Προς το περιεχόμενο

Star Citizen - alpha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια.Ισως ειναι λιγο ακυρο και να εχει απαντηθει απειρες φορες εδω αλλα εχω μπερδευτει λιγακι με το store της RSI.Δεν εχω το game και θελω πολυ να το αποκτησω.

Οπως λεω και πιο πανω ειμαι μπερδεμενος.Ποιο package να παρω,θα μου εξασφαλισει προσβαση στην alpha εκδοση?

Και αυτο με το insurance δεν το εχω πιασει.Θα πρεπει να ανανεωνω(πληρωνοντας)καθε φορα που ληγει?

Ειχα μια επικοινωνια με καποιους εκει και μου ειπαν πως θα ειναι καπως σαν το EVE.Θα ληγει αλλα το παιχνιδι θα τρεχει και θα μπορω να ανανεωνω την insurance μεσω του game(making money in game) η να πληρωνω εκ νεου.Sorry αλλα δεν εχω ιδεα πως λειτουργει το EVE(νομιζω πληρωνεις με τον μηνα η τον χρονο γενικοτερα).

Εσεις που το εχετε,πειτε μου τι κανετε?

ΤΥ

Καλησπέρα.

Αγοράζοντας ένα πακέτο σου εξασφαλίζει την είσοδο σου στην Alpha δοκιμή (Baby PU) του Star Citizen, το διαστημόπλοιο σου μαζί με κάποιους μήνες ασφάλειας (οι ασφάλειες είναι ανενεργές ακόμα), το προσωπικό σου Hangar, και 1000 - 2000 EUC που είναι το "νόμισμα" του Star Citizen που αντιστοιχεί περίπου σε 1 - 2 ευρώ.

Οι ασφάλειες μέσα στο παιχνίδι λειτουργούν περίπου σαν το EVE. Π.χ αν το σκάφος σου έχει ασφάλεια 6 μήνες, αυτό σημαίνει ότι αν το σκάφος καταστραφεί (μόνο το σκάφος, όχι τα cargo και τα modules) μέσα σε αυτή την διάρκειά τότε θα αντικατασταθεί. Μέτα τους 6 μήνες θα πρέπει να αγοράσεις καινούρια ασφάλεια ότι διάρκειας θέλεις εσύ. Αν δεν έχεις το χρήμα να αγοράσεις ασφάλεια τότε θα πρέπει ως απλός civilian να "δουλεύεις" ως πλήρωμα σε άλλους για να αποκτήσεις λεφτά για πλοίο ή ασφάλεια.

Το Star Citizen δεν έχει μηνιαία συνδρομή, το αγοράζεις μια φορά. Όμως θα κυκλοφορήσουν διάφορα game modules που αν θέλεις τα αγοράζεις όπως είναι το Squadron 42, το single player story του παιχνιδιού.

Για αρχή πάντα λέω σε όλους να αγοράσουν ένα Starter Pack που είναι φθηνό, είτε με το Aurora MR είτε με το Mustang Alpha, τα ίδια είναι πάνω κάτω, και αν δεις ότι σου αρέσει μπορείς με επιπλέον χρήματα να αναβαθμίσεις το πακέτο σου. Να θυμάσαι πάντα ότι ΟΛΑ τα διαστημόπλοια θα μπορείς να τα αγοράσεις in-game όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει.
  • Like 1
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για αρχή πάντα λέω σε όλους να αγοράσουν ένα Starter Pack που είναι φθηνό, είτε με το Aurora MR είτε με το Mustang Alpha, τα ίδια είναι πάνω κάτω, και αν δεις ότι σου αρέσει μπορείς με επιπλέον χρήματα να αναβαθμίσεις το πακέτο σου. Να θυμάσαι πάντα ότι ΟΛΑ τα διαστημόπλοια θα μπορείς να τα αγοράσεις in-game όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει.

Εννοεις χωρις την single player εκδοχη,γιατι υπαρχει ενα combo για λιγα ευρω παραπανω.Υποθετω δεν εχει ακομα βγει.....

Πηρα το πακετο Aurora+SQ42 combo και τωρα περιμενω να κατεβουν τα 25 gb.

Διαλεξα αυτο αντι του Mustang γιατι κι εγω οπως ενας ακομα φιλος(40+)ειμαι για πιο χαλαρες και role playing θα ελεγα καταστασεις.

Οπως και να'χει πολλα ευχαριστω για την βοηθεια.

• Like 2
Δημοσ.

