC makes a sell or move order... If nobody takes it, An Npc will take it , If No pirate kills him the price drops, if a Player kill him the price go up
Προτεινόμενες αναρτήσεις