Εννοεις χωρις την single player εκδοχη,γιατι υπαρχει ενα combo για λιγα ευρω παραπανω.Υποθετω δεν εχει ακομα βγει.....

Ναι, στο πακέτο έγγραφα για το απλό χωρίς το Squadron 42. Άλλα καλά έκανες και πήρες το combo  :-)

Το Squadron 42 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016... άγνωστο το πότε, άλλα πιστεύω στο τέλος του χρόνου.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, στο πακέτο έγγραφα για το απλό χωρίς το Squadron 42. Άλλα καλά έκανες και πήρες το combo  :-)

Το Squadron 42 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016... άγνωστο το πότε, άλλα πιστεύω στο τέλος του χρόνου.

Αρχές 2017* :P   

• Like 1
Δημοσ.

Απο οτι εχω εχω διαβασει βρισκεται σε μια κατασταση DAYZ.Απο το '14 νομιζω βρισκετε σε κατασταση αναπτυξης.ΟΚ για καλο ελπιζω.

Τωρα ειμαι κατοχος και των δυο....!!!!!!!!!!

Και ισως και το No Man's Sky αργοτερα.

PS------>>4h20m ακομα για να τελειωσει το κατεβασμα.

Α,κατι ακομα.Ειδα σεμια παρουσιαση ενος παιδιου,Ελληνας(Pixel Fuzz)οτι καλο ειναι να εχεις ανω του 1gb gpu.

H δικια μου ειναι μια 7770 1gb.Eλπιζω να μην εχω θεματα.

Δημοσ.

:-D Εγώ είμαι ο Pixel Fuzz! (άσχετα με το nickname μου εδώ)

Το παιχνίδι είναι σε ανάπτυξη από 2012, άλλα μιλάμε για μια τεχνολογία παιχνιδιού που δεν έχει ξαναγίνει πότε σε τέτοιο βαθμό.

Αυτό που θα παίξεις σήμερα θα πρέπει να γνωρίζεις ότι είναι μια μορφή Alpha δοκιμαστικής έκδοσης με πάρα πολλά bugs, και σε καμιά περίπτωση δεν είναι το τελικό προϊόν... Αλλαγές γίνονται κάθε βδομάδα.

Όσο για την gpu το 1Gb είναι στις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος. Ρύθμισε τα γραφικά στο "Low" και θα δεις πως τρέχει... Άλλα αυτή την στιγμή το παιχνίδι βασίζεται περισσότερο στον CPU.

Δημοσ.

:-D Εγώ είμαι ο Pixel Fuzz! (άσχετα με το nickname μου εδώ)

Το παιχνίδι είναι σε ανάπτυξη από 2012, άλλα μιλάμε για μια τεχνολογία παιχνιδιού που δεν έχει ξαναγίνει πότε σε τέτοιο βαθμό.

Αυτό που θα παίξεις σήμερα θα πρέπει να γνωρίζεις ότι είναι μια μορφή Alpha δοκιμαστικής έκδοσης με πάρα πολλά bugs, και σε καμιά περίπτωση δεν είναι το τελικό προϊόν... Αλλαγές γίνονται κάθε βδομάδα.

Όσο για την gpu το 1Gb είναι στις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος. Ρύθμισε τα γραφικά στο "Low" και θα δεις πως τρέχει... Άλλα αυτή την στιγμή το παιχνίδι βασίζεται περισσότερο στον CPU.

Eχω συνηθισει καπως τις alpha εκδοσεις και τα bug-crash τους(εχω τα ARMA3 και DAYZ απο την αρχη τους,καλα το dayz ακομα εκει ειναι).

Oποτε low και ολα καλα.Απο CPU δεν νομιζω πως θα εχω θεμα αν και ειναι καπως παλιος,i5 2500k,εχω κανει oc στα 4GHz και ειναι αξιοπρεπεστατος.Ισως να πειραξω λιγο τα ρολογια και στη gpu.Θα δουμε.

Παρεπιπτονττως τα βιντεο σου τα σπανε,αυτα ειναι που μου ελυσαν ολες μου τις αποριες ουσιαστικα.

• Like 1
Δημοσ.

Eχω συνηθισει καπως τις alpha εκδοσεις και τα bug-crash τους(εχω τα ARMA3 και DAYZ απο την αρχη τους,καλα το dayz ακομα εκει ειναι).

Oποτε low και ολα καλα.Απο CPU δεν νομιζω πως θα εχω θεμα αν και ειναι καπως παλιος,i5 2500k,εχω κανει oc στα 4GHz και ειναι αξιοπρεπεστατος.Ισως να πειραξω λιγο τα ρολογια και στη gpu.Θα δουμε.

Παρεπιπτονττως τα βιντεο σου τα σπανε,αυτα ειναι που μου ελυσαν ολες μου τις αποριες ουσιαστικα.

:-D Σε ευχαριστώ πολύ!  :-D 

Σε λίγες μέρες θα γίνουν και Ελληνικά live podcast για Star Citizen που θα απαντάμε σε ερωτήσεις, άλλα και θα μεταφράζουμε στα Ελληνικά τις εκπομπές του Star Citizen όπως το "10 For Chairman", μέσω Transcripts!

Για περισσότερα μπορείς να μπεις στο Facebook Community μας: https://www.facebook.com/groups/1530996320546428/

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχως δεν εχω facebook αλλα θα παρακολουθω το καναλι στο youtube οπου εκανα εγγραφη.

Εχετε καμμια συμβουλη για το τι πρεπει να αποφυγω κλπ(κουραστηκα πια με PVP) ?

Εκανα αιτηση και στο Συνδικατο,ειμαι ο ysteros η pliatsiko δεν εχω καταλαβει ακομα τι απο τα δυο θα φαινεται και που.

Επεξ/σία από darkheretic
Δημοσ.

Δυστυχως δεν εχω facebook αλλα θα παρακολουθω το καναλι στο youtube οπου εκανα εγγραφη.

Εχετε κανενα tip,mission,sector για σχετικα γρηγορα και "αναιμακτα"(κουραστηκα πια με PVP) χρηματα και rep?

Εκανα αιτηση και στο Συνδικατο,ειμαι ο ysteros η pliatsiko δεν εχω καταλαβει ακομα τι απο τα δυο θα φαινεται και που.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν χρήματα και rep. Ότι παίζεις στο Universe είναι απλά μια δοκιμή.

Αν θέλεις να κερδίσεις κάποια REC (το νόμισμα με το οποίο "νοικιάζεις" διαστημοπλοια) τότε πας στο Arena Commander, και παίζεις ότι θέλεις στην κατηγορία "Spectrum Match", είναι ο μόνος τρόπος να βγάλεις REC.

Στην επόμενη αναβάθμιση, την 2.4 θα εισαχθούν τα in-game λεφτά (alpha EUC) δοκιμαστικά.

Δημοσ.

Sorry που ειμαι τοσο noobas.

Πηγαινω στο Port Olisar,παιρνω το Aurora και μετα?Βλεπω κατι τυπους που κανουν το ιδιο και μετα inspace εξαφανιζονται.Εχουν καποιο ειδος jumpdrive?Που πανε και το κυριοτερο πως μπορω να παω κι εγω?

Και κατι ακομα,πως και που νοικιαζεις πλοια,κανεις αναβαθμισεις κλπ.

Προσπαθησα να παω στην Area18Corp αν θυμαμαι καλα αλλα,απο το hangar τρωω error11,απο το universe στο κεντρικο μενου,φορτωνει και φορτωνει ατελειωτα κυριολεκτικα,κανοντας με να το κλεισω απο τη Διαχειριση.

Κατα τα αλλα φαινεται εξαιρετικο

• Like 1
Δημοσ.

Πηγαινω στο Port Olisar,παιρνω το Aurora και μετα?Βλεπω κατι τυπους που κανουν το ιδιο και μετα inspace εξαφανιζονται.Εχουν καποιο ειδος jumpdrive?Που πανε και το κυριοτερο πως μπορω να παω κι εγω?

Προσπαθησα να παω στην Area18Corp αν θυμαμαι καλα αλλα,απο το hangar τρωω error11,απο το universe στο κεντρικο μενου,φορτωνει και φορτωνει ατελειωτα κυριολεκτικα,κανοντας με να το κλεισω απο τη Διαχειριση.

LOL ρε μάθε τα κουμπιά.... Εαν θυμάμαι ή το Β είναι το Quantum Drive... The game will get a lot bigger now :P

• Like 2
Δημοσ.

χαχα δεν πειραζει, ολοι ετσι ξεκινησαμε!

Βασικα μαθε τα controls απο εδω:http://starcitizen.wikia.com/wiki/Controls

Αν πατησεις το F9 θα βγαλεις το mobiglass και στα αριστερα θα βρεις τις διαθεσιμες αποστολες.

Πατοντας το Β βγαινουν τα jump points, κεντραρεις και πατας το middle mouse button.

Τα REC τα σπαταλας στο site εκει που λεει: store - electronic access

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...